Не сме герои в сериал, за да си прощаваме!

Нейнски: Нападките показват, че интересите на ГЕРБ са засегнати
Обновена: 17 дек 2012 10:05 | 17 дек 2012 10:00,
99
Не сме герои в сериал, за да си прощаваме!
Снимка: neynsky.eu

„Атаките срещу опитите на традиционната десница да се обедини като тези на вътрешния министър Цветан Цветанов показват, че са засегнати интересите на ГЕРБ.” Това заяви пред bTV евродепутатът Надежда Нейнски, която наскоро напусна СДС и оглави преговорите с ДСБ от името на изключените и напусналите съюза, които целят възстановяването на Синята коалиция за парламентарните избори догодина.

„Процесът тече от известно време. Целта е останалите хора в СДС да обслужат интересите на ГЕРБ", коментира още Нейнски нападките на управляващите, някои от които бяха насочени лично срещу нея.

„Управляващите наричат СДС марка. Необходим им е символ, който да ги легитимизира като демократичния партньор на СДС,” смята бившият външен министър на България.

Още по темата
Критиките на Нейнски към ГЕРБ били точно в това дали са демократична партия. „Виждате какво се случва например с избора на конституционен съдия, за който дори президентът даде своята оценка,” посочи тя.

„Единството е единствената формула за десницата, за да стане гарант, че демократичните промени в България няма да бъдат променени,” заяви Надежда Нейнски. По думите й ключово е да бъде съхранена истината за реформите в България.

„Не сме герои в сериал, за да си прощаваме", каза Нейнски в коментар на отношенията й с друг бивш лидер на СДС Иван Костов, с когото, след разединение в миналото, сега търсят обединение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иван Йорданов Костов 1 !Не е безгрешен,но е най-добрият Български държавник! Хайдееее, ДС пусна лайномета срещу Костов.
62
4
 
7
 
! Отговори
УСПЕХ НА СК ! преди 11 години
Доган все още получава среднощни напикавания при спомена за Костовото управление. Тогава беше наврян на кучето в *** и беше наистина независим, т.е от него нищо не зависеше!!! Хубави времена, дори само заради този факт винаги ще уважавам Костов! Единственият, който преди сума си години нарече *** "проклятие за България"! Тогава Сидеров още не знаеше думата национализъм, ама нейсе...*))))))))))))))
61
5
 
9
 
! Отговори
ПОМНИМ НАДКЕ преди 11 години
Това *** нема право да говори, щото още помним, как Алексей(Асан) -ПОМАКА, я премяташе върху дюшеците в залите на басейта Спартак. Тя бе и е, внедрен информатор на КОМУНСТИТЕ в редиците на СДС и редовно се отчиташе вербално и креватно на зачисления ***.
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
glasove/grigor-lilov-borisov-i-tsvetanov-sa-suuchastnitsi-v-atentata-v-burgas---24206
59
6
 
7
 
! Отговори
яко лапане !!! преди 11 години
ТАЗИ Е 23 години във властта и НЕ СЕ НАСМУКА ...ТАКА НИ ОПРАВИ ,ЧЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА ПО ДОХОДИ ..... !!Приватизира гаража на УБОсрещу необезпечен кредит ,докато беше министър и сега пак акъл иска да ни дава ВМЕСТО ДО ИДЕ НА СЪД ....АМА БАЛАМИТЕ СА ОНЕЗИ ,КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ТАКИВА ,КАТО НЕЯ ...
58
1
 
0
 
! Отговори
..опс.. преди 11 години
Това от @68 бе за @67
57
2
 
5
 
! Отговори
@57 преди 11 години
И на теб ти липсват критично количество гънки :)Костов.. права си.. обезличи СДС.. като са махна от там.. в СДС останаха само *** :)
56
9
 
10
 
! Отговори
vini преди 11 години
Тази и Костов разбиха СДС.Да не се правят на ощипани.На всички кривотии в България ГЕРБ им е виновна.
55
4
 
7
 
! Отговори
коментар преди 11 години
Надето си е много готино.И аз си я харесвам.Но не коментирам останалите жени.Е ,това е малката разлика между простакът и мъжа.
54
3
 
2
 
! Отговори
иванчо преди 11 години
а пък вие сте 90% бивши комунисти!!
53
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В ръководството на СДС 60-70 % са били сътрудници на ЦК на БКП или от ДС.Политическата власт се трансформира в икономическа.Целта на партиите е колкото се може по вече да заграбят.До сега нито една партия не е мислила за народа.На хората им омръзна от личности,натискащи се за власт,които са участвали в унищожението на народа и икономиката на страната.
52
2
 
0
 
! Отговори
ka4i gaz преди 11 години
taa dosega v Zatvora li be6e , prili4a na ku4i GAZ
51
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
малииии,колко грозно е станало хубавото Наде
50
8
 
8
 
! Отговори
тома неверни преди 11 години
е тази скумрия скара президент и премиер
49
13
 
23
 
! Отговори
стършел преди 11 години
До Анонимен31Тази беше метреса на ...Алексей Петров!!?Синята идея не се олицетворява с едно име - Михайлова или Нейски!Тя беше лош Министър! Купи с Каменчо гаража на УБО със стари вестници!Изостави мед. сестри в Либия!Не тя ни издейства визите за Запада, Те ни ги пуснаха и сбъркаха...Пак ще повторя- няма истинска дясна партия с подобаващи хора с ДЪРЖАВНИЧЕСКО и ПАТРИОТИЧНО поведение!!! Няма / не ги допуска системата/ нов Стамболов!
48
13
 
6
 
! Отговори
Чоки преди 11 години
СДС е рожба на БКП ! В утрото на демокрацията няколко другари бяха натоварени с задачата да създадат опозиция на преименуваната тогава група чакали от БКП на БСП . Реално сините са синьото БКП . За тези жалки човечета останаха само най-лудите да гласуват . Всички които искаме нещо да се промени ще гласуваме за НФСБ
47
6
 
8
 
! Отговори
boza преди 11 години
Nov bardak sus stari ku*vi ne stava .
46
5
 
15
 
! Отговори
ЕМО преди 11 години
МНОГО,ДОБРЕ.......ЗА ТЕЗИ КОИТО МОГАТ ДА РАЗБИРАТ КАКВО ВСЪЩНОСТ КАЗВА.......
45
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много правилно мнение на 45 , стига с тези нови лица. Действително и в момента особено е необходимо от умни, можещи и доказани политици. А такива са малко и единствения у,които може да вдигне държавата на крака е Иван Костов /това е единствения човек, който го е доказал през прехода , въпреки и допуснатите грешки/ - няма друг. Явно много хора не са на това мнение , но нека се вслушат в неговите думи и говорене, правилно, последователно научно обосновано. Подкрепете го , другото е простащина.
44
9
 
16
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Нейнски ,а и много други от сините са вече СИНЯ НОМЕНКЛАТУРА и какво направиха 23 години за страната ,ОСВЕН ,ЧЕ САМИТЕ ТЕ СИ ОПРАВИХА ПОЛОЖЕНИЕТО за поколения НАПРЕД ...!!!!!????ВСИЧКИ ДО ЕДИН ТРЯБВА ДА СМЕНИМ В ПАРЛАМЕНТА -ЗАПОЧВАЙКИ СЪС СИНЯТА НОМЕНКЛАТУРА