МВР съзира сериозна опасност за живота на Бойко Борисов

Открит е автомат между къщите на Борисов и Ахмед Доган
Обновена: 15 мар 2013 22:07 | 15 мар 2013 22:07,
1675
МВР съзира сериозна опасност за живота на Бойко Борисов
Снимка: Ройтерс

Има сериозна опасност за живота на бившият премиер на страната Бойко Борисов, са заявили за агенция КРОСС източници от Министерството на вътрешните работи. Според тях има голяма вероятност в непосредствена близост до резиденция “Бояна“ да се е подготвял атентат срещу бившия министър-председател.

По-рано днес вестник “Стандарт“ обяви, че автомат “Калашников“ с пълнител и заглушител е намерен между къщите на Бойко Борисов и Ахмед Доган. Оръжието е било открито в изоставен строеж на къща на улица “Владимир Димитров-Майстора“.

Автоматът е бил оставен точно по тясната уличка в квартал “Бояна“, по която експремиерът Бойко Борисов традиционно се качва на разходка из Витоша. Улицата обаче е в непосредствена близост и до улица “Стар Беловодоски път“, където е къщата на Ахмед Доган.

Автоматът е стоял там от няколко дни, а изведнъж местните хора забелязали неизвестни лица да се въртят около изоставения преди година градеж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1675
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
0
 
31
 
! Отговори
В.ЛЕВСКИ преди 11 години
АЛО МВР-ТО!ТОЯ НЕ ГО МИСЛЕТЕ!МИСЛЕТЕ ЗА НАРОДА СИ,ЗА БРАТЯТА И СЕСТРИТЕ СИ КОИТО СА ОГРАБВАНИ ОТ ТАКИВА КАТО ТОЯ.ОТ ИЗКАЗВАНИЯТА НА ХОРАТА НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ 4Е АКО НЕ ДАЙ БОЖЕ ГО ГРЪМНАТ ЗАГУБАТА НЯМА ДА БЪДЕ ГОЛЯМА
1
 
33
 
! Отговори
Ковaчев преди 11 години
де дa беше истинa, a зaщо пък дa не си пожелaем следвaщия път дa успеят дa го очистят
2
 
33
 
! Отговори
иван преди 11 години
За да не го похарчим човека явно е ценен за МВР,службите да го изведат навън ,да му дадат нова самоличност и да спрат да ни занимават периодично с Боковите глупости.В БГ обещаваме да не ни липсва даже няма и да се сещаме за него ако може и той да ни забрави за винаги.Простотиите които той и солта.ака му Апартаменчо сътвориха ще тежат като воденични камъни на следващото правителство и народа ни , но с божията помощ ще си възвърнем нивото от преди неговото управление.Да е жив и здрав Боци-навън!
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига вече с този Борисов!
8
 
46
 
! Отговори
един преди 11 години
Стига сте ни занимавали с това лице!!!Нагледахме му се и му се наслушахме ВСЕКИ ЕДИН ден почти четири години!!!Оставете го да отиде там където му е мястото - на бунището на историята.
12
 
44
 
! Отговори
лудзавръзване преди 11 години
Лелееее, какви *** селяни пишат тука!Ами кой бе *** направи повече за тези 24 години освен Бойко Борисов?Колко *** комунисти има в тази скапана държава...Срам ме е, и затова няма да се пребера там.Вие го духайте и чакайте Станишев да ви оправи живота1
3
 
36
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Според първоначалната неофициална версия е възможно оръжието да е било предназначено за атентат срещу бившия премиер Бойко Борисов, чийто маршрут за разходки в планината често минавал оттам. Местните хора обаче твърдят, че никога не са виждали Борисов да минава покрай техните къщи. Според тях много по-вероятно било покушението да е насочено срещу Ахмед Доган, чиито сараи също са в непосредствена близост. Улицата, където е открит автоматът, е на метри от ул. Беловодски път, където е къщата на почетния лидер на ДПС. Парцелът, в който било скрито оръжието, е собственост на местен жител, който о
9
 
44
 
! Отговори
666! СУПЕР...! преди 11 години
....ВИНОВНИ СМЕ СИЧКИ НИЕ ЧЕ ТИКВАТА И ГЕРБ ПРЕДАДОХА ОБШТЕСТВЕНОТО ДОВЕРИЕ...!
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ обяви, че с оглед на политическата си позиция, ще промени емблемата си с нова - Презерватив. Презервативът ограничава производството, унищожава следващото поколение и Ви дава усещане за сигурност, докато всъщност ви прекарват.
6
 
46
 
! Отговори
666! СУПЕР...! преди 11 години
....КРАЯ НА ГЕРБ БЕШЕ ОБЯВЕН ПО ТЕЛЕФОНА...КОЛКО ПРОЗАИЧНО...!
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
(БСП и ГЕРБ)БКП,дс... са най-гнусните мутренски шайки съсипващи атмосверата на българската държава!
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лидерът на ГЕРБ е бивш (?) професионален рекетьор. Шайката потни милиционерски фуражки, които го бранят с баражи от сквернословия по форумите, не са в състояние да променят този биографичен факт. Той управляваШе държавата така, както навремето е управлявал бригадите от събирачи на рекет по "Витошка" и преките улички.
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди да обяви оставката си,видях Бойко да излиза от руското посолство зачервен като морков....Правете си извода сами....
9
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъпите простаци,които пишат по форумите в защита на Боко тиквата с правописни грешки са направо смешни.Милиционерската мутра-Боко с мутренско минало,същият който носеше цукалото на Тодор Живков и го има за свои кумир се оказа голям демократ!Докато ние ходехме по митингите и правехме демокрацията в страната те крадяха колите на хората,а пък сега станаха демократи.България трябва да се освободи час по-скоро от простите бокови мутри,за да тръгне по нов европейски път и просперитет*)))
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герб са менте партия,още повече дясна.Герб е комунистическа партия от руски тип,която защищава единствено интересите на комунистическата олигаржия у нас и руските интереси
7
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само Боко не е подменил вота. Нито е работил за бай Тошо, нито е бил в съдружие с Царо, нито му е бил бодигард, нито Царо го направи главен секретар и генерал, нито пък Боко беше водач на две листи на НДСВ 2005-та. Айде сега почвайте с минусчетата, мамини златни, докато кокошите ви мозъчета с памет по 2 минути като на маймуните не са забравили първото изречение.
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От всякъде погледнат - си е ***,дебела и грозна мутра!
4
 
40
 
! Отговори
666! СУПЕР...! преди 11 години
....ЦЕЦО ТЪШТАТА Е ОСТАИЛА МАЗНИ ПРЪСТЕТА ПО КАЛАШНИКО...ИМАМЕ ПРУБЛЕН...!
3
 
35
 
! Отговори
666! СУПЕР...! преди 11 години
....МИ ТУГАВА ДАДЕ КАКА МУ ДВЕ ТАВИ БАКЛАВА...!
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъкмо когато Доганя беше на власт ; ТОГАВА баце ти Бойче стана Генерал ! ( Изцяло по Калинкин тертип - без даже и да е стъпвал в Генерал Щабна академия ! ) !А преди това ? Ееееех - преди това новоизлюпеният Калинкин Генерал , си беше пълноправен член на БСП и преди това - на БКП ! Хайде кажете КОЕ НЕ Е ВЯРНО ???