Кой депутат, кой министър – решавам през май, отсече Борисов

Премиерът не иска да го питат по въпроса дотогава
Обновена: 30 сеп 2012 18:07 | 30 сеп 2012 15:15,
352
Кой депутат, кой министър – решавам през май, отсече Борисов
Борисов в село Анево. Снимка: БТА

„Кои ще бъдат водачите на листи от ГЕРБ за парламентарните избори, кои ще бъдат министри и заместник-министри и кои кметове ще стават депутати, ще реша през май месец догодина”. Така премиерът Бойко Борисов коментира предизборната си стратегия за предстоящия парламентарен вот през лятото на 2013 година.

Той помоли журналистите да не го питат на тази тема дотогава, защото всичко друго казано ще бъде интерпретация.

Борисов заяви, че няма информация за американския инвеститор, проявил интерес да строи АЕЦ „Белене”. Според него те той първо трябва да заяви официално интерес и внесе банкова гаранция, за да започват разговорите се него.

Още по темата

„Когато сложат гаранция от 200 милиона евро, тогава ще разговаряме с тях”, посочи министър-председателят.

Тази теза премиерът лансира още в четвъртък, когато каза, че “Белене“ все още е един гьол и единственото, което имаме е един гьол и едни намерения.

Тогава той постави няколко условия на американския инвеститор, който има интерес към изграждането на втората атомна централа като частен проект. Борисов уточни, че чак след като тези изисквания бъдат изпълнени, той ще разговаря с инвеститорите.

В Сопот премиерът присъства на отбелязването на 100 години от Балканската война, след което отиде в село Анево, където има изградена канализация за 2 милиона и половина лева, а кметът на населеното място е от БСП.

„Виждате, че който кандидатства, печели проекти, а в Севлиево се оплакват, че нямат вода, защото са спали 30 години, не може да ми мине яда от вчера заради тях”, посочи Борисов.

По-късно премиерът разгледа новопостроената църква в село Анево, която е изградена с пари от дарения.

Вчера премиерът беше на посещение в района на Севлиево, където има проблем с водоснабдяването. Премиерът обясни, че правителството прави всичко възможно, за да бъде решен проблемът.

Той изтъкна, че до това положение се е стигнало, след като повече от 20 години водопреносната система не е била модернизирана и е имало огромни пропуски в управлението на града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
27
 
31
 
! Отговори
Хитър Петър преди 11 години
Събрали се в ПЕС да избират нов лидер. Кой да изберат - социалисти много, кой от кой по- крадлив.В това време, станишев пътувал за Брюксел заради следващата доставка цигари. Ама му се досрало и отбил край пътя. Излязъл от колата, обърнал се и свалил гащите. Да, ама депутатите го видяли...-А, такова червено не съм виждал! - казал един депутат.-Избираме го! - отвърнал другИ така станишев станал председател на ПЕС.И така, станишев
17
4
 
40
 
! Отговори
1 преди 11 години
слънце наше,кметовете вече са избрани,а за министри и зам.министри,не ти,а народа ще каже ,от коя партия ще са,оха краво нивата е дълга.
16
5
 
26
 
! Отговори
Кабули преди 11 години
Първи мандат - Бойковизация. Втори мандат - Путинизация. Зиме иде, а слънчасва. Що е то?
15
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на снимката виждате един ***
14
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жълта фланела,жълта карта,изтърван от психото!
13
6
 
40
 
! Отговори
Гай Юлий Цезар преди 11 години
А защо ручахме жабетата, че Доган каза преди 4 години, че той командва България?Този генерал от Пожарната се помисли за феодал, а България му е еднолично владение!Само хора с две гънки на мозъка могат да гласуват пак за него.
12
4
 
27
 
! Отговори
Писмо до шефа преди 11 години
Бойко аз искам да съм заместник министър.Така хем от мен няма да се иска да нося пряката отговорност, хем ще съм с ранг на министър.Депутат не ща - жената няма да е доволна ''Виж Пешо е министър, пък ти само депутат.''Ако може да не е някое важно министерство, че съм некадърен, ще я оплескам.Ама ще те слушам, каквото кажеш това е.За онея далавери от преди още си мълча.Това със закъсненията за работа няма да се повтори.А що се отнася до Петрова, вече в работно време ще гледаме да не се случва.Да живее България!
11
6
 
41
 
! Отговори
жираф преди 11 години
Абе то е ясно,че тоя нищо не решава................поне хората които са над него и дърпат конците, да му затворят малко устата да не се прави на "аз съм голямата работа-аз коля,аз беся" !!! Не се ли усеща,че става смешен с изцепките си ???
10
7
 
50
 
! Отговори
да-да,ама не преди 11 години
Горката "ТИКВА" той си мисли че България е любимата му мутренска групировка СИК...Ало,г-н Борисв,СУВЕРЕНА все още решава кой ще управлява в тази страна.По-скоро да идват изборите ,че станахме за смях пред света...Бог да пази България.
9
5
 
45
 
! Отговори
Откъде пари? преди 11 години
Откъде пари за да лети всеки ден с правителствения авиоотряд по два пъти??? Кой плаща екскурзиите с предизборна цел ???
8
7
 
18
 
! Отговори
8 преди 11 години
Точно така-пари само на работещите общини.
7
10
 
33
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Свобода или гроб!
6
8
 
41
 
! Отговори
Искам гаранция преди 11 години
200 000 за да гласувам за ГЕРБ, да внесат парите по моя сметка и тогава ще говориме
5
50
 
12
 
! Отговори
читател преди 11 години
Айде червените пак се нас*аха...
4
12
 
61
 
! Отговори
Така е преди 11 години
ГЕРБ е един гьол, само едни намерения и нищо конкретно и държавата затъва
3
14
 
73
 
! Отговори
Libra преди 11 години
Не, приятелю! Не решаваш, кой депутат, кой кмет, кой министър. Българския народ ще реши!За много всемогъщ почна да се взимаш, но накрая много ще ти се стъжни. Много!
2
16
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** с простака му !
1
15
 
65
 
! Отговори
ГЕРБ преди 11 години
ГЕРБ Групировка за Екстремно Разрушаване на България