Борисов четял SMS-и от министри на церемонията за Нобеловата награда

Не може премиерът да не знае 3 часа какво става, отсече той
28 дек 2012 21:15,
851
Борисов четял SMS-и от министри на церемонията за Нобеловата награда
Бойко Борисов. Снимка: архив БТА

Премиерът Бойко Борисов отрече, че е задрямал на церемонията по връчването на Нобеловата награда за мир на ЕС в Осло пред Канал 3.

Никога не съм задрямвал, категоричен бе министър-председателят.

По негови думи кадрите на камерите са показали как чете SMS-и от министрите си. Според Борисов премиерите командват държави и няма как три часа да не прочете какво се случва във въпросната държава.

На 10 декември кадри показаха Борисов по време на връчването на наградата. Те породиха спорове дали премиерът спи или пише съобщения.

Още по темата
10 дек 2012 16:47
391

Дни по-късно премиерът обясни, че бил много уморен по време на церемонията и не отхвърли твърдението, че е задрямал.

„Аз работя много и се уморявам много. Пътят до Осло е три часа и половина. И три часа и половина обратно – 7 часа. Още по 20 часа съм летял с гражданските полети до САЩ и обратно. Всеки, който е пътувал за 3 дни до Америка и обратно, знае какво му се случва с биоритмите“, каза тогава Борисов.

Премиерът коментира и друг скандал, свързан с пътуване – този с полета на ”Бистришките тигри” - отбора, в който е картотекиран Борисов, и футболистите на депутата от ГЕРБ Емил Димитров от ”Чавдар” Етрополе, които летяха с правителствения Авиоотряд 28, за да играят мач във Варна. Борисов за пореден път обясни, че полетът е платен, а не е за сметка на държавата. Между опозиция и управляващи обаче възникна спор доколко е законен изобщо този полет.

Всеки отбор си плаща и пътува. Защо да не направят един контролен мач. Кое не е законно?, заяви днес Борисов.

По думите му футболистите от двата отбора са момчета на по 21 – 22 години и повече от половината никога не са се возили на самолет. Оттам тръгна цялата работа – стана приказка, че не се били качвали на самолет. Според Борисов оттам и дошла идеята да се пътува с въпросния самолет за приятелския мач във Варна – за да се качат за първи път момчетата в самолет.

Премиерът за пореден път повтори тезата си, че ако самолетът не лети той се разваля и как пилотите трябва да трупат летателни часове. Борисов беше категоричен, че машината може да се ползва, стига да се плати.

Борисов допълни, че няма друга тема, по която да се критикува правителството и затова вече месеци се бистри историята с полета на "Бистришките тигри".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


851
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
510
1
 
6
 
! Отговори
коко преди 11 години
Бойко пере кирливите ризи на много тъпани около себе си.За тъпаните няма принципи,има интереси.Това се отнася в пълна сила за двама министри,които като воденичен камък го дърпат надолу.Чудя се защо ги търпи...
509
3
 
15
 
! Отговори
гошко преди 11 години
ако не друго поне Българите си имаме МНООГО *** министъ-председател........лошото е, че за да "изпъкне умствено" назначава около себе си ПО-ПРОСТИ хорица.....от това страдаме всички Българи....доведе ни до тотална мизерия-замразени заплати при РЕАЛНА инфлация +50% - съсипана икономика+съсипан малък и среден бизнес+тотално излагане на България пред света с ПРОСТАШКИ/мутренски/ лафчета......и т.н.пожелавам на б.б.+цецко+дянков+всичко от герб да си ХАРЧАТ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ЗА ЗДРАВЕ.........
508
14
 
5
 
! Отговори
коко преди 11 години
Не виждам основание да плюете Бойко.Много подлизурковци и нагаждачи около него заслужават това.Кого ще похвалите,някои *** на Доган ли?|Не пиша това да се подмазвам на Властта и Органите,не съм от близачите.Нямам дори и кола.|
507
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
korpuraciite tochat resursite ni,turcite prokarvat interesite si.. nova turska partiq v parlamenta.. kakvo poveche da govorim.. vreme e za nacionalna otgovornost i zatvor za naroshutelite na suverniteta ni.. PP ATAKA glas narodem sega i zavinagi..Da jivee Bulgariq tv Alfa se izla hva online i qsno pokazva nejelanieto na politicite ni da zashtitqt nacionalnite interesi.. vijte i se ubedete sami.. 90% procenta ot predpriqtiqta ni i mashite politici gi potdarjat .. zashto li....
506
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЛУД УМОРА НЕМА - САМО СЕ ПОТИ!
505
3
 
