Дават по 50-100 лв. на роми да викат за Борисов

Мизата за българи била по-висока, заяви Цветелин Кънчев
21 фев 2013 08:31,
137
Дават по 50-100 лв. на роми да викат за Борисов
Цветелин Кънчев. Снимка: Булфото Архив

От „Евророма“ обвиняват ГЕРБ, че от местните структури на все още управляващата партия плащат между 50 и 100 лева на човек, за да го извозят с автобуси и да се включи в митинг пред Народното събрание в защита на правителството.

Симпатизантите на партията обаче били обидени от цялата работа, защото за същата услуга на българи били предлагани между 150 и 200 лв., заяви лидерът на „Евророма“ Цветелин Кънчев пред Dnes.bg. “Малко се чувстват дискриминирани нашите хора“ - категоричен е Кънчев.

„До момента от над 28 наши местни структури имаме получени сигнали“, заяви Кънчев. Ставало въпрос предимно за областите и населените места около София – Врачанско, Пернишко, Ловеч, София област, Пазарджик и Благоевград.

Цветелин Кънчев заяви още, че няма информация дали до този момент някои от местните симпатизанти на „Евророма“ са тръгнали за София. Той обаче беше категоричен, че парите ги предлагат местните лидери на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1990 година погледнете Унгария от соц лагерите как за кратко време си смениха и констутицията и системата има много за избиране до май месец има доста време ще се намери възможности за излизане от кризата
76
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И хич не съм и учуден,тя тази партия така действа за всичко.
75
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
POKLON PRED G-N BORISOV. GERB, GERB I SAMO GERB.
74
0
 
7
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
ДА СЕ ГЛАСУВА НОВ ЗАКОН - ДЕПУТАТ , МАКСИМУМ 2 МАНДАТА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ДОВИЖДАНЕ ... ТЕ СЕ ПЕНСИОНИРАХА ВЕЧЕ КАТО ДЕПУТАТИ И УТРЕ ЩЕ ИСКАТ ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТАВАНА ЗА ПЕНСИЯ ЗА ДЕПУТАТИТЕ ЗА ДА ВЗИМАТ 75 % ОТ ЗАПЛАТАТА ИЛИ 1987 ЛВ. ПЕНСИЯ ...ЧЕСТИТО ...
73
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как не им е срам на ГЕРБ рите абе докато ги нямаше България не съществувашели за 4 години сиромаси станахме кокло фирми се затвориха ще се направи някак си ново правителство ще се намери кадърни и свестни хора нима толкоз ли няма в България от вчера по интернет се обикалят телефони номера за да се върнат на правителство с със сила ще останат на власт аз ги сравнявам това правителство както беше при бай Тошовото време никогаш няама да си отидат кръв ли да се пролеее това ли искат .
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен81, koi ti plati na teb da kajesh taia glupost?
71
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
GERB, GERB I SAMO GERB. CHESTITA POBEDA NA SLEDVASHTITE IZBORI, NO NE plateni KATO TIA NA chervenata ***.
70
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА , АЗ ВИДЯХ КАК МИХАЙЛ МИКОВ ИМ ДАВАШЕ ПАРИ ....
69
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
80, не ти вярвам. Аз пък съм в централата на БСП и там усилено си говореха по телефон с координатори из цялата страна да набират платено хора от ромската общност, които да излязат на протест за каузата на БСП. Ако много държиш, ще цитирам конкретни имена в БСП, които в момента се занимават с тази организация.
68
0
 
5
 
! Отговори
един преди 11 години
тоя пък от къде изкочи,
67
0
 
13
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 11 години
Тоя едно време Първанката го измъкна от затвора и сега дължи услуга...Трябваше да го каже това изречение просто...
66
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плащането на гласове е характерно за другите партии, не и за ГЕРБ, защото на хората не им е нужно да им се плати, за да се хванат като удавник за сламка за единствената надежда на България за някакъв прогрес, а именно оттеглящата се партия!!!
65
2
 
20
 
! Отговори
a преди 11 години
този *** още не са ли го вкарали в затвора
64
1
 
1
 
! Отговори
az преди 11 години
xaxaxaxa toq e nai bezmozuchnoto sushtestvo .. te *** ne smeqt nosovete da si pokajat pokrai tezi protesti .. sigurno ne razbirat che te shte sa sledvashtite koito she budat izrinati ot stranata .. paraziti dolni
63
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е пълна глупост, да беше вложил повече въображение в някаква интрига. Не е лошо вместо да внасяш напрежение, да се замислиш за ромските общности, които УЖ защитаваш и това, че тези хора тънат в мизерия и глад. Какво направи за тях? Освен да ги ползваш за електорат....Освен, че изкара достатъчно на техен гръб, вземи, че направи и нещо за тях.Като гледам такива като теб самозабравили се, ми се иска да ги посветя, че има Господ...и възмездие!!!
62
3
 
13
 
! Отговори
Танев преди 11 години
Кънчев,престани с тия гадни *** номера! Разбираме ,че си силиш да продължаваш да се харесваш и да служиш на онези,които те изведоха от затвора,където ти е мястото!
61
1
 
20
 
! Отговори
СИГАНИН преди 11 години
КЪДЕ ГИ ДАВАТ ?
60
3
 
22
 
! Отговори
Левски преди 11 години
Ей такива като тоя *** са за затвора заедно с всичките си събратя, които не си плащат тока и живеят на наш гръб вече 23 години!!!
59
1
 
19
 
! Отговори
Стоян преди 11 години
Абе хора аз ли не гледам правилно,но никъде не видях един *** с надписана сметка.Също така и *** на протесна освен музикантите на един от митингите.Каде са *** в този момент.
58
7
 
14
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
*** си е ***,лъжат защото БСП им обещава вече мед и масло да потече,сега не се плаща за глас ,а за лъжа.Хора не им вярвайте ,живея край голям *** квартал,използват старите и прости *** за предизборна кампания.