Всеки всичко да си казва, заръча Борисов за моряците с кокаина

Цветанов отива в Испания да направи “максимум“
22 авг 2012 17:30,
222
Всеки всичко да си казва, заръча Борисов за моряците с кокаина
Бойко Борисов на среща с близките на моряците. Снимка: ГИС

“Всеки да признава, да казва, да посочва, кой каквото знае“, заръча министър-председателят Бойко Борисов при срещата си с близки на задържаните на кораба с почти 3 тона кокаин в Испания моряци.

Вчера те поискаха от институциите съдействие, за да разберат какво се случва с роднините им. Корабът "Свети Николай" и екипажът бяха задържани по време на плаване миналата седмица, на 80 км край испанския град Кадис, като в ареста попаднаха 21 българи.

Още по темата

Борисов обясни още, че вътрешният министър Цветан Цветанов утре заминава за Испания, за да направи “максимум“. Премиерът обясни, че е ядосан на моряците, защото постоянно се съобщава за хванати българи с кокаин.

“То става вече колко пъти – 20 тона, 40 тона, 3 тона. Вече като се заговори за България...“, възмути се Борисов.

Пред него близките на задържаните моряци за пореден път ги защитиха и обясниха, че те не са участвали в трафика на наркотици.

“Защото те са професионалисти, но за наркотрафиканти на стават“, заявиха близките им. Според тях около разследването на кораба възникват много въпроси и обявиха, че те водят паралелно разследване.

Борисов от своя страна контрира, че нищо не е пречело на моряците да подадат сигнал за наркотика на борда, щом са разбрали. “Има си начини“, категоричен бе Борисов.

На излизане от Министерския съвет, където се състоя срещата, близките на моряците бяха доста лаконични.

“Държавата е съпричастна, Изчакваме Цветанов да се върни от Испания, за да дадем повече информация“, заяви Ивелина Атанасова, която изпрати отвореното писмо с искане за информация. Тя е близка на капитана на кораба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
3
 
5
 
! Отговори
ДО 115 преди 11 години
БЕ ТИ МНОГО ЗНАЕШ, ЗАЩО НЕ СИ ПРИЗНАЕШ И ТИ?
102
6
 
7
 
! Отговори
алоо,3-ната ЛАМЯ? преди 11 години
Защо не отидете да си приберете---СТОКАТА от Испания ,имате и връзки----Симеон-2 ?
101
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Всеки да признава, да казва, да посочва, кой каквото знае.Е кой си е признал досега бе,когато е извършил престъпление,та сега тия да си признаят,като знаят че ще ги затворят до дълбока старост.Правото казва че Съда трябва да докаже тяхната вина...
100
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тука ако няма фирма на *** забъркана аз си режа главата. Що мислите убийствата поспряха? Пазарътр е разпределен, неудобните са в затворите (следствените) или гробищата. Сега ще изгорят морячетата обаче.
99
2
 
16
 
! Отговори
Дипломат преди 11 години
Защо Цветанов ще праща? Той нали е министър на вътрешните работи?! Да праща Николай Младенов, посланикът ни, дипломати... Цветанов какво ще направи освен едно голямо нищо!
98
4
 
16
 
! Отговори
всичко е възможно преди 11 години
А представяте ли си, че никой от екипажа наистина нищо не знае?Това е огромен кораб. На пристанището се товарят примерно 50 тона товар. Покрай едното се качва и другото. Както и да се наблюдава, крана товари наред.Световната наркомафия е толкова могъща и организирана, че няма нищо чудно и така да е станало.
97
5
 
22
 
! Отговори
И аз да питам преди 11 години
Еййй верно бе!!!А кой ще си признае, че три години ни управлява некадърно?ЧЕ ИЗТЪРВА ЦЕНИТЕ НА:-БЕНЗИН!-ДИЗЕЛ!-ТОК!-ГАЗ!-ВОДА!-ХЛЯБ!-ХРАНА.....и за всичко което се сетиш.Кой ще си признае, че опоска осем милиарда резерв, че оглозга здравната каса, и че и изтегли кредит който децата ни ще плащат!Аа?!!!
96
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки да признава, да казва, да посочва, кой каквото знаеБоко , нали ти знаеш всичко!Защо питаш моряците?
95
2
 
