Майстор на спорта по гребане поема кабинета на Райков

Марияна Минчева е с 35-годишен стаж
36
Майстор на спорта по гребане поема кабинета на Райков
Служебният премиер Марин Райков. Снимка: архив, БТА

Марияна Минчева ще бъде началник на кабинета на служебния премиер Марин Райков, съобщиха от правителствената информационна служба.

Тя има над 35-годишен трудов стаж, голяма част от който преминава на различни административни длъжности.
От 2008 г. досега е била финансов инспектор в Инспектората по Закона за съдебната власт в Министерство на правосъдието. Преди това е заемала различни позиции в Министерството на младежта и спорта, Държавната агенция за закрила на детето, Регионална служба по заетостта – Варна и др.

Началникът на кабинета на Марин Райков има магистърска степен от ВИНС – Варна и специализация на тема „Общинските структури и тяхната роля за ресоциализацията на младежта от неформалните организации“ в британския град Брадфорд.

Марияна Минчева е заслужил майстор на спорта по академично гребане. Участник е на Олимпийските игри в Москва 1980 г., където заема IV място. Многократен републикански шампион на България по гребане между 1976 и 1986 г. Има класирания в челната шестица на световните първенства през 1978, 1981 и 1982 г. Печели първо място на открития шампионат на Франция през 1981 г. Между 2002 и 2004 г. Марияна Минчева е генерален секретар на Българската федерация по гребане.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
4
 
! Отговори
Хойхо преди 11 години
И аз съм шампион по гребане, само че без двете предни букви!
29
0
 
4
 
! Отговори
реалист преди 11 години
Още една овца-герберка се уреди със сладка службица!Но като гледам какъв пудел е поредният премиер-будист , нищо не може да ме изненада.След Тиквата , всеки е подходящ.Всъщност , кой беше началник на кабинета на Тиквата?Все тая...егати новината...
28
0
 
6
 
! Отговори
лудият мунчо преди 11 години
Ей,хора!!!!Виждате ли,какво става из разните министерства.Какви чудесии се творят:"Инспек-торат по закона за съдебната власт към Министерството на правосъдието".А,сега ми разтъку-вайте това чудо на чудесата".Може ли някой да обясни,какво се инспектира този закон за съ-дебната власт.Аз лично това безумие не го проумявам...Можете ли да си представите,каквиоще служби и службички са нароени,колко Клинки са внедрени и къде изтичат милиони.А,се-отивайте и гласуваийте за тези партии,***.
27
0
 
4
 
! Отговори
тя преди 11 години
До г-н Райков,Уважаеми г-н РайковВ ръцете си държа копия от всичките Ви документи на Вашето раждане.Познайте дали след като ги публикувам сега и постна линк към тях , ще се замисли някой дали сте или ДА поданик на чужда страна ПО РОЖДЕНИЕ.А самият факт на това ,а и не само те ще променят в доста крайна форма бъдещето Ви. P.S Подробностите ,че сте двоен агент оставям на други заинтересовани.
26
2
 
2
 
! Отговори
Х преди 11 години
ДОСТОЙНА ЖЕНА.
25
0
 
5
 
! Отговори
Ф-1 преди 11 години
Ей такива кратуни управляватБългария 75 год.Как искате България да има успех?
24
0
 
6
 
! Отговори
щирлиц преди 11 години
калинка, милиционер, калинка, милиционер, румнаджия, калинка .....гербпс
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да де ,...секЛЕЦАРКА на *** ,....спортистка по грЕБАНЕ!Пълна програма !И така ---24г.
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Nai dobroto yiravlenie bravo
21
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Nikoi ne moje da mi otgovori kvo e ba4kal sergei i dogan predi da stanat politici
20
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Na balgarina nqma ygodia
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Do 15 a kakvi stavat politici tezi koito nqmat nikakva profesiq i nqmat nito edin den trydov staj li
18
3
 
15
 
! Отговори
състудентка на Цецо преди 11 години
Щом е била състудентка на Цецо Лажецо, значи става за служебното правителство!
17
1
 
4
 
! Отговори
Спартак преди 11 години
За пръв път от 20 години ЦИК променя фундаментално методиката. Първата стъпка от нея, която определя броя на спечелените мандати от всяка партия не е променена*. Тя е разписана в закона и ЦИК няма правомощия да я пипа. Втората и третата стъпка обаче са драстично променени, а с тях се определя персонифицирането на мандатите: къде и кои депутати ще попълнят бройката на всяка партия."Става дума за ключова промяна с неизвестен и непредвидим импакт" - коментира за Биволъ проф. Любомир Гаврилов от Тулуза. "Никой не може в кратък срок, без наличието на специализиран софтуер, да "проиграе" методик
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Приемането на новата методика стана изцяло на тъмно и в нарушение на Избирателния кодекс. Не беше спазено условието за публичност заседанието на ЦИК да се предава онлайн.Знае се колко, не се знае къде и кой
15
1
 
6
 
! Отговори
Спартак преди 11 години
Български математици от чужбина алармираха за гаф в решение на ЦИК публикувано в петък през нощта в 23:16 ч. Tова е най-важният документ, който по Изборния кодекс е изцяло в правомощията на ЦИК, тъй като самият кодекс не описва детайлно как точно ще се определят избраните депутати.Решението, публикувано в късна доба преди уикенда, вероятно за да се затрудни максимално обжалването в тридневен срок, премахва всякаква предсказуемост на това къде (в кой избирателен район) и колко мандата ще вземе дадена партия. Така "по терлици" се подменя ключа за определяне на изборните резултати.
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Порочната практика ПРОДЪЛЖАВА!Събираме ги от КОЛ и ВЪЖE!Така и не се разбра че ПОЛИТИК е професия за която е НЕОБХОДИМО подходящо ОБРАЗОВАНИЕ.Така и не разбрахте че ПОЖАРНИКАРИ,МИЛИЦИОНЕРИ,СПОРТИСТИ за политици НЕ СТАВАТ!Те НЕГРАМОТНИ!След 4 години ББ-премиер *** не са помнели и 1/1 000 000.На това му казвам ОТ *** ПО ***!
13
1
 
13
 
! Отговори
ЗНАМ ЧЕ преди 11 години
ГРЕБАНЕТО Е НАЦИОНАЛЕН СПОРТ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ !!
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Nqkoi znae li sergei i dogan predi da vleznat v politikata kakvo to4no sa rabotili
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Q vijte boiko otkade e tragnal i kolko mnogo e rabotil za da stigne do tyk nee sedql i da 4aka ba6ta my da my yrejda rabota