ВМРО иска националистическо съединение за изборите

Трябва да си подадем ръка в мощен патриотичен съюз, призова Каракачанов
Обновена: 5 сеп 2012 17:16 | 5 сеп 2012 16:25, Красимир Ангелов
147
ВМРО иска националистическо съединение за изборите
Красимир Каракачанов. Снимка: Булфото

За мащабно съединение на всички националистически партии и съюзи на предстоящите парламентарни избори се обявиха от ВМРО, ден преди честването на 127 години от Съединението на България.

Председателят на „войводите“ Красимир Каракачанов предложи в отворено писмо до лидерите на патриотичните  партии и движения да се организира обща среща до края на месец септември. На нея трябва да се съгласуват общи действия на предстоящите парламентарни избори, "за да докажат, че "Съединението прави силата" в името на националния интерес".

"През последните 22 години българският народ бе лъган, грабен и предаван от своите управници, които направиха всичко възможно да го разединят и противопоставят на враждуващи лагери, за да могат по-лесно да го манипулират", се казва в обръщението.

"Бъдещите поколения българи няма да ни простят, ако ние не си подадем ръце и съединени в мощен патриотичен съюз не дадем истинска патриотична алтернатива на досегашния политически модел на управление, който е на път да унищожи България", призовават още в Отвореното си писмо от ВМРО.

Призивът е адресиран до лидерът на "Атака" Волен Сидеров, председателят на ПП "Национален фронт за спасение на България" Валери Симеонов, председателят на СПС "Защита" Йордан Величков и "всички останали патриотични организации и сдружения".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
10
 
8
 
! Отговори
само НФСБ преди 11 години
ОСНОВНИ ЦЕЛИ НА НФСБ: 1. Здрава, богата и силна нация - основа за просперитета на България. 2. Промяна на действащата конституция в защита на националните интереси. 3. Възраждане и утвърждаване на българската самобитност, култура, традиции, език. 4. Пиетет към българските добродетели - трудолюбие, скромност, честност, човеколюбие. 5. Подкрепа и издигане на източното православие. 6. Категорична борба срещу пошлост и цинизъм в бита на българския народ. 7. Приоритет е развитието на силна икономика с българско производство. 8. Цялостна реформа в образователната система. 9. Особена грижа за децата, пенсионерите и хората в неравностойно положение. 10. Радикална промяна в здравеопазването. 11. Справедливо правораздаване, премахване на двойния стандарт в съдебната система. 12. Национална демографска програма за спасяване на българската нация. 13. Опазване и защита на българската природа. 14. Вътрешна и външна сигурност, възстановяване на на българската армия. 15. Забрана на етнически и религиозни партии. 16. Нов избирателния закон - право на глас, само при добро владеене на български език.
67
2
 
4
 
! Отговори
ПВП! преди 11 години
У НаС има ли Демокрация? Буквалното значение на думата Демокрация е Народовластие.У нас е Представителна Демокрация!- гласоподавателят Избира свои Представители, които се събират в законодателни или изпълнителни органи.Там ТЕ могат да извършват функции, за които гласоподавателят не ги е натоварил директно: участие в специални комисии, подготовка на проектозакони и гласуване на закони, Но по Собствено Усмотрение в Съгласие със Собствената им Съвест.Този тип Демокрация е БезсмисленНа Днес у нас, но е най-добрият Начин за Манипулация, Използван от политициТЕ до Сега.Докато у нас не бъде Приета Пряката Демокрация, която е Лесно Осъществима в 21 в. чрез електронните комуникации и идентификацията, всичко БезсмисленНо, което е до Сега, ще се Повтаря Отново и Отново.Засега от 23г. до Днес имаме само Мутрокрация. Единственият Начин да Имаме Демокрация, това е Пряката Демокрация! - Защото вече политициТЕ ще Подлежат на Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите! У нас Демокрация Нямa!
66
7
 
