Борисов не слуша Сарафа, от БСП си избрали химн

Станишев допусна най-големия си гаф в своята политическа кариера
Обновена: 26 сеп 2012 18:06 | 26 сеп 2012 18:05,
116
Борисов не слуша Сарафа, от БСП си избрали химн
Снимка: БТА

"Станишев допусна най-големия си гаф в своята политическа кариера", заяви премиерът Бойко Борисов в Ловеч по повод декларацията на ПГ на "Коалиция за България", която днес Сергей Станишев е прочете в пленарна зала.

Декларацията е във връзка с това, че рапърът Серафим Серафимов - Сарафа бил извикан в Националното следствие, за да се обясни за текстове на песните си.

"Нито знам кой е този рапър, нито го слушам, нито от това, което ми прочетоха, че е песента, няма да го слушам. Не искам такива хора да са в ГЕРБ и да поддържат ГЕРБ", каза още Бойко Борисов и цитира част от песента.

Още по темата
Той помоли един от фоторепортерите около него да прочете на глас текста на цялата песен.

"Радвам се, че Станишев си е избрал химн за БСП или СПИН, както се наричат", каза още Борисов.

Относно избирането на Висшия съдебен съвет той отговори, че начинът, по който е станало това, е възможно най-прозрачният и се надява, че ще работят добре.

Министър-председателят заяви още, че по делото "САПАРД" е имало много тежка реакция от Брюксел. Според него не може на предишни инстанции пак съдии да са давали тежки присъди, а после вместо да бъдат намалени или увеличени - всичко да бъде оправдано.

"Отзивите за нас са тежки и това е много притеснително", заяви Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
30
 
18
 
! Отговори
Избирател преди 11 години
Браво Бойко ! С теб сме , ще погребем *** завинаги
22
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този е пълен 0лiг0френ
21
17
 
9
 
! Отговори
dan преди 11 години
то така се почва първо препиквате препиквате и после се насирате ГЕРБ ще спечели умници ще СПЕЧЕЛИ
20
11
 
25
 
! Отговори
яко са го закъсали преди 11 години
Явно тиквените гербави яко са го закъсали, след като са започнали политически да преследват разни рапъри. Следващите преследвани ще бъдат диссидентите, майките, хомосексуалните, пенсионерите и всички останали противници на т.н. герб. По-нататък, по стара традиция, ще се правят факелни шествия, ще бъдат подгонени евреите и ще се горят книги на клади.
19
10
 
33
 
! Отговори
лъжи и измами преди 11 години
Правителството е абдикирало! Ежедневни скандали, безбройни лъжи и измами, безхаберие, глупост на престъпно ниво, полицейско насилие, покровителстване на мутрите, катастрофи по пътищата, убийствено здравеопазване, неморални бонуси, оглупяващо образование, некачествени храни, липса на сигурност по улиците, долнопробна злоба и отмъстителност! И режимът на пожарникаря нехае инфатилно хилене по кабеларките на Деспота и неговите к*ртизани и марионетки, гнили оправдания и девалвирани обещания! Перфидността е издигната в ранг на партийна политика!
18
11
 
31
 
! Отговори
пич преди 11 години
*** все по често започна да си изпуска нервичките.Продължава да дава оценки за съда,прави се на гламав/сгреших,той си е такъв/,започна даже да си яде ташаците от яд,че все по често го бъзикат от всякъде,с две думи губи почва под краката си и злобата му става все по-голяма,а това ще го доведе до непредвидими за него последствия.
17
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе защо не разследват Гошо от Почивка ?????
16
10
 
14
 
! Отговори
lyka преди 11 години
besen samo kato ia vidia tazi prosta gadna selska tikva s kef ste glasyvam za bsp
15
11
 
28
 
! Отговори
духовната им храна преди 11 години
Най обичам другаря Борисов, когато с пяна на уста излива тонове помия върху някого. Това много се харесва на ***, които гласуват за него. За тях помията е духовната им храна.
14
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахахахахахахаха За първи път чувам,че ТИКВА може да слуша песен!Е,това убива!
13
11
 
29
 
! Отговори
тонове помия преди 11 години
Т.н. герб не може да съществува без насилие! Герб се гради на насилието! *** е, че т.н. герб иска да насади модела си на цялото общество! Пожарникарят, на върха на стълбата, насилва и се гаври с Цецо Апартаменто и шантажира ситния плевел, унижава до дупка Калинчо, тероризира психически всеки българин, който не е съгласен с него, лее тонове помия срещу опозицията, насъсква българите един срещу друг и е морален подбудител за физическото насилие и гавра, провеждани от полицията. Лъжата, политически мотивираното насилие и гаврата са издигнати в ранг на партийна политика! Ако няма насилие, няма да има и герб!
12
6
 
13
 
! Отговори
стефан стамболв преди 11 години
народа дава ,народа взима ---тъй е по цял свят .ОСВЕН АКО ПАК НЯМА ШМЕНТИ КАПЕЛИ КАКТО ПРЕДИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ,дет пее лилито иванова
11
17
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
боко-ти си най-голямият шут и *** в най-новата ни история!!!!
10
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъпите ченгета се правят на музикални критици,но и това го правят , както ловят престъпници.Възродиха политическата полици.Човек не може да пръдне без да го подслушат или разследват.Въобще ГЕЙБЕРСКА простащина.
9
15
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тикво ако Мишо шамара не пееше против ГЕРБ никога нищо нямаше да му бъде направено. Ама как да го обясниш на един чалгар това
8
11
 
23
 
! Отговори
Мене преди 11 години
Чух част от песента.Страшна тъпня,даже и да не се пееше за знамето,пак трябваше да ги викат тия да дават обяснения,що за *** може да измислят подобно нещо и да натоварват хората с глупости.
7
12
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Министър-председателят заяви още, че по делото "САПАРД" е имало много тежка реакция от Брюксел. Според него не може на предишни инстанции пак съдии да са давали тежки присъди, а после вместо да бъдат намалени или увеличени - всичко да бъде оправдано."Отзивите за нас са тежки и това е много притеснително", заяви Борисов. mi ti 6to ne gi osadi,osadi i kolegite si mutri nali tova iska Evropa ot teb ama mai ne ti stiska pak i o6te imate ob6 biznes
6
22
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-добре Рап отколкото с Герб в трап!
5
8
 
13
 
! Отговори
егати преди 11 години
Простотия до шия,хвани единия,па тресни другия,и двамата са за въжето!!!!!
4
30
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вярно е, Станишев много се изложи, сам не разбра в какъв филм се вкара с тоя рап - гавра с химна, докато искаше да се изкара голям радетел за свободата на словото. Ако плюем знамето си, що за хора сме, г-н Станишев!