МВР работи по две версии за отвличането на Лара

Цветанов: ГЕРБ признава грешки, но да не се забравя и свършеното
Обновена: 11 мар 2013 10:39 | 11 мар 2013 10:39,
76
МВР работи по две версии за отвличането на Лара
Цветан Цветанов. Снимка: архив Булфото

Две са основните версии, по които работи полицията във връзка с похищението на дъщерята на Евелин Банев-Брендо - Лара, заяви министърът на вътрешните работи в оставка Цветан Цветанов пред БНТ. Той увери, че разследващите работят денонощно, но не даде подробности, за да не се пречи на работата на полицията. Лара беше отвлечена на 5 март пред дома си.

"Вече започва да се прилага действително един систематичен добре планиран сценарий с добри плакати, с добра организация. За мен е важно, че полицията се старае максимално да не влиза в противоречия с протестиращите и, разбира се, да бъде максимално толерантна, но се надяваме да има и подобно разбиране и от тези, които се стремят да правят провокативни действия спрямо българската полиция", заяви Цветанов.

Той повтори, че "има доста хора, които имат интерес - както от политическата класа, така също от организираната престъпност, от престъпността като цяло", от протестите. Според Цветанов всичко, направено от ГЕРБ през последните години, е довело до рязко ограничаване на доходите от такава дейност.

Трябва да направим разделение между всички власти, които са били досега, на тези, които направиха, и тези, които не направиха нищо в България през 23-годишния период, заяви вицепремиерът в оставка.

По думите му кампанията за парламентарните избори на ГЕРБ ще заложи точно на направеното от партията.

Всички тези инфраструктурни проекти, всичко това, което беше направено в сферата на земеделието, на културата, на образованието, това са дейности, които са реализирани точно от това правителство и ние ще можем да ги покажем по време на предизборната кампания, допълни Цветанов.

По негови думи партията ще даде отчет за реално свършената работа и ще начертае основните приоритети за следващия управленски период. Той беше категоричен, че ГЕРБ ще признае слабостите, но не трябва да се забравя и какво е съвршено по време на тяхното управление.

Според вътрешния министър в оставка правителство винаги е търсело начин да вдигне доходите, но страната ни е била в много тежко икономическо и финансово състояние 2009 г.

България се нуждаеше от повишаване на кредитния рейтинг, спазване на една фискална дисциплина, повтори за пореден път Цветанов мантрата на правителство в оставка.

Той се впусна в обяснения за добрите концесии, които са били сключени, подкрепата на Европа и конкретно на еврокомисаря ни Красталина Георгиева  за политиката на правителството и експертната работа.

По думите на Цветанов криза имало в цяла Европа, безработицата на места била много по-висока, отколкото у нас, а в бюджета са били заложени пари за много социални дейности.

Според вицепремиера в оставка трябва да се търси гъвкавост между финансова стабилност и покачване на доходите, за да не се получи така, че няколко години да сме добре, а после децата да трябва да плащат дълговете, в които сме затънали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
4
 
! Отговори
ВМЗ-Сопот преди 11 години
"Той повтори,че"има доста хора,които имат интерес-както от политическата класа,така също от организираната престъпност,от престъпността като цяло",от протестите.Според Цветанов всичко,направено от ГЕРБ през последните години,е довело до рязко ограничаване на доходите от такава дейност"-Да бе,прав си е човека;На нас от ВМЗ-Сопот не само че ни намалиха доходите,ами и хептен ги спряха;сега ни и изпосъкратиха,ама пак си престояваме!ИДИЛИЯ!Ама то пък,при вашето управление само бандитите имат доходи!
61
0
 
5
 
! Отговори
ПРАВОСЪДИЕ преди 11 години
ПРОЗРАЧНОСТ И ПРАВОСЪДИЕ - ЕДИНСТВЕНОТО ЛЕЧЕНИЕ ЗА МИЗЕРИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
60
1
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА преди 11 години
До Анонимен 70Не си ограмотен по български, та камо ли да коментираш!!!
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никой нищо не заравя Пък и как може да се случи гакова нещо 3 години работите за геноцида на нацията
58
0
 
10
 
! Отговори
гонзо преди 11 години
Бре че работяги излязоха цецовите милицай, и по случая с Мирослава от Перник много работехте, нали? Гадино, от всички престъпници ти си най-подозрителен за отвличането!
57
2
 
