БСП ни завиждат, защитиха се от ГЕРБ

Хората на Станишев се ядосват, че ни хвалят, казаха бившите управляващи
22 мар 2013 17:54,
618
БСП ни завиждат, защитиха се от ГЕРБ
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ и БСП продължават със задочния си диалог през медиите. Днес от пресцентъра на партията на Бойко Борисов решиха да отговорят с два дни закъснение на обвиненията на лидера на левицата Сергей Станишев.

В понеделник той заяви, че има опасност страната ни да загуби безвъзвратно стотици милиони евро по европейски програми заради управлението на ГЕРБ. Вчера пък лидерът на младежкото обединение в БСП Явор Гечев изкара сигнал за нарушения с проекти във фонд “Земеделие“.

Още по темата

Похвалите на Брюксел към България и ГЕРБ дразнят БСП, заявиха днес от ГЕРБ. В разпространената от партийния пресцентър позиция се казва още, че правителството на ГЕРБ е получило последните няколко дни от високопоставени европейски политици похвали, които са раздразнили много хората в БСП.

Във вторник лично еврокомисарят по регионалната политика Йоханес Хан заяви, че за България е особено важно да не загуби темпа на усвояване на евросредствата, постигнат от правителството на ГЕРБ. Явно думите на комисаря Хан са ядосали хората на Сергей Станишев, се казва в позицията на бившите управляващи.

Според ГЕРБ БСП всеки ден измисляли нови и нови лъжи за опасност от загуба на европейски средства.

От партията на Бойко Борисов за пореден път припомниха за скандала “Батко и братко“ в пътния фонд.

Отдавна сме свикнали с оплюването на България пред Европа и света, което е запазена марка на БСП. Затова от ГЕРБ призоваваме опонентите си, когато България получава похвали от Брюксел и световните лидери, да преглъщаме теснопартийния егоизъм, заявяват от ГЕРБ.

От левицата заявиха, че ще отнесат сигналите си само до българските компетентни органи, защото не желаят да петнят името на страната ни в Брюксел и вярват в желанието на българските власти да се справят със случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


618
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
421
0
 
1
 
! Отговори
sopol преди 11 години
всичко вече си е по старому. без крумовски закони ще си останем селска провинция на ЕС. щото всеки сополив българин се мисли за най големийо тарикат у вселената, ама *** мухи
420
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво се джафкате ,като че ли единствения избор е ГЕРБ или БСП? Ами се са едно и също нещо и като политически убеждания и като крадци! По- добре да се огледаме кой би могъл да застане на тяхно място. Лошото е че не искат да пуснат кокала. Така царя успя да влезе във властта ,намърда се когато не искахме и едните и другите. За съжаление сега е много вероятно да се получи същото! Аз лично няма да гласувам нито за ГЕРБ ,нито за БСП. ДПС изобщо не ги броя ,те би трябвало като етническа партия ...
419
3
 
2
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
ще го напиша простичко да ме разберът по вече хора -та представете си един препълнен хладилник в една детска градина,от него се взима без да се слага нищо.персонала се сменя на 4 години и идва ден в които идва нов персонал отваря хладилника -останали са малко неща,сега как да разпредели храната и как за кратко време да набави парички за да напълни хладилника,да направи ремонт на детската градина защото се руши,да плати за посеви и животни защото децата трябва да ядат.този Някои го изгонихте
418
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До политологПРИЯТЕЛЮ,- ЧЕ СТАНИШЕВ ЩЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТТА - ТОВА Е ЯСНО...- НО... ДАЛИ ЗНАЕ КАКВО ДА Я ПРАВИ, СЛЕД НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА ДО КОЯТО НИ ДОКАРАХА ДЯНКОВ И БОРИСОВ...
417
8
 