8
 
! Отговори
Gen преди 11 години
Може да са знаел, може и да не са знаели. За това има следствие. Ясното е, че някой е знаел и не е бил един - от къде е дошла стоката? Кой е писал манифеста? От там се почва, не от моряците.
94
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЛКОВА *** ЧОВЕК НА ВЪРХА НА ДЪРЖАВАТА НЕ Е ИМАЛО НИКОГА...ДАЖЕ БАЙ ТОШО БЕШЕ ПО УМЕН! *** ПРАВИ СИ ПР НА ГЪРБА НА ТЕЗИ ПРИТЕСНЕНИ ХОРА!
93
3
 
19
 
! Отговори
Ъц преди 11 години
Борисоффф, така ли смяташ да върнеш благоволението на ЕК, с евтини мафиотски номера от рода на "Крадеца вика, дръжте крадеца"!, тц,тц,тц, не става Борисоффф, не става. Онези у Европата са ти взели "мярката" и не желаят да се асоциират с мутренското ти управление, дори и да си имал желанието да напровиш нещо "добро".Миналото винаги ще тежи, като воденичен камък, пък и старите привички трудно умират!
92
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вие като се качвате на самолет, пилота и стюардесите ли ви проверяват багажа и знаят какво превозвате?!
91
2
 
17
 
! Отговори
Аа?!!!!!!!! преди 11 години
А Цвъки ще си признае ли за апартаментите, Аа?!!!!!!!!!!
90
4
 
22
 
! Отговори
ЗАПОЗНАТ преди 11 години
....А ТИ БОЙКО КОГА МИСЛИШ ДА СИ ПРИЗНАЕШ? ФАБРИКА ЗА ФАЛШИВИ ЦИГАРИ..МЕТАМФЕТАМИНИ..КАК ЛАПНАХТЕ КРЕМИКОВЦИ С ЦЕКО МИНЕВ..МИШО БИРАТА КАК УМРЯ..КАЖИ СИ ЩЕ ТИ ОЛЕКНЕ
89
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бойко, пиарите ти пак не можаха да те спрат от самоизобличаващо изказване
88
2
 
14
 
! Отговори
Ха-ха-ха ... ! преди 11 години
"Всеки да признава, да казва, да посочва, кой каквото знае"Боче, а после ти ли ще им лежиш присъдите ?!? .... :) :) :)
87
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То е ясно като бял ден, че невинни трудещи хора ще бъдат осъдени и превърнати в изкупителни жертви, за сметка на истинските виновници и разпределители на кокаина!!! Защо пуснаха българските обявиняеми, ами защотот имат хора зад тях,а и са си оправили нещата още преди да тръгне кораба от България. И Цвъцки пъцко нищо няма да я свърши, факт пак българските данъкоплатци ще ПЛАЩАТ!!!!! Това е България
86
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В случая Бойко е прав.Ако моряците не си помогнат сами, няма кой да го направи. Те най-добре знаят кои от екипажа са се занимавали с товаренето и митническите проверки на кораба.Каквито и съмнения да имат трябва да ги кажат, за да не операт пешкира невинните.
85
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С ЕВТИНИ НОМЕРА НЕ МОЖЕШ ДА НИ ЗАБЛУДИШ-ПОКРОВИТЕЛСТВАШ МАФИЯТА- В ЕВРОПЕЙСКИЯ ДОКЛАД ПИШЕ ЗА 12 ГРУПИРОВКИ, КОИТО ГОДИШНО ПРАВЯТ 1 ,3 МИЛИАРДА НЕЗАКОННИ ПРИХОДИ. КОЙ ОСТАВИ ТАКИ ,МАДЖО, МАРГИНИТЕ ,ГАЛЕВИТЕ ,***, ПАШАТА,ЦВЕТЕЛИНКА ДА СИ РАЗИГРАВАТ КОНЯ???????????????
84
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Юда отива в Испания, да си получи 30 сребърника!А тоя какво си е признал досега,че иска от другите да го направят!Нека те си признаят за МИЛИАРДИТЕ,тогава и другите!