Борисов: Продължават да излизат плащания още от 2005 г.

"Мен ще ме забравите, магистралите и мостовете ще си останат"
Обновена: 29 окт 2012 07:07 | 28 окт 2012 19:17,
960
Борисов: Продължават да излизат плащания още от 2005 г.
Бойко Борисов. Снимка: Bulphoto

Продължават да излизат плащания още от 2005 година, заяви премиерът Бойко Борисов, след като откри модерна база на Луфтханза Техник София.

Според Борисов "Луфтханза" са стигнали до извода, че всичко, което имаме като база и специалисти, е добра инвестиция. "Не така са се отнасяли предишните правителства и понеже са много нагли ще им го напомня", посочи той. Впоследствие премиерът обясни, че авиокомпания "Балкан“ така е била приватизирана, че на държавата се е наложило да плаща.

"Две правителства поред строят Аерограра "София", вследствие на което нашето правителство трябва да плати милиони долари сега, и трябва да ги извадим от джоба на данъкоплатеца. Предните правителства така са строили аерогарата, че накрая ни осъдиха, и сега, вместо да даваме пари за майки, за деца, за поликлиники, ние ще даваме 40 милиона долара да заминат заради калпавото управление. И просто няма мърдане, трябва да ги платим, защото и Арбитражният съд осъди България, подчерта премиерът.

Проблемът е, че бързайки за изборите, така са направили аерогара "Пловдив", че сега тече и трябва да се оправя, пак с парите на данъкоплатците - каза още Борисов.

Мога да изброя колко пари трябва да платим за глупостите, които са правили, заяви Борисов. "Само миналата година платихме хеликоптерите – 300 милиона. Сега вече нещата са дотам стигнали, че влаковете от 2005 година ние трябва да ги платим. 100 милиона трябва да платим за пистата тук, 500 милиона трябва да платим за кредита за "Белене“, плюс БДЖ - има 800 милиона задължения за 20 години. И като прибавим 250 милиона за пътя за "Цанков камък", как да не се ядосваме на това минало“, посочи премиерът.

"В момента, в който на Румъния й спират милиарди евро, комисар Хаан казва, че България е пример за това как се усвояват еврофондове, и хората виждат всеки ден това, което се строи в България“, каза още той.

Това, което строим в момента, е в полза само на хората, коментира също Борисов. " Десетилетия наред българите ще го ползват. От столичното метро, до магистралите, жп линиите, пречиствателните станции, административното обслужване, мостовете, естакадите ще ползват всички българи десетилетия наред. Така че мен ще ме забравите, магистралите и мостовете ще си останат", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


960
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
638
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А колко десетилетия ще са необходими,за да се изплаща орабеното от Бойко Борисов и неговата банда "управляващи"?Колко още трябва да бъде търпян тази американска марионетка,която получава немалко долари,за да унищожава българската държава?Не е ли време народът да покаже на тези клептократи,че те нямат място в тази страна?До кога ще търпим простотиите,които тъй нар.премиер ръси непрекъснато?
637
1
 
8
 
! Отговори
87 преди 11 години
по-голямо плачкало от Бойко няма .С това стенкане не усеща ли че омръзва...Ланския снег бил мокър и това много му пречи....
636
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На тия гербераски *** кюто им почва от 146 и свършва на 10000000000000000 на баш свинята.
635
2
 
6
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ САПАТЕРО преди 11 години
ЧЕ КЪВ РОДООТСТЪПНИК Е МИШО.ТОЙ ДОРИ НЕ ИЗРИЧА ДУМИТЕ,ЗА КОИТО ГО АРЕСТУВАХА И МУ ПОВДИГНАХА ОБВИНЕНИЕ.СТРАХЪТ ОТ НАРОДА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ВСЯКА ДИКТАТУРА.В БЪЛГАРИЯ ИМА ДИКТАТУРА НА ЕДИН ТИП,КОЙТО ВЕЧЕ СЕ ПРЕВРЪЩА В САТРАП.СЛАВА БОГУ,ДО ИЗБОРИТЕ ОСТАНА ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ,ЗА ДА СЕ ОРЕЗИЛЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ *** ДО КРАЙ. ЖАЛКО,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЗАГРОБЕНА И РАЗОРЕН,НАРОДЪТ ОБРАН,НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ.ДАДОХА ВЛАСТТА НА "НАШАТА"МУТРА,КАКТО КАЗВАХА БАБИТЕ.Б.Б.СЛЕДВА ПРИМЕРА НА БЕРЛУСКОНИ.ФИЛМЪТ Е:
634
2
 
6
 
! Отговори
аз питам преди 11 години
къде е мишо шамара? защо изтриха предаването на бтв? какво става със свободата на словото?
633
2
 
11
 
! Отговори
КУМЕЦ преди 11 години
Калинка+Калинка+КРЪСТНИКА+Кучето Лазар+Козлодуй+КЮРИ+КРАДЦИ=КАЛОФЕР!!!
632
0
 
4
 
! Отговори
ДО АЙ КЮТО преди 11 години
ЕМИ ВЗЕМИ СИ СЪБЕРИ 5 ХИЛ ПОДПИСА И СИ РЕГИСТРИРАЙ ПАРТИЯ
631
2
 
