Борисов бил кадрова грешка на столетницата

Мен поне не са ме осъждали в Страсбург, отговори Станишев на премиера
10 дек 2012 17:30,
360
Борисов бил кадрова грешка на столетницата
Сергей Станишев. Снимка: архив Булфото

Не се гордея, че премиерът Бойко Борисов е бил член на нашата партия. Тогава е имало кадрови грешки, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Изказването на лидера на левицата идва в отговор на поредната порция критики и тежки квалификации на министър-председателя към червения експремиер.

Вчера Борисов зави в ефира на bTV, че Станишев знае как се убива по наследство и как се строят лагери. Премиерът допълни, че лидерът на столетницата е много страшен и взима мерки да се пази и охранява от него.

Днес Станишев коментира, че Борисов изкарва като свой коз закъснелия антикомунизъм, защото няма какво друго да сложи на масата.

ГЕРБ могат да съществуват само в среда на омраза. Трябва да имат враг, допълни още лидерът на левицата. По негови думи управляващите нямат какво да предложат като политика и затова си търсят антитеза.

Станишев обясни, че не смята да слиза на нивото на Борисов в изказванията му. Той все пак не се сдържа и вметна, че поне не е осъждан от Европейския съд по правата на човека в Страсбург.

През ноември магистратите осъдиха страната ни за отнемането на право на живот на Тодор Димов Тодоров-Чакъра, който загина при спецакция през 2003 година.

Името на премиера се упоменава изрично в решението на магистратите като ръководител на операцията.

Станишев обясни, че сега всички българи ще трябва да платят обезщетението, постановено от Страсбург – 50 000 евро.

От своя страна, депутатът от БСП Ангел Найденов заяви, че ставане свидетели на опростачване на политиката и езика, а в България цари “фасадна демокрация“.

В днешното си изказване левицата се съсредоточи върху критиките срещу външната политика на правителството и липсата на позиция на страната ни на предстоящия тази седмица Европейски съвет.

Според Станишев предстои да се дискутират “фундаментално променящи структурата на ЕС предложения“, а премиерът за пореден път ще замине без ясна позиция. Според лидера на БСП все по-бързо се върви към “Европа на две скорости“, а страната ни рискува да остане във втората лента.

Според президента на ПЕС страните, които са част от еврозоната, ще имат свой финансов министър, а е твърде вероятно да се появи и нова комисия или друг европейски парламент на еврозоната, защото тези страни ще имат отделен бюджет и общ дълг.

Станишев и Ангел Найденов бяха категорични, че ще настояват премиерът и външният министър Николай Младенов да се явят пред народните представители и дадат обяснение за позицията на страната ни.

Според Найденов страната ни се е превърнала в “сива зона“ по отношение на проблемите и темите, които се обсъждат в ЕС.

Правителството отделя 0 внимание към членството на България в ЕС, заяви Найденов. От БСП бяха категорични, че ще очакват да се защитят принципите на равнопоставеност, единен пазар и интегритет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
4
 
29
 
! Отговори
Левски преди 11 години
на площтадите храбри Български лъвове да защтитим Българския народ който тиранинът Борисов погребва.ако е останала и частица от патриотизма на Левски и Ботев излизаите да раздаваме правосъдие така както Левски е раздавал праявосъдие на тираните.да продължим делото на Левски и Ботев и да свалим със всички средства тираните от Герб и Борисов.не чакаите а излизаите храбри Български лъвове Босия ви показа пътя на революцията сега ние сме на ход да напълним площтадите и да свалим тираните революция.
237
3
 
34
 
! Отговори
Бай Вълчо от Хисаря преди 11 години
Тези 50 000 евра да ги плати МУТРАТА ./опция да напусне МС и да дойде при мен в гората.Грешка е на майка му която го е родила и на този който го е правил-пиян.
236
13
 
21
 
! Отговори
До пост 270 преди 11 години
Гей, Номенклатура, Хамстер, Плъхчо, Шинел, Безхаберник, Празнодумец, син на провален и мразен от народа политик. Искаш ли още - злобен и мразещ според професор Фотев. *** на Москва, доставил оборудване за Белене без да е подписан договор и сега драпа ли драпа. Има и още, но това за сега стига. Не забравяй, не живееш при милиционеро-комунизма бе ***. Щял да съди - кого бе ***? Я не плаши гарките.
235
15
 
24
 
! Отговори
абе ееей! преди 11 години
скрий се бе мишок! тебе вече те видяхме какво можеш. като си се осрал поне си трай, не се обаждай...!
234
1
 
35
 
! Отговори
ДААА преди 11 години
Само с писане не става......но от мен да занаете тези без преврат властта няма да я дадат!!!
233
2
 
