ВМРО иска националистическо съединение за изборите

Трябва да си подадем ръка в мощен патриотичен съюз, призова Каракачанов
Обновена: 5 сеп 2012 17:16 | 5 сеп 2012 16:25, Красимир Ангелов
147
ВМРО иска националистическо съединение за изборите
Красимир Каракачанов. Снимка: Булфото

За мащабно съединение на всички националистически партии и съюзи на предстоящите парламентарни избори се обявиха от ВМРО, ден преди честването на 127 години от Съединението на България.

Председателят на „войводите“ Красимир Каракачанов предложи в отворено писмо до лидерите на патриотичните  партии и движения да се организира обща среща до края на месец септември. На нея трябва да се съгласуват общи действия на предстоящите парламентарни избори, "за да докажат, че "Съединението прави силата" в името на националния интерес".

"През последните 22 години българският народ бе лъган, грабен и предаван от своите управници, които направиха всичко възможно да го разединят и противопоставят на враждуващи лагери, за да могат по-лесно да го манипулират", се казва в обръщението.

"Бъдещите поколения българи няма да ни простят, ако ние не си подадем ръце и съединени в мощен патриотичен съюз не дадем истинска патриотична алтернатива на досегашния политически модел на управление, който е на път да унищожи България", призовават още в Отвореното си писмо от ВМРО.

Призивът е адресиран до лидерът на "Атака" Волен Сидеров, председателят на ПП "Национален фронт за спасение на България" Валери Симеонов, председателят на СПС "Защита" Йордан Величков и "всички останали патриотични организации и сдружения".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
6
 
6
 
! Отговори
саки преди 11 години
Едновремешните мустакати хайдути от ВМРО ако го срещнат тоя русоляв розов бузанчо в гората май няма да го бият ами направо ще развържат потурите и ще почнат с кеф.
87
0
 
0
 
! Отговори
ФенКа преди 11 години
До "WAKE$HELP" - 95Харесаха ми твоите тропи и фигури. Радвам се, че ме разбираш, но много от съфорумците ни - не.
86
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не отбирам от история но нали ВМРО е организация за борба срещу турците. Тогава ще призная Каракачанов за истински ВМРО лидер ако изпуца някоя кремаклийка в тъмното по бай Доган и го прати при аллах. Другото са празни приказки.
85
1
 
5
 
! Отговори
111 преди 11 години
Този се чуди с кой да се закачи само и само да е на власт. Чудя се дали има все още някой будала да му вярва. Ужасена съм, че хора като този слагат в устата си тази чиста и свята дума "патриот"!!! Каракачанов, отидоха си старите от истинското ВМРО и сега се вихриш, но знаеш ли - и ние младите знаем истината и ще я разказваме.
84
4
 
4
 
! Отговори
stefy преди 11 години
много се е разширил господина в коремната област...всъщност той какво общо има с ВМРО, освен, че държавна сигурност му постави партийната задача да заграби имотите на организацията...добре се е охранил, явно добре ги управлява...патриот ли се пише...ще се скъсам от смях...
83
1
 
3
 
! Отговори
яне сандански преди 11 години
За да се пристъпи към обединението на патриотичните сили в България трябва първо да се обедини разпиляното ВМРО ,защото голям част от тях са минали през ВМРО и бяха прогонени.Но това може да се случи само ако ти др. Каракачанов си тръгнеш от ВМРО мирно кротко и с малкото достойнство което ти е останало.Да спреш разпродажбата на имотите на македонските българи и да оставиш ВМРО да се върне към корените си ,а именно македонските българи.
82
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
aide o6te edin za psixiqtriqta toq be6e aut ot politiceskata scena tolkova vreme 4e totalno izperka
81
2
 
1
 
! Отговори
яне сандански преди 11 години
Има един начин това да се случи и е много просто да се направи.Ти др. Каракачанов се оттегляш от лидерският пост във ВМРО.Провежда се обединителен конгрес на които равноправно да участват всички които през годините бяха принудени да си тръгнат от ВМРО , а някои успяха да се запазят от разпиляване като се обединиха около новото ВМРО на пловдивчани и благоевградчани.Да се поканят всички видни представители на македонското дело съпричастни към делото на ВМРО за запазване на бългрщината в Македония.
80
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това е спасението да се обединят с Атака и повече млади хора с друго мислене за да изринат всичката *** която всеки ден ни съсипва и продава България!!!
79
9
 