8
 
! Отговори
ДО АЙ КЮТО преди 11 години
КАК ТАКА "ИСТИНСКИЯТ ПРЕСТЪПНИК" ЦОНЕВ Е ОПРАВДАН И НА ЧЕТВЪРТА ИНСТНАЦИЯ? ТАКАВА ВИ Е ЦЯЛАТА РАБОТА- ПОЛИЦЕЙСКА *** МУТРА- ПЪРВО БИЕ, ПОСЛЕ МИСЛИ.
630
1
 
4
 
! Отговори
----- преди 11 години
Алоооо ***, над 220 поста сте изгрили....Мирише на цензура !
629
1
 
7
 
! Отговори
анти 240 свине преди 11 години
И Сергей и тиквата и който и да е от 1944-5 година на сам все тая, все БКП и сие. Искам да кажа,, че нищо не става от тях. Все крадът и крадът и...... тиквата идва н авласт дава на директор по 100000лв. за да си ходи, ако не иска да си ходи бива съден за "злоупотреби", а сега той прави още по-големи злоупотреби в ***. Мразя си страната и искам да напусна България. За съжаление толкова ми е голяма заплатата, че не мога да си заделя за билет и виза/за Канада/.
628
1
 
4
 
! Отговори
До 743 преди 11 години
Ами земи си я у къщи!
627
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако премиер ще става серГея, резко или крадлив дедо - МЕРСИ! ПРЕДПОЧИТАМ ФИДОСОВА БРАТЛЕТА!
626
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДЕСНОТО БЕКАПЕ Е КАТО ЛЯВОТО БЕКАПЕ И Е ЕДНАКВО СЪС СРЕДНОТО БЕКАПЕ.ДА ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ БЕКАПЕТА,А ХОРАТА ДА УМИРАТ ЗА ПРОСЛАВА НАБЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ=СЛУГА НА РУСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НАБОГАТИРА ЛИЛИПУТИН.ВЕЧНА ДРУЖБА,ВЕЧНА ДРУЖБА,ВЕЧНА СЛУЖБА,ВЕЧНА СЛУЖБА !...
625
3
 
14
 
! Отговори
До IQ-146, пост. 732 преди 11 години
А бе въшкав ***, ти не виждаш ли, че друг *** като тебе в този форум няма. Това, че си "много образовен" няма да е пречка да бъдеш един от многото герберасти в "Свети Нуам", на 4-ти км. в София. Искам много силно да поздравя майката и жена ти.
624
1
 
9
 
! Отговори
IQ 147 преди 11 години
IQ 146,*** сте като на гайда г*за ,типично за хората с вашата политическа ориентация
623
0
 
9
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....ВАЛИ ДЪЖ... БАЦЕ СЕ БОРИ С КАНАЛИТЕ ФАНДУЧКА ЛЕТИ С МЕТЛАТА ДУПЕДАФИТЕ У ПАРЛАМЕНТО СА ОБЕЗОПАСАЕНИ ...ГЬОЛОВЕ НАСЕКАДЕ...АТОМИ ФААРЧАТ ЗАЕДНО С ЯДРАТА ОТ ФИДОСКЯ ...ДЕНКУФ ЛЕТИ У ОБЛАЦИТЕ ...ЦАЧКА ОБУЛА ГУМЕНИ БАТУШИ ШЛЯПА У ПАРЛАМЕНТО...СИЧКИ ОТ ГЕРБ НА ПРЪВА ИНСТАНЦИЯ...!
622
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искаме да живеем като гърците,а не да ни се говори за финансова дисциплина и подобни глупости.Къде са осъдените за грабежа на България,заради всичко това-вън и оставка.
621
0
 
9
 
! Отговори
DDD 67 преди 11 години
До IQ-то: Интуицията, мойто момче, ми говори че си обикновен комплексар. Напомняш ми за един стар лаф от Удхаус: каква е разликата между ексцентричния и лудия. Е, ексцентричния човек е луд, ама има много пари. Според мен ти си си просто луд! Ако беше ексцентричен, до сега да си влязъл я в правителството, я в парламента, и нямаше да ти остава свободно време да тръбиш по форумите колко си умен. Хайде, до скоро, че ние, ***, си имаме и друга работа.
620
0
 
4
 
! Отговори
DDD 67 преди 11 години
До IQ-то: като те гледам, мойто момче, целио си мозъци и биоток! Няма да се учудя, ако почнеш да твърдиш, че освен горд притежател на висш интеуект и страхотна обща култура, си и безсмъртен! Като си ми толкоз умен, отговори си на въпроса: кои хора тръбят наляво и надясно колко са умни, способни, и т.н.? Обикновено това се прави от комплексари, които нищо не са постигнали в живота! Аман от въздухари!
619
1
 
5
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....ЧЕТИ БЕ БАЦЕ...ДРУГА СВАТБА НЕМА ДА ИМА...*** ИМА БИУРА ПО ТРУДА...ТРЕА СЕ РЕГИСТРИРАШ СЛЕД НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА...!