Борисов за спора Цветанов-Плевнелиев: Умора, криза, случва се!

Премиерът заспал в Осло, защото биоритмите му се объркали
Обновена: 12 дек 2012 17:26 | 12 дек 2012 17:20,
436
Борисов за спора Цветанов-Плевнелиев: Умора, криза, случва се!
Борисов бил много уморен в Осло. Снимка: Reuters

Вътрешният министър Цветан Цветанов по никакъв начин не е искал да засегне президента Росен Плевнелиев с изказването си, че държавният глава има само протоколни функции.

„Просто, когато се дават оценки непрекъснато, някой път човек се изнервя и може да каже нещо... Аз неслучайно вчера и с Росен се видях, с президента Плевнелиев, и това е – никакво напрежение и нещата действително се приемат такива, каквито са, нормално", коментира Борисов.

По думите му изказването на вицепремиера в началото малко е засегнало президентската институция, но после Цветанов се „поправил“.

"Случва се. Хората са много уморени. Знаете колко операции направиха само за няколко дни – фабриката за цигари, и какво ли не още. Възможно е, когато понасяме цялата политическа отговорност в най-голямата криза, някой път отстрани да се получи изказване, което да засегне някой", оправда го още премиерът.

Според него вътрешният министър се справя прекрасно с работата си. Така Борисов отговори на въпрос защо Цветанов се държи като премиер на България след завръщането си от САЩ.

Още по темата
10 дек 2012 16:47
391
„Защо да не стане премиер? Шегувам се с вас. Това е една коледна, новогодишна шега", заяви премиерът и няколко пъти подчерта, че не говори сериозно.

Освен Цветан Цветанов Борисов призна, че е и той е много уморен. Така премиерът обясни сладката си дрямка, уловена от камерите на официалната церемония в Осло, на която Европейският съюз получи официално Нобеловата награда за мир.

„Аз работя много и се уморявам много. Пътят до Осло е три часа и половина. И три часа и половина обратно – 7 часа. Още по 20 часа съм летял с гражданските полети до САЩ и обратно. Всеки, който е пътувал за 3 дни до Америка и обратно, знае какво му се случва с биоритмите“, каза Борисов.

Премиерът отново заяви, че е за пълната забрана за тютюнопушенето, но депутатите от ГЕРБ били разколебани. Просто браншът много ги притискал.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


436
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герберасти гадни, дори когато спи и излага България пред цял свят, на мутрафона Станишев му е виновен....
347
0
 
1
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
404...EROR PAGE...ФУ ФУ...!...ФИФИ АД НЕ СИ ДАСКАЛИЦА НЕКОЯ ПИЯНА...?
346
0
 
1
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...ПРЪВИ РЕД ТРЕТИО ОТ ЛЕВО НА ДЕСНО...ПИШЕШ ЕСЕМЕСИ А...?
345
0
 
1
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...КВО ТЕ ЧАКА БАЦЕ КОГА ТОВА СТАНЕ ТЕМА НАИ ЗА КУМЕНТИРАНЕ...!
344
1
 
1
 
! Отговори
СЪН СЪНУВАЙ,НЕДО ЛЬО преди 11 години
ТАКА Е, ЧОВЕК И ДА ЛЕТИ, СЕ УМОРЯВА И ЗАСПИВА, ТАКА Е В ЖИВОТА,В ПОЛИТИКАТА В БИЗНЕСА,В ЛЮБОВТА,В РАБОТАТА,В СЕМЕЙСТВОТО ВЪВ ВСИЧКО, КОГАТО ЗАСПЯТ СЪНЕВАТ РОЗОВИ СЪНИЩА, СПЯТ НЕПРОБУДНО,ДОКАТО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ СЕ СЛУЧВАТ КОШМАРИТЕ ИМ НА ЯВЕ
343
1
 
1
 
! Отговори
"ГОЛЯМАТА ЕСКУР преди 11 години
Аз работя много и се уморявам много.Пътят до Осло е три часа и половина.И три часа и половина обратно7часа. Още по 20часа съм летял с гражданските полети до САЩ и обратно.Всеки,който е пътувал за 3дни до Америка и обратно,знае какво му се случва с биоритмите,каза Борисов.ВСИЧКО МУ СЕ Е РАЗБЪЛНИКАЛО И БИОРИТМИТЕ И ЧАКРИТЕ,САМО НЕ ЗНАМ,3 ЧАСА И 1/2.ДО ОСЛО СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКТА АВИАЦИЯ ЛИ Е ЛЕТЯТЛ ИЛИ С РЕЙС Е ПЪТУВАЛ ИЛИ ВРЪСКА В БЕРГАМО С НИСКОТАРИФНАТА РЕЙНИЪР,ЩОТО ТИГРИТЕ СА В ПРАВИТЕЛСТВЕН
342
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Време е на Тиквун да му осигурим спално място в затвора с *** да го топли, отзад, както и спални места за целият парламент, без право на замянА
341
2
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...ЛЕТЕЛА ТИКВАТА НАСАМ НАТАМ И СЕ УМОРИЛА...!...*** ТИКВО *** СИ ПРЕМЬЕР БЕ ДА НИ ПРЕДСТАВЯШ ПРЕД СВЕТО БЕ...!...ДА СИ У ЛЪСНАТИ ОБУФКИ ДА НЕ ПРЪДИШ...!...ИИИ НАИ ВАЖНОТО...ДА НЕ СПИШ БЕ ТИКВО ПРОСТА...!
340
2
 
