Дават по 50-100 лв. на роми да викат за Борисов

Мизата за българи била по-висока, заяви Цветелин Кънчев
21 фев 2013 08:31,
137
Дават по 50-100 лв. на роми да викат за Борисов
Цветелин Кънчев. Снимка: Булфото Архив

От „Евророма“ обвиняват ГЕРБ, че от местните структури на все още управляващата партия плащат между 50 и 100 лева на човек, за да го извозят с автобуси и да се включи в митинг пред Народното събрание в защита на правителството.

Симпатизантите на партията обаче били обидени от цялата работа, защото за същата услуга на българи били предлагани между 150 и 200 лв., заяви лидерът на „Евророма“ Цветелин Кънчев пред Dnes.bg. “Малко се чувстват дискриминирани нашите хора“ - категоричен е Кънчев.

„До момента от над 28 наши местни структури имаме получени сигнали“, заяви Кънчев. Ставало въпрос предимно за областите и населените места около София – Врачанско, Пернишко, Ловеч, София област, Пазарджик и Благоевград.

Цветелин Кънчев заяви още, че няма информация дали до този момент някои от местните симпатизанти на „Евророма“ са тръгнали за София. Той обаче беше категоричен, че парите ги предлагат местните лидери на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това не е вярно... стига с тези глупости
56
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пълни глупости .Поредно всяване на напрежение
55
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
никоя партия не исак да участва на този етап във властта, защото трябва да бутне енергийната мафия с която всички са свързани. Лиценаз на ЧЕЗ няма да се отнема поне 16 април - на 28 има избори . Служебеният кабинет не може да намали цените дори с 8 проценат 2 месеца ще си плащаме цениет като стой та гледай.
54
1
 
11
 
! Отговори
ГЛАС НАРОДЕН преди 11 години
До До пирдопчанинМНОГО Е ПРАВ "ПИРДОПЧАНИН"ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ НЯМА НИЩО РОДСТВЕНО С ***. ЕДИНСТВЕНАТА МУ ВРЪЗКА Е НЯКОЛКОТО ЖЕНИТБИ С Т.Н. "СРЪБСКИ ***". ЛИЧНО АЗ ПОЗНАВАХ И СЪМ РАБОТИЛА И С МАЙКА МУ, КОЯТО БЕШЕ ГЛ. СЧЕТОВОДИТЕЛ НА ОБЩИНАТА И С БАЩА МУ, КОЙТО БЕШЕ ШЛОСЕР В Р-К "ЧЕЛОПЕЧ" - МИР НА ПРАХА И НА ДВАМАТА. ТОЗИ ДОН ЦЕЦИ Е ***, КОЛКОТО АЗ СЪМ КИТАЕЦ. ТОВА Е САМАТА ИСТИНА...
53
1
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
не се връзвайте на тезата за служебно правителство .тогава няма парламент и нито цеин на тока, газта или водата могат да се намаляват нито да се променя изборния кодекс да назначавт мажоритарин депутати и да се свиква ВНС. Трбва ни експертен кабинет - тогава ще има парламент. От вчера непрестанно ме трият..
52
3
 
7
 
! Отговори
76 преди 11 години
Циганината Кънчев дигна цената.
51
8
 
11
 
! Отговори
до57 преди 11 години
.... Ето такива сме поддръжниците на Борисов! И сами можете да се сетите защо нашите протести не са лумпенизирани и шумни....============Само където сте малко! Стотина човека, като половината от тях журналисти! Действително това е 2% подкрепа за герб!
50
2
 
31
 
! Отговори
Борислав преди 11 години
Г-н Кънчев с какво вие и вашата раса така наречените роми(*** наричани по цял свят) сте помогна на България и на народа.С какво?Та вие освен да правите деца,да рушите направеното от Българите,да крадете от беззащитните стари хора,да източвате бюджета с помощите които вземате.Вие нищо друго не правите и според мен това което казвате за тези пари е една лъжа с която се опитвате да привлечете някакво внимание!
49
1
 
28
 
! Отговори
Демонократ преди 11 години
Докато не се въведе образователен ценз за избирателите тази държава няма да се оправи....
48
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе глупости! Що не дойдохте вчера да ни видите дали сме ***? Щяхте да видите събрани на едно място интелигентни и мислещи хора (което и без това е рядкост). Протеста мина на съответното ниво - културно, без бой и замеряне с камъни. Ето такива сме поддръжниците на Борисов! И сами можете да се сетите защо нашите протести не са лумпенизирани и шумни, като просто погледнете статистиките от предните избори за образованието на гласуващите. Трябва да се замислите по този въпрос! (ако можете)
47
4
 
24
 
! Отговори
мумията се завръща преди 11 години
Ами аз не видях нито един *** да протестира.Кви са тия глупости.Докога ще храним тия микроби
46
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
стига ***.стига ***.стига вече с тая ***!стига вече .писна ми от тез безполезни ***!едната от причините да се вдигне нароза е че храни таз безполезна пасмина!.сега нова ли замислят.да настроят *** за конфликт срещу българите?
45
2
 
15
 
! Отговори
hastar преди 11 години
TOZI NE E S VSICHKIA SI. 50-100 TA DORI 200 lv.LUD.
44
3
 
17
 
! Отговори
Йо йо преди 11 години
Тоя пък ,дрън дрън ,сигурно им плащат и интернета вкъщи на ромите за да се включат в мрежите за защита на Бойко ,колко сте евтини всички.
43
7
 
19
 
! Отговори
do gala02 преди 11 години
Нямай грижи, *** ако дойдат, ще застанат редом до вас червените ***. Нали на всички ви едни и същи плащат!
42
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и на 1 дума не вярвам на тоя-българин,станал *** ,е най-лошото нещо в космоса..
41
0
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
този пък кой е ? докато не кажат кой им дава пари,но с имена ,а не с недомлъвки ,аз не им вярвам .търсят поле за изява ,но едва ли .
40
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отчаяни от тежкия живот, лошото управление на държавата и липсата на перспектива български граждани прибягват до крайни форми на протест те посягат на живота си, избирайки да го направят публично, но повече да не водят скотски живот на поданици, от които нищо не зависи.
39
1
 
14
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
тези избори ще са най-голямата пародия, и най-лошото е че пак платените *** ще решат съдбата ни
38
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От 90-та до ден днешен БСП дават пари на бракята. Пореден удар по ГЕРБ от нагли комунисти и ***(то е все едно).