8
 
! Отговори
телевизия СКАТ преди 11 години
НАЦИОНАЛНАТА КАУЗА - НАД ВСИЧКО! Очаквам твърд наказателен вот за всички партии и бандити, участвали във властта! Това означава, че НФСБ е с добри шансове за успех. Задача пред нас е не само влизане в Парламента, но и 20 % спечелен вот! Всеки, на който е мила България да си постави максимална цел - да разясни реалната ситуация на хората, да им вдъхне упование и гаранции, че няма да бъдат подведени и излъгани! А колективното ръководство да подбира и подготвя следващото управление на България с нови, ярки личности, читави българи и достойни патриоти! Да живее БЪЛГАРИЯ!
65
7
 
9
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Народе, стягай се! Скоро ще пометем мафията, която съсипа България! Ще накажем сурово виновните, няма да проявим мекушавост! В момента НФСБ наброява над 300 хил. читави българи, а до изборите се очакват над 800 хил. Това, което е пошло, покварено и лошо, няма място между нас! *** да отива при Кунева! Ще обърнем Земята, но ще възтържествува правдата! Ще подредим нашата България, ще я изчистим от тумора! Дайте подкрепата си! И прощавайте, но пари и кебапчета не даваме!
64
2
 
5
 
! Отговори
bb преди 11 години
мисля.че е много,много прав!!! стига лъжи и измами !...българино събуди, или ***!!!!
63
10
 
5
 
! Отговори
никакво ВМРО преди 11 години
НФСБ да се яви на изборите сама. Всяко обединение носи безотговорност и нескончаеми проблеми между обединилите се партии и движения. Нали и Атака бе същия конгломерат. НФСБ е нова, читава партия и ще бъде подкрепена от минимум 10 % от избирателите, А при ситуация с наказателен вот може да стигне и 20 %. Атака и ВМРО са бити карти!
62
1
 
5
 
! Отговори
до НФСБ от славянин преди 11 години
Така си е, спор няма, но защо самият народ е толкова разединен и зверски мразещ се!? Е, хайде стига толкова, стига с тази омраза, проклетия и реваншистка истерия, докога!? Докато изчезнат и последният българин и България от лицето на земята ли!? Абе уж сме християни, ама нещо най-трудното ни е да прощаваме - а пък доколкото помня от Библията Христос ни е казал 70 пъти по 7 да прощаваме! Странно ''християнство'' имаме - не мислиш ли!?
61
2
 
8
 
! Отговори
Strahil преди 11 години
До 53Ще се радваме да напуснеш държавата още сега. Никой няма да те спира23 години експерименти доказаха, че отговора е в национализма. Без значение дали са ВМРО или Атака или който и да е! Важен е националния интерес...Останалото са Евро-Атлантически-либерални песнопения които не се различават с нищо от СССР мантрите повтаряни по време на социализма. От стария строй, между впрочем трябваше да пренесем индустрията а да не я съсипваме, но е отделна тема...
60
0
 
6
 
! Отговори
"WAKE$HELP" преди 11 години
Човекът е Обществено животно.Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.В парламента половината от депутатиТЕ Говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се Говори.Обещават ли Ви да превърнат Мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в Мечта.По-добре е да Паднеш на лешоядите, отколкото на политици.Първите ядат мъртвите, а вторите Живите.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а У НаС броят на свещените ***.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!
59
1
 
2
 
! Отговори
bolka преди 11 години
Когато г-н Каракачанов добие нормална визия и смъкне огромното си шкембе, което е направил от преяждане, може и да повярвам, че милее за народа, който за разлика от него вече започна да мисли как да се нахрани с минимум средства.
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Погледнете коремът и гърдите му. Напомня на лицето на Хоумър Симпсън :D Иначе по темата и аз съм за нещо такова, но само ако вътре няма бивши ченгета и членове на ДС. Единственото изключение е Валери, защото съм имал досег, макар и минимален до него и наистина обича българия. Трабва да се премахнат и крайните изказвания, за да се привлекат и гласовете на обикновените хора, защото на всеки е ясно че изказвания срещу *** и турци нищо няма да променят и на никой няма да се харесат. Става въпрос за хората от средната класа - хората на средна възраст и с високо образование. Трябва обаче да се привлекат водещи фигури икономисти, защото иначе ако подобно движение е на власт има голяма вероятност от популистки маневри, което може да ни докара до състоянието на Гърция. Това би бил последния бастион на патриотизма и ако тези които са въпре се компромитират, или са компромитирани, ще мине дълго време преди да има второ такова, с шансове в парламента.
57
2
 
