Явор Гечев: ГЕРБ са просто неспасяеми!

Отговорът на БСП за отправената до медии позиция на партията на Борисов
Обновена: 6 окт 2012 21:10 | 6 окт 2012 20:08, Петя Славова
671
Явор Гечев: ГЕРБ са просто неспасяеми!
Явор Гечев. Снимка: Facebook

Явор Гечев смята, че позицията на Сергей Станишев като лидер на ПЕС е непостижим резултат за Бойко Борисов. Това каза председателят на младежката организация в БСП по повод позицията на партия ГЕРБ, което бе отправено до медиите. Становището на Гечев беше разпространено от пресцентъра на БСП и така се стигна до словесна битка между двете партии.

Дори в опозиция лидерът на БСП допринесе толкова много за авторитета на България, колкото Борисов не успя да направи докато е на власт, пише Гечев. Като президент на ПЕС Сергей Станишев обединява политиката на социалистите в цяла Европа, предаде БТА.

Неговата дума днес засяга съдбата на повече от 137 милиона европейци, които живеят в страни, управлявани с участието на левицата, заявява Гечев. Това е непостижим резултат за Бойко Борисов, коментира председателят на МО в БСП.

"Не ме учудва поведението на ГЕРБ. То е типично за всеки, който е изпаднал в паника и предусеща загубата. ГЕРБ са просто неспасяеми", отбеляза Гечев. Той изтъква, че управляващите губят доверието както на българските граждани, така и на Европа. За този трагичен резултат трябва да се сърдят най- напред на себе си, смятат в БСП. "Бойко Борисов така се е омотал в лентички за рязане, че остава сляп за мизерията, в която лично той потопи хората.

Още по темата

Българите обедняха, останаха масово без работа. Страната ни е на път да загуби минимум 150 милиона - европейски средствав областта на земеделието - заради некомпетентното управление.Това е реалността днес и ГЕРБ няма как да я скрият", добавя председателят на младите социалисти.

Той подчертава, че гражданите искат референдум и БСП ще направи всичко възможно гласът им да бъде чут. "Очевидно е, че Бойко Борисов се страхува от българите. Това може да предизвиква у нас единствено съжаление", коментира още Гечев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗА НОМЕР ЕДНО - НЕ КОМУНИЗМА, А КАПИТАЛИЗМА НЯМА МЯСТО В 21 ВЕК.........СЛЕД 10 ГОДИНИ КИТАЙ ЩЕ ГОСПОДАРЯ НА СВЕТА, ЗАЕДНО С РУСИЯ!
10
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев,отново е готов за премиер.
9
15
 
16
 
! Отговори
дан преди 11 години
"Явор Гечев смята, че позицията на Сергей Станишев като лидер на ПЕС е непостижим резултат за Бойко Борисов." - представяте ли си какво е измислил ***...дали Бойко иска да се кандидатира за лидер на ПЕС, че да е непостижима цел...хахаха...освен това *** стана главатар на еврокомунистите, като единствен кандидат...че те и футболистите ни ако се явят само на световно, ще станат шампиони...хахаха
8
15
 
23
 
! Отговори
печенатиквасъсзахар преди 11 години
Боко ,,демократа'' го е страх от референдум всички тикви с шутове към Сев Корея.
7
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРАВ СИ Е ЧОВЕКА!!!!!!
6
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв е този г*й помпей. Поредния PR .. ама било непостижимо за ББ. Ми да си ги премерят бре.. нужно е обаче снимка за доказателство!!!*** са и двамата.
5
16
 
36
 
! Отговори
Сома преди 11 години
Винету газ пикае , да си мутра на власт не е леко.
4
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а ти пък кой си ???
3
22
 
25
 
! Отговори
kulio преди 11 години
Кутев си е прав за спинозните , в тая партия всеки е син на някой бивш комуноиден,тоя на снимката не прави изключение
2
34
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Председател на ПЕС = нищо и половина. Никой не го е еня за този пост.
1
32
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА ТОЯ ЩО НЕ СА МУ ЖИГОСАЛИ ПЕТОЛЪЧКА НА ЧЕЛОТ ? ГЛЕДА КАТО НААКАН.