Дават по 50-100 лв. на роми да викат за Борисов

Мизата за българи била по-висока, заяви Цветелин Кънчев
21 фев 2013 08:31,
137
Дават по 50-100 лв. на роми да викат за Борисов
Цветелин Кънчев. Снимка: Булфото Архив

От „Евророма“ обвиняват ГЕРБ, че от местните структури на все още управляващата партия плащат между 50 и 100 лева на човек, за да го извозят с автобуси и да се включи в митинг пред Народното събрание в защита на правителството.

Симпатизантите на партията обаче били обидени от цялата работа, защото за същата услуга на българи били предлагани между 150 и 200 лв., заяви лидерът на „Евророма“ Цветелин Кънчев пред Dnes.bg. “Малко се чувстват дискриминирани нашите хора“ - категоричен е Кънчев.

„До момента от над 28 наши местни структури имаме получени сигнали“, заяви Кънчев. Ставало въпрос предимно за областите и населените места около София – Врачанско, Пернишко, Ловеч, София област, Пазарджик и Благоевград.

Цветелин Кънчев заяви още, че няма информация дали до този момент някои от местните симпатизанти на „Евророма“ са тръгнали за София. Той обаче беше категоричен, че парите ги предлагат местните лидери на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя вместо да се възмути от подкупността като цяло, се възмущава от парите, дето се дават, хахаха
116
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тва пък тея *** и *** от де пък го измислиха сега...кой му пука кой вика за Бор-чвор и кой за Очилатко-*** и кой за Рязанко...никой не ги иска вече тея смешници-политици искаме ги само в затвора и сериозни закони за следващите които искат да окрадат нашите данъци!!!
115
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хора на Цветелин ни казаха така да казваме заради тока и водата да не плащаме
114
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ха ха ха ха нагъл ***, самият той ги организирал с провокативна цел
113
2
 
1
 
! Отговори
Ариана преди 11 години
И *** както винаги са с комунистите..елементарна цигано-комунистичека манипулация. Влезте в групата за подкрепа на Борисов във фейсбук и вижте от 36 000 човека дали има ***.
112
1
 
1
 
! Отговори
SeoKungFu преди 11 години
Хиляди офци и свинье се сбраа на митинго :D :D :D :D :D :D :D :D
111
2
 
2
 
! Отговори
Ибраим преди 11 години
Беше ни платено от БСП, за да говорим пред медиите че ГЕРБ са ни платили и ни заплашиха да не казваме че от БСП ни дават парите защото утре като дойдат на власт след ГЕРБ ще ни спрат помощите които ни пуснаха през 2006-та година !!!
110
7
 
7
 
! Отговори
Ema преди 11 години
Вярвате ли на тоя ***?Има ли по-достоен политик от Борисов?Хора събудете се!!!Тия ли дето се тлъсто облажиха през прехода -Костов,БСП ,ДПС и ромски лидерчета ще ни управляват ??Единствения дето мисли за хората е ГЕРП с лидера му!Успешен секретар,кмет и премиер!!!!!!!!Не е блюдолизец и демагог като като предишните.Българи вземете се в ръце!!Стига хленч и недоволство!Помните ли беднотията на 90 те??Не заробвайте България и децата си !!Борисов е уважаван и навън!Не вярвайте на червени ,сини
109
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имаше си *** и още как!
108
6
 
2
 
! Отговори
мария преди 11 години
случайно да видяхте *** пред парламента,не,това са хора ,истински българи които го подкрепят и обичат,защото хората осъзнават какво е направил за тях,защото толкова години не видяхме нишо,а сега когато натискате по магистралите ви е добре,не като преди да обикаляте дупките,имат децата ви детски градини.Страх ги да признаят червените и турците,че някой е бил по добър от тях и постигнал много повече
107
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До антиЦециМангалите са с който има плати. сега герб имат кинти и те са с тях - факт.
106
0
 
7
 
! Отговори
Баламурник преди 11 години
Сигурен съм, че ромите никога нямаше да се оплачат, ако им бяха предложили и на тях по 150 лева като на българите. И Дон Цеци и той нямаше да се обиди никога, но пусто герберите са проявили истинска дискриминация не ги е срам!
105
4
 
7
 
! Отговори
REDvayler преди 11 години
ГЕРБ, жалки сте!
104
4
 
3
 
! Отговори
Гост преди 11 години
Пълни глупости! Премиера призовава точно обратното да няма хора по улиците! Нали за това си подаде оставката!
103
1
 
2
 
! Отговори
... преди 11 години
До kristin научи се да пишеш *** !
102
6
 
10
 
! Отговори
WacoJesus преди 11 години
Това е абсолютната истина, вчера един *** на спирака разправяше на хората как са му дали 50лв за да гласува за ГЕРБ на предните избори, така че сами си правете изводите.
101
10
 
3
 
! Отговори
kristin преди 11 години
Boico ne si otivai ostani pri nas.Iscam da si vinagi nachia premier.....
100
0
 
2
 
! Отговори
SHOP преди 11 години
MORE,4E OKAM, TA 4ME SE SKINEM
99
5
 
11
 
! Отговори
Железния преди 11 години
ахахах Това пак ако не е някой скалъпена новина, тоя Кънчев май са му платили на него да говори така, ще се избият тея в парламента за тая власт, всеки подлива масло на другия, голям цирк. Пък тоя Сър-Гей Станишев Твърде рано празнува победата си. Лъжлива Смет Сте *** такива.
98
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само провокации... Всички плюят ГЕРБ и ги критикуват, защото ги е ЯД ,че прави наистина нещо!!! Измишльотини и простотии само се пишат сега в медиите. Достатъчно умният човек би го разбрал...