Казваме "Довиждане" на Уорлик на 14 септември

Все още не е ясно кога идва новият американски посланик у нас
Обновена: 27 юли 2012 12:14 | 27 юли 2012 12:14,
230
Казваме "Довиждане" на Уорлик на 14 септември
Джеймс Уорлик напуска България наесен. Снимка: БТА

Посланикът на САЩ Джеймс Уорлик приключва своя мандат в България и планира да напусне страната на 14 септември, съобщиха от пресслужбата на посолството на САЩ.

Той ще се завърне във Вашингтон и ще започне работа като заместник-специален представител за Афганистан и Пакистан - длъжност за старши  дипломат в офиса на Държавния секретар.  Датата на пристигането на следващия посланик все още не  е известна.

"За мен беше чест да работя като представител на президента на САЩ в България и аз се гордея с напредъка, който постигнахме в укрепването на американско-българските отношения", заявява посланик Уорлик.

В сферите, в които работата ни бе най-тясно обвързана - върховенството на закона, енергийната независимост, сътрудничеството в областта на сигурността, инвестициите на САЩ и културния и образователен обмен - ние развихме трайни партньорски отношения и установихме добро приятелство", допълва посланик Уорлик. 

"От деня, в който пристигнах, всеки миг в България ми носеше радост. Бях впечатлен от голямата красота и многобройните чудеса, скрити в тази страна, независимо дали това е каменистият бряг на Калиакра, или са прекрасните музикални фестивали. Дълбоко вярвам, че България е един скрит скъпоценен камък", добавя Уорлик.

"И макар че все още не е дошло времето да си вземем довиждане, нека споделя, че ще ми липсват преди всичко хората на България, както и големият брой българи, станали мои приятели. България завинаги ще остане в сърцето ми", категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
1
 
8
 
! Отговори
men преди 11 години
благодарим ти за бедността, благодарим ти за мариците, благодарим ти за доргата, благодарим ти за мосад цру и терористичната им атака, благодарим ти за циагнизацията, благодарим ти. пожелаваме на теб, жена ти и децата ти да умрете от най гадните болести които има на света със адски мъки, да се гърчите сами, необикнати на никому ненужни. амин.
126
1
 
12
 
! Отговори
Минчев преди 11 години
Въхххх!А кой сега ще води гей парада?Мъка, Мъка!
125
2
 
14
 
! Отговори
Libra преди 11 години
Последния чужденец, който толкова много се е месил във вътрешните работи на уж суверенната държава България е генерал Каулбарс след "освобождението". Довиждане смешнико, Ворлик! Няма да ни липсваш, ама хич!
124
1
 
12
 
! Отговори
Борисов и Бареков преди 11 години
НИЕ СКЪРБИМ ЗА ТЕБ УОРЛИК.Ревем чак за теб Бащицо наш.На кого ни оставяш?
123
0
 
9
 
! Отговори
AYYYYYYY преди 11 години
*** да му изпрати президенския самолет та да натовари ***,геиовете и кликата на пожарния и плевната
122
1
 
18
 
! Отговори
Дано! преди 11 години
Един типичен нагъл и нахален представител на една дебелогъза терористка нация си заминава.Дано никога не се върне повече.Никога!
121
1
 
10
 
! Отговори
fukkkkk преди 11 години
Тук не яде бой ама джихадистите от афганистан и пакистан ще му спукат каската с тия негови идеи за подкрепа на геиовете..Браво на абезяната за повишението му
120
0
 
21
 
! Отговори
Анти-Герб преди 11 години
Махай се и повече не искам да те чувам бе.
119
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уорлик си отива, а депутата от БСП с отнета виза заради пране на пари остава :(
118
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Надявам се да дойде нов посланник който да помага по всякакъв начин да изчезнат комунистите от политическия живот на България.
117
5
 
11
 
! Отговори
Пфф преди 11 години
Абе тоя на 14септември да вземе и ш*/ана партия Герб и Бойко !
116
0
 
14
 
! Отговори
Традиционалист преди 11 години
Този мазник направи повече за намразването на САЩ от петдесетгодишната пропаганда на комунистите!
115
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДООВИИЖДААНЕЕ !
114
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само Мила Живкова критикувате - не разбирате ли от ирония бе хора? Много сте се спекли.И стига сте го наричали този кютук "Негово Превъзходителство". Коректното обръщение към посланника на САЩ е "Посланник Уорлик". Проверете на страницата на Държавния Департамент. САЩ не е монархия. Стига с тези измислени раболепни титли. Още малко и *** ще му разцелувате.
113
1
 
8
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 11 години
Другари не забравяйте кой подкрепи парада /прайда/ на вашия лидер. Но ако искате дайте го на прасетата
112
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
******а му *** хамериканска...
111
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лично ще отида да го изпратя и да го напсувам !
110
0
 
7
 
! Отговори
asd преди 11 години
Отива си един, за да дойде друг, но всички са еднакви, реално няма промяна. Всички са тук за да прокарват чуждите интереси на наша територия и благодарение на продажните ни политици го правят много успешно. Планът за геноцид над българското население действа вече 22 години. Още толкова и ще са успели, ако изобщо държавата съществува тогава. Защото с намаляващото българско население и увеличаващото се *** се разпадаме като нация.
109
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уорлик не е жалък . Жалки са нашите наведени медии, които го канеха всеки ден в студията си и му даваха трибуна ! Жалки са политиците, че позволяваха да седи на трибуната на президента в народното събрание ! А от Марси от "женени с деца" очаквам още по-голямо зло за България !
108
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мене повече ме интересува с какви пари си тръгва от бг