16
 
! Отговори
66 преди 11 години
еЕДИН ПОТЪВАЩ КОРАБ.БОЙКО Е ВЕЧЕ СПУКАН БАЛОН
504
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tv alfa online.. shte nasyrahnete ot istinite !!!
503
2
 
12
 
! Отговори
Бай Вълчо от Хисаря преди 11 години
Днес сутринта изляхох да разходя кучето си и да пусна едно тото.Е,мисля си може би 6-та ще я пропусна и този път но си пожелах следващата година да имаме друго правителство, а пък настоящия премиер да учи английски на едно специализирано място откъдето небето се вижда на квадратчета.Та тъкмо се бях унесъл в захлас по множеството медии, когато почуствах ,че кучето /сетер ;пилещар/е нещо неспокойно.Погледнах го учудено ,а то още по-яростно почна да гледа към изложените вестници и списания.Я ,помислих си тук има нещо.Погледнах към най-близкия вестник и видях една позната снимка обиколила Еврозоната.Нашия талантлив художник и още по-талантлив футболист от Бистрица нещо чете.Да, ама от снимката не се вижда какво чете и на какъв /?/език чете.То е ясно,че латиницата не му е матерна ама кучето разбра ,че ТУК има някаква измама.Та, давам 2литра вино-Мерло от Хисара ,някой да ми помогне да разбера в какво е уловката.Утре съм на лов и Ви моля за помощ.
502
3
 
13
 
! Отговори
Сакам преди 11 години
Сакам да го турим у темната дупка на сите ГЕРБ-ии.Маленко да ми олекне на душата.
501
1
 
8
 
! Отговори
Гьотверените-ГЕРБ преди 11 години
До стената. И ...................
500
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дежурните *** с дежурните си тъпотии във форума плюят, като за последно в края на годината...
499
2
 
19
 
! Отговори
SMS от Граждани... преди 11 години
1.Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.2.Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4.Николай Младенов комсомолски секретар , племенник на Пешо Танкиста , и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7.Симеон Дянков комунистическо синче ; стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанският отряд Чавдар !10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...13. Дедо Аню Ангелов Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като Социалисти !
498
2
 
5
 
! Отговори
Guffaw WH CO WAD преди 11 години
Дон Балон Решил, един скучен Зимен ден, да се погрижи за Демокрацията в страната Си Балонленд, и извикал Своят малък съветник с Голямата сянка Хер Флик.Дон Балон: - АЗ съм Решил, да подобрим Демокрацията у нас, но как АЗ не знам, повтарям - АЗ не знам? Хер Флик присвил очи зад потните си очила и казал: - Като Ви видях и Разбрах.Как да подобрим нещо, което го няма, но можем да подобрим това, което го има от 23г. У Нас! А то е Мутрокрация.А тя, Лесно се подобрява, много е просто, Мутро се заменя с Демо(Народ) и имаме Резултат, който е Демокрация.А Тя, ако я Има, няма нужда от подобрения.Дон Балон се замислил дълго, навел глава на една страна, скрил ръцете си в предните джобове на панталониТЕ си, и погледнал тъпо обувките си ... и Разбрал - едната обувка била Лява, а другата Дясна!
497
1
 
6
 
! Отговори
Яяяяяяя преди 11 години
Дето къртил, че и бая пърдял тоя. Як е.
496
0
 
8
 
! Отговори
Бойко - помагача преди 11 години
Чавдарчето труда обича, на помощ първо се притича. Аааааасан лъска бастуня. Айдиии Бойко помагай. Чавдарче си бил, пионерче си бил, партиец си бил, охранител си бил. Лъскай Ааасане помощта иде.
495
5
 
9
 
! Отговори
До 724 преди 11 години
До 724Абе нека ни тежко като при Станишев... по три пъти годишно увеличение на пенсиите, а пак толкова магистрали се правеха
494
2
 
16
 
! Отговори
н преди 11 години
С ББ тежко и горко ни още 4 години без промяна в доходите и полицейщина.
493
2
 
15
 
! Отговори
123 преди 11 години
Айде стига с тоя ***, бе! Вече и кокошките на село му се смеят!
492
1
 
10
 
! Отговори
Кукурбита преди 11 години
Мари хъркаше та даже не го събуждаха и ръкоплясканията на всичките будуващи
491
13
 
3
 
! Отговори
доко преди 11 години
Боко е пич.