4
 
! Отговори
Мюмюн преди 11 години
Аз ще гласувам за ДПС.
78
2
 
4
 
! Отговори
яне сандански преди 11 години
Докато другаря Каракачанов е начело на ВМРО това не може да се случи.Защото той оцелява като се храни с тези които му се вържат на сладките приказки.През годините на неговото дерибеистване от ВМРО си тръгнаха стотици ,а може и хиляди истински потомци на вмровци именно заради него и неговите заслепени послушковци.Днес е срамно да кажеш ,че си от ВМРО защото веднага те асоцират с него и шайката му която разиграва някакъв вял национализъм , а истината е ,че са във ВМРО заради облагите на имотите.
77
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво, дано се осъществи такъв съюз! В името на България!!!
76
2
 
11
 
! Отговори
котис преди 11 години
Това е истината възродете България и ще останете в историята с вас съм .
75
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
zaedno da svalim gERB ot vlast dolu MILICIONRESKITE MUTRI
74
1
 
5
 
! Отговори
до 88 преди 11 години
"8.ПРОДАЖБА НА ЗЕМЯ- безогледно се изкупува земята ни от чужденци, предимно турци. "Тук бъркаш етническите турци си продават масово земята на разни октоподи, за 20 години се топим с 20% а по време на робството всяка къща беше пълна с челяд и бяхме повече от сека такаче айде стига сте плашили баба Гицка от Долно нанагорнище с страшните турци....
73
4
 
12
 
! Отговори
chicago преди 11 години
г-н Каракачанов,един от хората с когото искате да се съюзявате е г-н Волен Сидеров,ако този човек съумее да обесни на хората по какъв начин ще направи 500 лв минимална пенсия и 1000 лв минимална заплата като запази сега действащото съотношение ще гласуват много хора за вас.Във вашите програми има много патос,констатации,желание и плам,никаква конкретика,никакви срокове.
72
7
 
3
 
! Отговори
Алабала преди 11 години
В тия партии едни непрокопсаници и мързеливци без професия и реализация в лайфа.Работа трябва с празно дърдорене вече не става....
71
0
 
3
 
! Отговори
"WAKE$HELP" преди 11 години
Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.На бедните хора не им достига много, на алчните - Всичко.Няма значение дали сТЕ се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите Като ***.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват Акъла.И Важните Клечки са от дърво.Утре, утре, винаги Утре и така минава Животът за Теб.Търговците и ПолитициТЕ продават това което не са Направили,крадците и ПолитициТЕ - това което не е Тяхно,проститутките,ПолитициТЕ и ЖурналистиТЕ - това което Не Би Трябвало да Продават.Кой още Твърди,че светът не се крепи на Търговията? Лошо живеят тези, които Смятат, че ще живеят Винаги.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!
70
1
 
2
 
! Отговори
"WAKE$HELP" преди 11 години
Всичко тече, всичко се променя! Всяко следствие си има причина! Да се спи е добре, но не Забравяйте, че има Разлика между - да спиш и да Мислиш, че си буден или да си буден, а да Мислиш, че спиш! W.A.D.Времето Ви...Свърши ~2012~.~1<>@~13 $!
69
3
 
15
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ? 1.ГЕНОЦИД - За 20 години от 9 млн. България остана 7 млн. души.2.УВЕЛИЧАВА СЕ ВЪНШНИЯ НИ ДЪЛГ- благодарение на хора като Милен Велчев и безчинствата на престъпните политици.3.БЕЗНАКАЗАНОСТ- няма нито един осъден министър или политик.4.ХИЩНА ПРИВАТИЗАЦИЯ-продадени бяха ключови държавни предприятия...5.КОНЦЕСИИ-ограбва се безмилостно българското природно богатство от чужденци. 6.ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ И ИЗСИЧАНЕ НА ГОРИТЕ-бастисва се уникална природа.8.ПРОДАЖБА НА ЗЕМЯ- безогледно се изкупува земята ни от чужденци, предимно турци. 9.СУВЕРЕНИТЕТ- губим национална идентичност и ставаме европейски роби.10.ЕКСПЛОАТИРАТ НИ КРЪГОВЕ ОТ ФИРМИ- предимно на политиците. 11.ФИНАНСОВИ МАШИНАЦИИ- През 90-те години гражданите бяха ограбени от банките. 13.МНОЖЕСТВО ТРАГЕДИИ- Люлин,София-Кардам,Бяла,Охрид,Лим,Индиго,Бисер... 14.ОТКАЗ ОТ РЕФЕРЕНДУМИ-политиците не се интересуват от гласа на народа. ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ ЛИ БЪЛГАРИТЕ?Назряло ли е времето да отворим очите си и да разберем тъжната истина - истината за наложените ни хиени: Костовци, Симеоновци, Станишевци, Лукановци, Борисовци, Стояновци, Първановци, Желевци и прочие ... и за НАШЕТО БЪДЕЩЕ!