6
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....БАЦО НАСПА ЛИ СЕ ФЕЛИО МАЗНА...!
339
0
 
3
 
! Отговори
lubimec_13 преди 11 години
Президента и той е уморен и затова бръщолеви глупости на поразия и се чуди по кой въпрос от тези дето не го засягат да заеме позиция. Пък и с този скандал, за пореден път се доказа, че президента прави това, което му каже Бойко.
338
1
 
3
 
! Отговори
robchito преди 11 години
От думите на Цветанов късно колко се е изложил президента Плевнелиев, нарушавайки конституцията на страната. Говорих с един юрист - президента няма право на волеизявления при такава церемония, още по-малко има право да налага вето при избора на конституционен съдия, който е от квотата на парламента.
337
0
 
5
 
! Отговори
petkolev преди 11 години
Е то всички се уморяваме и изнервямер но нали за това гласуваме на всеки четири години, за да изберем хора, които са по интелигентни, по сдържани и по рационални от нас самите. Щом хора от една партия се нападат помежду си публично, това означава, че не отговарят на нашите първоначални изисквания. Умората не може да бъде причина за нападки на такова високо ниво, каквото е президент- вицепремиер.
336
1
 
2
 
! Отговори
Mihail_Kasabov преди 11 години
Стига сте се оправдавали всичките, а започнете да мислите като хората, защото до момента нищо не сте направили. Има толкова много проблеми които не чакат отлагане, а вие почвате да се карате помежду си. Аз как не заспивам на работа и не ми се объркват биоритмите?
335
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво искате от момчето бе хора!Син на милиСионер,какво толкова,*** по рождение,то Баща му е виновен!Пък и внук на Репресиран от народа,нищо че е завършил школата на ДС!Обема на черепа му е малък!То в чаша от 50мл може да налееш 50мл,повече НЕ МОЖЕ!Па и ние си го избрахме!ХАК НИ Е!
334
1
 
7
 
! Отговори
borkoslav преди 11 години
Ох, Боже! Ама и вожда така се опитал да замаже положението, че тоя конфликт още повече се разсмърдя. Истината е, че Цвъ подкрепя Марковска, а Плевнелиев за да се натегне на Борисов й подложи краче, нарушавайки конституцията на страната - действие, което бе завоалирано в типично негов стил с твърдение що са геройство е сътворил и как той последния бушон в тая държава. Сред стадото на тиквата има разкол. :)))
333
1
 
13
 
! Отговори
Сънчо преди 11 години
Кво се възмущавате, че Боко Тиквич е заспал. Лесно ли му е!?! По цял ден рита топка, плющи каруцарски белот, разнася се наляво надясно да реже ленти, а вечер дебне кво става с контрабандата. Нали трябва да е нащрек, като захапе кокала веднага се трупат мераклии да му го измъкнат. И после кой ще тъпче гушата и кой ще пълни партийната каца, а на господарите кой ще се отчита, а? Изморително е, ей! Пък и тия дет са се събрали в Осло, нито им разбира езика нито му дреме за тех, поне да отмори.
332
1
 
5
 
! Отговори
twin_peaks преди 11 години
Цветанов много добре си обясни, че президентът е нарушил конституцията на страната, ама му се размина, защото Марковска се пенсионери, ама според мен не трябваше да му се разминава.
331
1
 
13
 
! Отговори
никола преди 11 години
пРОСТАЦИТЕ НА ГЕРБ *** ВСИЧКО С КОЕТО СЕ ЗАХВАНАТ И ИЗЛАГАТ българите ПО ЦЯЛА еВРОПА. бОРИОВ ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА И ХОДИ ДА ХАРЧИШ ОТКРАДНАТОТО ВЪВ фЛОРИДА ИНАЧЕ КРАЯТ ТИ ЩЕ БЪДЕ КАТО НА кадафи.
330
1
 
15
 
! Отговори
гларус преди 11 години
Софиянци,България цяла сега Вази гледа-вдигнете се,махнете тия политици недеите дряма кат, ***!!!
329
1
 
9
 
! Отговори
kireza преди 11 години
АБЕ ТАЯ ***,С ТИЯ КОСТЮМИ ЗА ПОГРЕБЕНИЕТО НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ЛИ СА СЕ СЪБРАЛИ??????????ЕВРОПЕДОФИЛСКИ БАНДИТИ!!!