Борисов не слуша Сарафа, от БСП си избрали химн

Станишев допусна най-големия си гаф в своята политическа кариера
Обновена: 26 сеп 2012 18:06 | 26 сеп 2012 18:05,
116
Борисов не слуша Сарафа, от БСП си избрали химн
Снимка: БТА

"Станишев допусна най-големия си гаф в своята политическа кариера", заяви премиерът Бойко Борисов в Ловеч по повод декларацията на ПГ на "Коалиция за България", която днес Сергей Станишев е прочете в пленарна зала.

Декларацията е във връзка с това, че рапърът Серафим Серафимов - Сарафа бил извикан в Националното следствие, за да се обясни за текстове на песните си.

"Нито знам кой е този рапър, нито го слушам, нито от това, което ми прочетоха, че е песента, няма да го слушам. Не искам такива хора да са в ГЕРБ и да поддържат ГЕРБ", каза още Бойко Борисов и цитира част от песента.

Още по темата
Той помоли един от фоторепортерите около него да прочете на глас текста на цялата песен.

"Радвам се, че Станишев си е избрал химн за БСП или СПИН, както се наричат", каза още Борисов.

Относно избирането на Висшия съдебен съвет той отговори, че начинът, по който е станало това, е възможно най-прозрачният и се надява, че ще работят добре.

Министър-председателят заяви още, че по делото "САПАРД" е имало много тежка реакция от Брюксел. Според него не може на предишни инстанции пак съдии да са давали тежки присъди, а после вместо да бъдат намалени или увеличени - всичко да бъде оправдано.

"Отзивите за нас са тежки и това е много притеснително", заяви Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
2
 
! Отговори
234 преди 11 години
когато полицай от малко населено място се противопостави на група *** за оскверняване на Българското Знаме го осъдиха - бил тормозил ***, бил ги пребил. Сега т.нар. популярна личност "пее" гнусотии за държавните символи и било пресилено. Що не го изпее в САЩ това парче за звездите и райетата??? Дали само ще привикат или ще е по бързото производство. Не ми трябва мнение от подобни предатели.
82
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Твореца на гафове, казва,че друг бил сгафил!!!Бойко, помниш ли "пържолките за кучето" ,А??????
81
2
 
5
 
! Отговори
haha преди 11 години
Е какво да очакваме от СПИН-озната партия освен да си избере химн за шмъркане и пушене.
80
2
 
0
 
! Отговори
до 91 преди 11 години
слушал ли си песента дори, че говориш глупости
79
1
 
3
 
! Отговори
българи преди 11 години
така се манипулират и завземат държави и нации - поколенията нямат нищо свято, нямат ценности. Смятам, че Рапърчетата трябва да бъдат съдени като национални предатели и смятам, че всеки който си подзволи гавра с национални светини, трябва да се третира като предател.
78
1
 
2
 
! Отговори
българи преди 11 години
В началото бе словото. Така е записано в библията и това не е толкова случайно.Словото има голямо значение за живота на хората и то трябва много внимателно да се използва.Думите възпитават, дават сила и самочуствие и така променят живота на човек към благополучие и успехи, но и могат и да унижават, обвиняват и съсипват човешки животи.Големите европейски държави и Русия се се ваъзползвали доста успешно то действието на словото ограбвайки и преиначавайки историята ни.
77
2
 
5
 
! Отговори
възмутени преди 11 години
"Гениарлният" рапър и текстописец не можа ли да си намери друга тема, а цветовете на българското знаме. Това знаме е и мое. и аз не искам някой некадърник да твори простотии за него .За това знаме много хора са се били и загинали. Много майки са оставали без синове, много жени без съпузи и много деца без бащи.Нашия герой рапърчето ще издържи ли и 24 часа в ареста-трябва да се пробва.73Пишете, че крадците и убийците никой не ги хваща. Крадците на вещи и пари не са толкова страшни. Страшни са крадците на души , които не ти оставят нищо на което да се радваш и от което да се горееш- Доколкото си спомням България няма пленено знамев битка . Ама то момчето - рапърчето- от къде да знае- то да не е като мензиса и тревата
76
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Матрял... Нали знаете, че сами сте си виновни за заболяването и никой не Ви е крив, че сте стигнали до там! И що за наглост от Ваша страна?
75
4
 