4
 
! Отговори
и аз съм за НФСБ преди 11 години
Ражда се ново мислене. Хората жадуват промяна. Искат честни избори. Търсят читави и хуманни представители. Не искат лъжци и грабители. Не остана нещо, за което да не са лъгани. Сегашните лаладжии и мошеници нямат никакви шансове. Народа ги мрази и ненавижда. Но те се надяват. Замислят с крадени пари да купуват индулгенции. И да доограбят мандрата...Надявам се да изядат шамари и шутове от негово Величество ЧЕСТНИЯ ИЗБИРАТЕЛ !
56
1
 
13
 
! Отговори
ПЛЕВНЕЛИЕВА преди 11 години
Сидеров и ВМРО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ,ЗАЩОТО ОЩЕ МИНИМУМ 10 ГОД И НИЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМАМЕ СУВЕРЕНИТЕТ КАТО ДЪРЖАВА ЗАТОВА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКО ОБЕДИНЕНИЕ ЗА ДА УДЪЛЖИМ АГОНИЯТА И ДА ТЪРСИМ ВАРИАНТИ
55
0
 
5
 
! Отговори
Strahil преди 11 години
До 64След ОДС с кой се е отъркал? Със Софиянски? За какво говориш? С "Царя", с тройната коалиция или с ГЕРБ? Еми безпочвено мнение изказваш, меко казано.И не забравяй, че тук става въпрос за бъдещето ни. Политиката не е конкурс за красота, нито девическа гимназия за сладки приказки. Гледай действията, прегледай интервютата и вади изводи.
54
4
 
9
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
НАЦИОНАЛНАТА ИДЕЯ е алфата и омегата на всяка политика. Но това не се случва! Защо? Защото всички на власт до сега са изключителни крадци: краде се от бюджета чрез раздут щат и хипер заплати и бонуси, от държавните проекти, от НЗОК, от Зелената енергия, от субсидийте в Земеделието, от Областни и Общински бюджети над 70 % са брутални обири, чрез Банковата система, чрез цените на горивата...и прочие! Тотален геноцид над смирения, съсипан народ!Да дадем шанс на НФСБ да ни изведе от блатото!
53
2
 
10
 
! Отговори
Български-Комита преди 11 години
ЗА БЪЛГАРИЯ !!!
52
0
 
6
 
! Отговори
славянин преди 11 години
Аз си мисля, че само един бегъл преглед на писанията по форумите може да покаже дали един народ има бъдеще или не, защото срещу злобата и проклетията лекарства няма открити!
51
3
 
15
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
Това е пътят, всички български патриоти трябва да се обединят, за да застанат на пътят на герберизацията, мутризацията и мангализацията и да спасят от затриване България !!!Ние ще подкрепим такова обединение !!!Български Патриотически Фронт
50
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕЕЕЕЙ,ТОЯ ГЛАД И НЕГО ЩЕ ГО СЪБОРИ,НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ВДИГНЕ БЕЗ КРАН......ШИРОКИ ДУШИ.НА ЯСЛАТА НА ГЛАДНИЯ НАРОД,А ВСИЧКИ ВИЯТ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА,ЩЕ ГИ ИЗТРЪШКА ЗАХАРНА БОЛЕСТ...
49
1
 
4
 
! Отговори
Strahil преди 11 години
До 60 Браво точно така!