Йовчев става заместник-министър

Легендарният гимнастик влиза в екипа на Петър Стойчев
Обновена: 15 мар 2013 09:54 | 15 мар 2013 09:07, Веселина Йорданова
73
Йовчев става заместник-министър
Йордан Йовчев. Снимка: архив, БулФото

Легендарният гимнастик Йордан Йовчев ще бъде заместник на новия спортен министър Петър Стойчев.

Това се очаква да бъде голямата бомба, която ще хвърли световният шампион по плувен маратон при представянето на екипа си днес, пише "Стандарт".

Още по темата
Данчо също е бил канен за шеф на спорта, но го е спряло двойното му гражданство.

Стойчев ще съобщи и основните си приоритети в работата и дали ще прави чистка във ведомството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДАНЧО Е ВЕЛИК СПОРТИСТ НО ПРЕДИ ВСИЧКО ЧОВЕК.ТОВА Е ЕДИН ОТ НАЙ ОБИЧАНИТЕ БЪЛГАРИ .
37
4
 
8
 
! Отговори
ПОТРЕСЕН преди 11 години
Наскоро чух че Данчо Йовчев е най-обичания и уважаван българин в момента. Сега червените кратуни ще трябва да го плюват и него с цел да натрупат временен политически дивидент. Това е диагноза мене ако питате.
36
0
 
2
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 11 години
Мисля че ако Ицето Стоичков стане втори зам. министър на спорта , спорта ще Фръкне.Едно е да си най-добрия тираджия да моеш да караш тира на 2 гуми( по избор на клиента) ептен друго е да можеш да въртиш транспортна фирма. Жалко че никой не го разбира това в тая държава и затова всеки се занимава с това дето не му е работа. Специално в случая спортистите пък са най-малко подходящи за такава работа зашото за разлика от повечето хора образованието е минало покрай тях на втори план(разбираемо)
35
2
 
9
 
! Отговори
хидко преди 11 години
Ето това вече е супер! Двама от... не, извинявайте - най-видните ни спортисти от последните десетилетия са начело на спорта! Решителни, целеустремени, непреклонни пред трудностите, не търсещи извинения. Какво друго ни трябва? Според мен, и двамата са запознати достатъчно добре с проблемите на системата и ще могат да променят доста неща. Късмет и стискаме палци!
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ДО 9За да си министър на спорта, както и на всичко друго, е нужно да си мениджър, с познания в съответната област и с административна култура. Моите уважения към тези двама големи спортисти, но те тепърва има да се учат. На наш гръб. Ако имат управленски амбиции -нека ги развият в някоя по-малка структура и като се докажат, мисля, че всички българи ще са горди да ги изберат за министри. Министерство на спорта не е тренировъчна зала и там се разпореждат с нашите истински пари.
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Управлението на едно министерство не е спортно състезание.Само по себе си популярното име не може да му помогне. Отново чиновниците ще определят политиката на министерства, чиито ръководители са от спорта или културата.
32
3
 
9
 
! Отговори
Леонсио преди 11 години
Дай да направим Бербатката на културата. Нали рисува! Смешни гербери.
31
2
 
10
 
! Отговори
Бай Ставри преди 11 години
Ей, тва герберите доказаха, че са прости, елементарни и безсмислени! Като нацапаш такива хора и си мислите, че матряла ще гласува за вас ли? Матряла не е ***! *** е този, който мисли, че матряла е ***!
30
2
 
3
 
! Отговори
григор преди 11 години
Чудех се това алчно човече накъде ще го забие и както виждам не закъсня. По-добре пръв на село , отколкото съмнителна слава и бачкане в Щатите. Никога не е късно да станеш за кашмер, но и ти се забърза към дебелата баница! А те мислех за чиста душа!
29
0
 
3
 
! Отговори
смяхи преди 11 години
и колко ли ще издържи там?
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хубав човек, но защо му беше нужно да се цапа с тези прости гербери ???
27
4
 
9
 
! Отговори
citizen преди 11 години
Много прости и злобни човечета пишат тук.Ще има доста да ревете и да се самосъжалявате, с това мислене.
26
2
 
12
 
! Отговори
От 22 до 26 преди 11 години
Добре.... разбирам логиката ти! :) Но след като си такъв Интелектуалец.... Искам да ми дадеш,ако обичаш, ТРИ ИМЕНА... поне ТРИ ИМЕНА! Според теб... Които биха били удачни за Министър на Спорта?!?! Кои?!?! Както казах и по долу... Митьо Гърнето? Праховеца? Батков? Николай Гигов? Тити Папазов? Или може би някой от множеството мафиоти и "играчи",които се "наредиха" за шефчета на Спортни Федерации и клубове.... само и само да си правят далаверките и да точат кинти от Държавата и Европа?!?! :) ;) :)!
25
3
 
3
 
! Отговори
до29 преди 11 години
напиши в някоя търсачка йовчев, апартамент, варна
24
3
 
8
 
! Отговори
mkati преди 11 години
ДО ЙОРДАН ЙОВЧЕВ,НЕ СЕ КАЛЯЙ С ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ.ИМА ВРЕМЕ ЩЕ СТАНЕШ МИНИСТЪР,КОГАТО НАРОДА ТЕ ИЗБЕРЕ.ТИ СИ ЧИСТ ЧОВЕК,НЕ ПОЕМАЙ ПО МРЪСНИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ПЪТ.
23
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде сега, Илияна Раева да излезе и да оплюе и него...
22
2
 
6
 
! Отговори
от9 до 22 преди 11 години
а трябва ли да дадем кредит на доверие на Пешо тираджията и на бай Гошо кофражиста, като на всеки са ясни умствените им способности, тези велики спортисти ги накарайте да напишат 1 страница текст и ще видите на какви хора искате да се доверите
21
4
 
1
 
! Отговори
emigrant преди 11 години
eee i tova stana...... neka i toy da se vızpolzva pone malko....... kakva vrızka sport i upravlenie na edna dırjava..... nishto ne moje da stane v tazi dırjava....edni shte gladuvat....drugi shte si veqt bayraka...... nima nqma dostatıchno obrazovani i chestni hora v tazi strana..... zashto horata stanaha tolkova alchni....... ey horica starata pesen na nov glas shte q slushame
20
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
великия българин дори не си плаща наема и сметките на общинския апартамент, който му е даден във варна
19
1
 
21
 
! Отговори
ДО 9 преди 11 години
Ако човек се замисли.. има някаква логика в думите ти определено..!!! Но има и нещо друго.. Ако НЕ дадем "кредит на доверие" и на такива Българи като Петър Стойчев и Данчо Йовчев,които са "вряли и кипяли" в Истинския Световен спорт и в продължение на години са носили слава и медали на Майка България.. то тогава наистина НЕ ВИЖДАМ ИЗОБЩО на кого бихме могли да си дадем доверието! На кой?!? На хрантутници на гърба на спортистите ни като Лучано ли?!?! Или може би -Митьо Гърнето,Праховеца,Батков..?!