5
 
! Отговори
Матрял преди 11 години
Тоя *** се занимава само с глупости, а в държавата хората *** като мухи.Няма ли да спре вече да се подиграва с нещастието на хората болни от спин?
74
3
 
6
 
! Отговори
София преди 11 години
Това не е творение или музика, а долна простотия или избиване на комплекси. И тия набедени изпълнители се държат като ненормални по телевизията, задъвкали дъвките като не знам какви си,изсулени дрехи и т.н. нямат елементарно поведение на мъже, на хора.
73
4
 
6
 
! Отговори
tanja преди 11 години
След Освобождението първата българска конституция, приета на 16 април 1879 в член 23 определя, че Българското народно знаме е трицвѣтно и състои отъ бѣлъ, зеленъ и червенъ цвѣтове, поставени хоризонтално.тази песен е гавра с всичо българско!Станишев,за тебе няма нищо свято!А сега остава и децата да научат новата символика на знамето ни!Позор!!
72
5
 
6
 
! Отговори
рамбо преди 11 години
За човек който уж не е чувал въпросната песен Тиквата се оказа добре запознат с текста и, даже почти го изрецитира на журналистите. Така че сам се уличи в лъжа. Ясно е че някой е натиснал въпросния прокурор да покаже мускули под предтест че брани националните символи. Ясно е също че ако в песента се пееше "Вярвам в ГЕРБ...", вместо "НЕ вярвам в ГЕРБ" никой нямаше да му дойде на ум да се занимава с тези рапъри, независимо какво се пее нататък в песента
71
5
 
8
 
! Отговори
Дръндер преди 11 години
ТИ какво ми говориш бе ***, поне двама от твоите министри са постоянно пияни, Тотю и Веждито и ти ми говориш за гаф? Ти само гафове правиш, леле няма такъв *** като Бойко!
70
4
 
4
 
! Отговори
Nikoi преди 11 години
Вие какво искате бе какво пее нещата такива каквито са и сега го ще го накарате да млъкне щото няма кои друг да ви разобличава !!!смешно е всичко тука ...
69
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никой няма право да се подиграва с националните ни символи! Бойко е прав, че това е един от най-големите гафове на Станишев. Ако БСП приема за нормално и толерира всичко това, значи наистина вече нямат място в българската политика.
68
1
 
7
 
! Отговори
до 76 преди 11 години
Да си осмива който иска ама да не се е*ава със символите за които стотици хилади са дали живота си за да не говориш сега турски...
67
6
 
8
 
! Отговори
СКАПАНА ДЪРЖАВА преди 11 години
Тия луди ли са бе?Тея *** си нямат друга работа и се занимават с глупости. В САЩ Еминем в една своя песен усмиваше и псуваше Буш в прав текст и продаде милиони албуми без да го викат да пише обяснения.
66
1
 
8
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Пишете, че крадците и убийците никой не ги хваща. Крадците на вещи и пари не са толкова страшни. Страшни са крадците на души , които не ти оставят нищо на което да се радваш и от което да се горееш- Доколкото си спомням България няма пленено знаме. Ама то мочето - рапърчето- от къде да знае- то да не е като мензиса и тревата
65
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В друг текст рапърите наричат Борисов измамник, и се обявяват срещу чалгата, кючека и тогава започват да ги викат на разпити - преди 1 година. После им следят текстовете и попадат на "Не вярвам в Герб, а в герба" и "бяло зелено.."
64
6
 
5
 
! Отговори
анонимни преди 11 години
Ще се допитам до адвокат, дали и аз не мога да подам жалба до прокуратурата срещу Рапърчето, защото моите права също са накърнени, в смисъл - Не желая децата ми и бъдещите ми внуци да слушат простотии, да им въздействат ***, ,да растат без самочувствиеГлупак! Що някой не му аде една мотика 10-ти номер