Кой депутат, кой министър – решавам през май, отсече Борисов

Премиерът не иска да го питат по въпроса дотогава
Обновена: 30 сеп 2012 18:07 | 30 сеп 2012 15:15,
352
Кой депутат, кой министър – решавам през май, отсече Борисов
Борисов в село Анево. Снимка: БТА

„Кои ще бъдат водачите на листи от ГЕРБ за парламентарните избори, кои ще бъдат министри и заместник-министри и кои кметове ще стават депутати, ще реша през май месец догодина”. Така премиерът Бойко Борисов коментира предизборната си стратегия за предстоящия парламентарен вот през лятото на 2013 година.

Той помоли журналистите да не го питат на тази тема дотогава, защото всичко друго казано ще бъде интерпретация.

Борисов заяви, че няма информация за американския инвеститор, проявил интерес да строи АЕЦ „Белене”. Според него те той първо трябва да заяви официално интерес и внесе банкова гаранция, за да започват разговорите се него.

Още по темата

„Когато сложат гаранция от 200 милиона евро, тогава ще разговаряме с тях”, посочи министър-председателят.

Тази теза премиерът лансира още в четвъртък, когато каза, че “Белене“ все още е един гьол и единственото, което имаме е един гьол и едни намерения.

Тогава той постави няколко условия на американския инвеститор, който има интерес към изграждането на втората атомна централа като частен проект. Борисов уточни, че чак след като тези изисквания бъдат изпълнени, той ще разговаря с инвеститорите.

В Сопот премиерът присъства на отбелязването на 100 години от Балканската война, след което отиде в село Анево, където има изградена канализация за 2 милиона и половина лева, а кметът на населеното място е от БСП.

„Виждате, че който кандидатства, печели проекти, а в Севлиево се оплакват, че нямат вода, защото са спали 30 години, не може да ми мине яда от вчера заради тях”, посочи Борисов.

По-късно премиерът разгледа новопостроената църква в село Анево, която е изградена с пари от дарения.

Вчера премиерът беше на посещение в района на Севлиево, където има проблем с водоснабдяването. Премиерът обясни, че правителството прави всичко възможно, за да бъде решен проблемът.

Той изтъкна, че до това положение се е стигнало, след като повече от 20 години водопреносната система не е била модернизирана и е имало огромни пропуски в управлението на града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
1
 
26
 
! Отговори
а преди 11 години
Бойко, нали сте уж демократична партия, а всичко ти решаваш еднолично. Пък и с тази жълта блуза си баш Кралят-слънце, но не от Версай, а от Банкя.
177
1
 
17
 
! Отговори
ДЖОДЖО преди 11 години
Нямате ли чувството, че когато генералът наш говори, сякаш някой друг го ползва за рупор? Или за едно дебело лицемерие, зад което стои тъмен балкански бабаитлък и нагаждачество едновременно, пъчене и думкане в гърдите. Павианът като цар на животните. Чалга манталитет, мачовщина, нарцисизъм и пошлост. Всепозволеността на едно поведение, чийто безстилие е отчайващо.
176
1
 
14
 
! Отговори
Христосова преди 11 години
Разправят,че Дянков бил ***.Бог да го пази.
175
5
 
5
 
! Отговори
социално слаб в БГ преди 11 години
Няма работа. Няма пари. И си викам, така и така съм безработен, що не скоча до Гърция.Паля BMW-то и тръгвам.Стоях само две седмици, няма пари.Върнах се тук - мизерия.По цял ден си мия BMW-то, скука.
174
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъпан бие ***.Боко вика аз съм цар.
173
8
 
4
 
! Отговори
БГ пенсионер преди 11 години
Обажда ми се некъф по джи си ема и ми вика "требват пари защото сина ти го загази".Той сина нали е в ю ес ей и бая пари ще трябват си мисля.Веднага тегля от картата $ 20 000 и му дадох на онзи.Ей глад и мизерия едвам се издържа.
172
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма смисъл да решава каквото и да е било. По-добре да си тренира ан*са, че го чакат щастливи години с Рънърса.
171
4
 
23
 
! Отговори
Сусамчето преди 11 години
***.Не разбирате ли,че комунистите управляват с поставени от тях лица.Пример боко.
170
2
 
7
 
! Отговори
До Охо Бохо преди 11 години
"Индианците от резервата не са това за ,което се мислят. Желания големи, възможности малки. "Е ти явно си от тях. Луд фен на Винету. Като пишеш "не са това за ,което се мислят." запетайка се слага преди "за". Та само да ти намекана, че и ти не си това, за което си мислиш.Не бил индианец. Обаче образованието - същото.
169
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква е разликата в комунистическата принадлежност на членовете на Герб и на БСП.. Водещите фигури в БСП са синове и дъщери на Комунистическите лидери от едно време, а членовете на Герб са синове и дъщери на работната ръка комунисти - шофьори, охрани, партийни секретари и тн.. Вие можете да плюете на комунисти, обаче поне в БСП комунистите са учени хора с образование и познания, а ващите гербери са потомци на бачкаторите
168
5
 
12
 
! Отговори
СКАНДАЛНО преди 11 години
БТВ канят Мишо Шамара и го изгониха преди да даде интервю
167
2
 
10
 
! Отговори
Лещака преди 11 години
Тъпан бие ***.Боко вика аз съм цар.
166
3
 
15
 
! Отговори
Вирус преди 11 години
През май ще решаваш само къде по-добре да се скриеш!
165
2
 
2
 
! Отговори
Охо Бохо преди 11 години
До АнонименБраво!Индианците от резервата не са това за ,което се мислят.Желания големи, възможности малки.
164
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тиква... други проблеми ще имаш догодина... основните ще са за цвета на раираните пижамки за теб и шайката ти нагли, крадливи и некадърни ГРОБ-ари...
163
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Премиерът не иска да го питат по въпроса дотогава."Този за пореден път доказвва безразличието си към българския народ. Един политик (какъвто и да е) би трябвало да поема отговорност, а не да се крие от нея. За поемане на отговорност не значи само да се взимат облаги, а и да се поемат трудни решения. Като политик не можеш да викаш само "Искам това, искам онова". И това не е единичен случай. ББ постоянно го представя като не си прави труда да отговаря на неудобни за него въпроси.
162
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който не е бил на власт в БГ той не се е осирал.Комунистите *** цялата държава, ама на тях не им пукаше, те затова бяха взели с преврат властта.После "демократите" и те нищо свястно не направиха.
161
2
 
7
 
! Отговори
Иво Андонов преди 11 години
Шамара премиерДжаро президентКуката шев на МВР
160
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Форуми пълниПлощадите празни.Хората умниСтомасите гладни.Въздишки по ЖивковПо Брежнев, по СталинИ поглед към западаПълен с очакване.Думи - делаТотално различни.
159
8
 
2
 
! Отговори
До глутница другари преди 11 години
Изберете др Кутев за пр на БСП много ме кефи