2
 
! Отговори
топала преди 11 години
чета комунистически простотии не им вярвайте мафията не е на улицата мафията е в най високите етажи на властта на улицата са бедните които не могат да си платят тока водата данъците градината на децата си тез които нямат яхти тенис кортове вили край морето не ходят на почивка по най скъпите плажове не се мушкат с берлу2скони
56
0
 
9
 
! Отговори
топала преди 11 години
господин цвъко изключваш ли версията ти и боко да сте замесени в отвличането толкова професионално и за кратко време без никакви следи или видео камери невероятно
55
1
 
10
 
! Отговори
Маринела преди 11 години
Изключително неприятно творение е Цветанов! Въпреки, че гласувах за ГЕРБ, дори и на мен ми призлява като го видя!
54
1
 
7
 
! Отговори
гонзо преди 11 години
"Вече започва да се прилага действително един систематичен добре планиран сценарий с добри плакати, с добра организация." И тоя *** почна като Веждито да гледа плакатите. Плакатите сами си ги правим, за разлика от "протестиращите" на Цеко Минев, които дон Цветан подкрепя.
53
1
 
8
 
! Отговори
Васко преди 11 години
Явно Цветанов се е амбицирал за още 6 апартамента и няколко парцела на морето !!!
52
1
 
3
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
prevarnete se v umni tolerantni obrazovani hora i stranata shte se opravi v protiven slucai samo ot ovce kakva po dobra dargava iskate??ovcarnik.imate si go
51
2
 
7
 
! Отговори
гжкгх преди 11 години
свършиха ни герп,те тва е И това ,което не трябва да се забравя!
50
2
 
6
 
! Отговори
Торкемада преди 11 години
Цветанов: Има две версии, но няма да ги кажа, че Бойко пак ще вдигне кръвно!
49
2
 
8
 
! Отговори
Дойн преди 11 години
Да идва служебното правителство, че тея за последно ще се изтрепят да обикалят по телевизиите!Ти му казваш, че родителите ти гладууват с тези пенсии и не могат да си платят сметките , той пак за асвалт ми говори! Пък и Кристалина щял да доведе, и тя да ме убеждава за съветска власт!Айде бе, да се крият докато хората носят плакатите от правилната страна, че ако я обърнат....
48
1
 
3
 
! Отговори
до 50 преди 11 години
ти не сио в ред я се огледай малко кои са за затвора май и ти си за там щом толкова знаеш - *** като тебе мнооого
47
0
 
2
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
ot dalec neshtata se vigdat po qsno,shto ne si vdignete zadnicite pak izlezte po taq cugbina hem da porabotite hem da stanete po umnicki vsicki vie aktivni draskaci po forumite?
46
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ признава грешки, но НАЙ-ГОЛЯМАТА грешка е съществуването на ГЕРБ !Този Цецо Кумецо, защо не се цани един говорител в БТВ (лугинската на ГЕРБ телевизия), та той умора няма, от предаване на предаване .Ей ***, защо ти плащаме заплата от нашите непосилни данъци, я ходи да работиш, стига си обикалял телевизиите и Несебърските дюни .
45
4
 
10
 
! Отговори
Към медиите преди 11 години
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПОКАЗВАТЕ ТОЗИ,КОЙТО КАТО ЦВЕТАРКА ОБИКАЛЯ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ НА ТЕЛЕВИЗИЯ. НЕ ЗНАЯ ЗАЩО ГУБИ ТЕЛЕВИЗИОННО ВРЕМЕ СЪС ШИЗОФРЕНИЯТА СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
44
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КЪМ МЕДИИТЕ, ЕЙ ХОРА ТОА ПОВЕЧЕ НЕ ГО ПОКАЗВАЙТЕ, ТОА Е ТОТАЛНА ЩЕТА
43
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АВЕ, НАЛИ БЕШЕ СТРОШИЛ ГРЪБНАКА НА ПРЕСТЪПНОСТА БЕ, ЛЪЖЕШЕ БЕЗ СРАМ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ КОЛКО СТЕ ВЕЛИКИ, Е СА КВО, НАЛИ БЕХТЕ В ШЕНГЕН С ЕДИНИО КРАК СА КВО СТАНА, НАЛИ БЕХТЕ ИЗПЪЛНИЛИ КРИТЕРИИТЕ, ПАК ЛЪЖА, ЦВЕТАНЕ, ЦВЕТАНЕ