25
 
! Отговори
MaTPoca преди 11 години
До Анонимен"Накратко Борисов е фабричен дефект."Мда, бъг в системата. Сега да дойде агент Смит и да оправи нещата.
232
5
 
44
 
! Отговори
Добро утро преди 11 години
Изгони герб , ритни Борисов - СПАСИ ДЕЦАТА СИ.
231
4
 
49
 
! Отговори
избирател преди 11 години
Абе, Серго, приберете си го обратно тоз Бойко,че откакто се отцепи само бели прави:)
230
3
 
46
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Абе кадрова грешка ама още си е член на БКП
229
19
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПОТОМСТВЕНА БАНДИТОПАРТИЗАНСКА ***...ЧОВЕКА Е ЧОВЕК,ДОКАТО СЕ ОПЛЕСКА С КОМУНИЗЪМ,А ТИ СИ ПЛОД НА ПИЯНА БЛЯДСКА ЧЕКИЯПОПАДНАЛА НА ТЕРСЕНЕ МЯСТО ИОТГЛЕДАНА ОТ ДМУТРИЙ В РАЗКОШ С КРАДЕНИ ОТ НАС ПАРИ.
228
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МЕТЕЖИ В БЪЛГАРИЯ СЕ ПРАВЯТ САМО ПО ПОРЪЧЕНИЕ НА КРЕМЪЛ И ТО ОТ КОМУНИСТИТЕ,КОИТО СЕ БИЯТ ДО ПОСЛЕДНИЯ БЕДНЯК И ПОСЛЕ,КАТО ПРЪДНЯ ИЗ *** СЕ ИЗМЪКВАТ ПРЕЗ СРЪБСКАТА ГРАНИЦА И ДИРЕКТНО ПРИ ГОСПОДАРИТЕ СИ В КРЕМЪЛ...ДА СЕ НАДЯВАМЕ,ЧЕ ЗЗЗТЕФАН ДАНАИЛОВ НЕ НИ Е ИЗЛЪГАЛ И КОМУНИЗМА ЩЕ БЪДЕ ДО 21.12.2012,АМА И ТОВА Е БОЖА РАБОТА,ЗАЩОТО ЗЗЗТЕФАН ДАНАИЛОВ Е ЗНАЙНО,ЧЕ ЛЪЖЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР,КАТО НАЙ--ОБИКНОВЕН ПРЕСТЪПНИКЦОНЕВЕЦ...
227
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кунева се точи за 1, гафовете на СДС са плюс за Кунева. Вижте сензационното и изказване наfaceradio. info
226
3
 
17
 
! Отговори
Кунева се точи за №1 преди 11 години
Кунева се точи за 1, гафовете на СДС са плюс за Кунева. Вижте сензационното и изказване наfaceradio. info
225
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СЕРЕГЕЙЧО Е УЧИЛ ДА ЛУЖЕ,КРАДЕ И ЛИЦЕМЕРИ ОЩЕ ОТ КРЕМЪЛСКИТЕ СИ ГОДИНИ--СВЕТОВНО ПРИЗНАТА ШКОЛА,А БОЙКО...С МАРКУЧА...
224
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БОЙКО Е ПЪРВИЧЕН И ЕЛЕМЕНТАРЕН ВАШ ПРОДУКТ,А НЕ ПРЕФИНЕНА КРЕМЪЛСКА УРОСПИЯ,КАТО ТЕБ.
223
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Накратко Борисов е фабричен дефект.
222
5
 
26
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....МАТРЬОШКАТА БКП...!....МАЛКА ПО ГУУЛЕМА НАИ ГУУУЛЕМА МАТРЬОШКА ТИКВАТА БАЦЕ...!
221
14
 
29
 
! Отговори
Хан Крум преди 11 години
Не бе Сер Гейчо - не са те съдили в Страсбург. Просто те изритаха от копанката където си бяхте завряли червените зурлички със видния хидроинженер - *** и кротко и с доволно грухтене кльопахте от еврофондовете.Товарищ Путин те държа 4 часа в стаята за прислугата и така и не те прие за среща в Москва и ти после твърдеше, че това са нормални неща в дипломацията. На срещите с Путин говореше на руски сакаш сме зад дунайска губерния на руснаците. *** к`во да се прави - комунист.
220
17
 
31
 
! Отговори
Безпартиен преди 11 години
В сравнение с ГЕРБ, БСП е по-лошата половинка на БКП !
219
1
 
20
 
! Отговори
До работник преди 11 години
коментираш ми с рими тиобиждаш с лекота налимислиш че си казваш истината пакно наистина не бях чел добри неща от един ***.извинявам се за грубия коментарно съм сигурен че ще измислиш нещо със слово и дар.