Явор Гечев: ГЕРБ са просто неспасяеми!

Отговорът на БСП за отправената до медии позиция на партията на Борисов
Обновена: 6 окт 2012 21:10 | 6 окт 2012 20:08, Петя Славова
671
Явор Гечев: ГЕРБ са просто неспасяеми!
Явор Гечев. Снимка: Facebook

Явор Гечев смята, че позицията на Сергей Станишев като лидер на ПЕС е непостижим резултат за Бойко Борисов. Това каза председателят на младежката организация в БСП по повод позицията на партия ГЕРБ, което бе отправено до медиите. Становището на Гечев беше разпространено от пресцентъра на БСП и така се стигна до словесна битка между двете партии.

Дори в опозиция лидерът на БСП допринесе толкова много за авторитета на България, колкото Борисов не успя да направи докато е на власт, пише Гечев. Като президент на ПЕС Сергей Станишев обединява политиката на социалистите в цяла Европа, предаде БТА.

Неговата дума днес засяга съдбата на повече от 137 милиона европейци, които живеят в страни, управлявани с участието на левицата, заявява Гечев. Това е непостижим резултат за Бойко Борисов, коментира председателят на МО в БСП.

"Не ме учудва поведението на ГЕРБ. То е типично за всеки, който е изпаднал в паника и предусеща загубата. ГЕРБ са просто неспасяеми", отбеляза Гечев. Той изтъква, че управляващите губят доверието както на българските граждани, така и на Европа. За този трагичен резултат трябва да се сърдят най- напред на себе си, смятат в БСП. "Бойко Борисов така се е омотал в лентички за рязане, че остава сляп за мизерията, в която лично той потопи хората.

Още по темата

Българите обедняха, останаха масово без работа. Страната ни е на път да загуби минимум 150 милиона - европейски средствав областта на земеделието - заради некомпетентното управление.Това е реалността днес и ГЕРБ няма как да я скрият", добавя председателят на младите социалисти.

Той подчертава, че гражданите искат референдум и БСП ще направи всичко възможно гласът им да бъде чут. "Очевидно е, че Бойко Борисов се страхува от българите. Това може да предизвиква у нас единствено съжаление", коментира още Гечев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
471
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...ей пълно с неграмотни хора,пълно с елементарни правописни грешки
470
2
 
5
 
! Отговори
Tarikata ot Vito6ka преди 11 години
toa pi4 ako vkara edna leva4ka na Boko npravo 6a mu izkarti zabite
469
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
герберите са най-некадърната част от БСП, която поради неграмотност, некадърност и простотия не са я допускали до държавната копанка.Сега, докопали се до властта, им хареса така както на конаря му харесва да спи в леглото на лорда, докато него го няма...Ама пак си оставя коняр...
468
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До И аз да кажа !И кои да изберем, дядо?
467
0
 
0
 
! Отговори
???????????????????? преди 11 години
kvo stana s statiata za Siderov , hahaha palat fitila tea dnes.bg ot vreme na vreme
466
9
 
15
 
! Отговори
И аз да кажа ! преди 11 години
В момента ползвам компютъра на правнука си. Преди 9 години навърших 80 години. Не се карайте по форумите. Следващия премиер няма да се казва Борисов, Станишев или Кунева. Живял съм по царско време, фашизъм, социализъм и сега уж капитализъм. Искам да сподяля само с вас, че по простичък премиер от настоящия не сме имали от 1939 г. до днес. Догодина гласувайте правилно, дастатъчно срам сте брали с този премиер, вече три години, а ще станат и четири. Всички тук сте млади хора и не заслужавате това.
465
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя плонжор адвокат на СерГЕЙ ли се явява или му прави медийно фелацио за да се издига в кариерата ... ?!?
464
10
 
7
 
! Отговори
антикомунист преди 11 години
А каква е разликата между герберите и социалистите? Просто герберите са третия ешалон на БСП, неуспели да се докопат до кокала -влатта.Те са обслужвящи персонал на Партията -майка, чийто интелектуален капацитет и възможности са преценени отдавна и им отредена роля на мутри, шофоьори, милиционери, партийни секретарки...Така че спора тук е безсмислен. Герб са сбирщина от мутри, калиники и милиционери с една цел-да откраднат колкото може повече, понеже са наясно че изобщо не им е мястотоъвъв властт
463
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 5291 Това не е доказано.На подобно място не се краде,другите го правят за тебе.2 Прави това: Реже ленти на на всеки километър,играе футбол, си разкарва футбилистчетата с правителствен самолет,обикаля телевизиите,дава интервюта-кога работи не ми е ясно.3 Кучето ми също се зъби,особено като се страхува4 Путин толкова разбра,че сега ни съдят за един милиард и отгоре и плащаме най-скъп газ5 Ще,Ще,ама не се знае дали нещо ще се случи,имайки предвид горните 4 точки !
462
3
 
4
 
! Отговори
BOI преди 11 години
ZNAETE LI 4E EBIL EDINSTVEN KANDIDAT ,,,BE ´´drugari´´.....
461
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прав си беше Кутев. Спинозните крадливи синчета пораснаха и продължават делото на бащите си - ОБЩОТО БЛАГО Е НАЙ-БЛАГО! ХАЙДЕ НА ЛАПАЧКАТА! Крайно време е обаче, народа да им вземе голямата лъжица и да ги остави да умрат от глад.
460
9
 
13
 
! Отговори
ком. нахалство преди 11 години
Този дебеланко Явор Гечев не беше ли син на комуниста министър на икономиката Румен Гечев(с прякор "Поразяващата уста") по времето на Жан Виденов, с който заедно фалираха България през 1996г, когато хиперинфлацията умишлено предизвикана от комунистите "изяде" спестяванията на всички Българи за броени дни. И този има очи да се появява... Баща му трябваше отдавна да е в затвора...
459
13
 
8
 
! Отговори
Десен преди 11 години
Браво другари гербери яко сте ми наслагали минуси. Дерзайте изпълнявайте усърдно разпорежданията на вожда, че току виж ви спрял хранилката.
458
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
всъщност каквостана с любимия на сергейчо станишев азер меликов - прословут педерастин с червени прашчици! лапна и препра едни парици дадени му за извършени сексуални услуги от старана на СерГей и айде както се казва "возкурец вика"
457
5
 
8
 
! Отговори
въпросче преди 11 години
ама този може и да е прав, ама Сергей си е гей! защо не вземе да си признае и да му олекне един път за винаги.
456
5
 
7
 
! Отговори
ДО ДДД67 преди 11 години
За лудницата си ,човече. Такива като тебе трябва да са под контрол. И Станишев се чуди, че партията му е в канавката.
455
4
 
12
 
! Отговори
хаха преди 11 години
вечния комсомолец.макар и отадавна пораснал тои мечтае за червените ескадрони
454
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този да не иска да каже, че тези, които са ни чукали 65 години тепърва ще започнат да ни обичат?
453
4
 
14
 
! Отговори
Osho преди 11 години
Много забавна статийка, комунизъма ще ни спаси хахахах
452
14
 
11
 
! Отговори
Десен преди 11 години
Наблюдавам интересни развития на постовете във форума и това не е само тук. Когато ГЕРБ изпаднат в немилост изведнъж като с копче се включват и заливат форума с хвалебствени постове за Бойко. Обаче вземете измислете нещо друго стига с тоя пещерен антикомунизим, и това че тройната коалиция е виновна за всичко. Не забравяйте че Бойко също е бил член на БКП, и вече управлявате 3 и повече години.