7
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
Какво направи БОКО за 4 г.?7. Обама го нарече световен лидер (МАЙ ИМЕШЕ В ПРЕДВИД НАРТЪРГОВИЯТА С КОКА И АМФЕТИ!)8. Спря, НО НЕ ПРЕКРАТИ!!! Проект Белене, ЗА ДА СЕ СТРОИ С ПАРИ НА АМЕРИКАНСКИЯ ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД... 9. Постигна ЦЕНА за газта В КОЙТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ Е ПО-ВИСОКА ОТ ГЕРМАНСКАТА!10. От ЕС СЕ ГАВРЯТ с Борисов за финансовата ни стабилност, И НУЛЕВ ДЕФИЦИТ, ДОКАТО ТЕ ПОТДЪРЖАТ 10-15%!- А НАШИТЕ СТАРЦИ *** ОТ ГЛАД - ХОРА БДЕТЕ!!!
416
7
 
5
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
Какво направи БОКО за 4 г.?1. Избра политиката СДС СТАНИ ДА СЕДНА Изгони крадците И НАЗНАЧИ СВОИ.2. България вече не с лош имидж на престъпна и крадлива, а с имиджа на СВЕТОВНА ПРЕСТЪПНА страна. 3. Спря магистралните обири, но България СТАНА ХРИСТОМАТИЕН ПРИМЕР с огромната си битова престъпност.4. Напълно разруши държавата и сега тя се управлява от мафията. 5. Хазната е близо 7 МИЛИАРДА лева НА ЧЕРВЕНО,6. ВМЕСТО ИНВЕСТИЦИИ, спря държавните разплащания и 30 000 фирми фалираха.
415
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
яааа, детската градина пак е в действие, кой на кого завижда, дай си ми куклите на си ти парцалките. Абе *** цяла една държава сте на път да затриете с простотията си
414
9
 
9
 
! Отговори
Идол преди 11 години
Икономическата политика на Бойко Борисов и Симеон Дянков е неадекватна и аматьорска. За четири години фискалните резерви намаляха с около 4 млрд. лв., а дългът бе увеличен приблизително с още 4 млрд. лв. Фискалната позиция е влошена с 8 млрд. лв. за един мандат. Според експертите икономическата ситуация в България е по-страшна от тази след управлението на Жан Виденов през 1997 година.
413
8
 
12
 
! Отговори
освобождение преди 11 години
Бойко Борисов като кмет съсипа гр. София и като министър председател съсипа България и ДОКАЗА единствено:1. Че е елементарен и първосигнален човек със самочувствие и без грам покритие!!! 2. Че върти, като развален грамофон едни и същи глупости до втръсване!!! 3. Че вечно някой още му е виновен и крив!!!4. Че е всичко друго но не и управленец!!! Неговата роля е не да решава проблемите, а да ги създава!!! 5. Че не блести с интелект!!!
412
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП е в паника. Разбират, че няма да достигнат искания от тях резултат и всеки ден лидерът им се изцепва - говори глупости. Съветвам го да се държи адекватно и държавнически, а не като селска клюкарка, защото това поведение не работи за неговата миришеща на пръст партия. Крайно време е народът да им каже баста.
411
3
 
5
 
! Отговори
До 536 преди 11 години
Ти си по-скоро "истЕрик-канализатор"!Няма логика в твоя "анализ". Пълна глупост! Защо да не получава машинистът над 1000 лева? Или това е приоритет на калинките?Когато едно предприятие не върви, това се дължи на лошото управление. Когато е и целенасочено, това става още по-изразително. Като в държавата. Всяко едно предприятие е умален образ на държавата.
410
10
 
4
 
! Отговори
я па я преди 11 години
Аз ще гласувам за селските тарикати от герб.Защото съм алчен,пресметлив,обичам да ритам ,да садя компир,да режа ленти,да се разхождам с ръце в джобовете.Изащото не ми пука за вас,***.
409
7
 
8
 
! Отговори
Истината и само тя преди 11 години
Излиянието на една политическа ***: Яне ЯневНАХОДКА в You Tube . youtube/watch?v=oO-mz05e84s&feature=relatedКойто не вярва да пусне материала: Бойко Борисов Убиец Български ПремиерЦитирам: Да така е, като главен секретар на МВР Бойко Борисов не се държеше като отговорен полицай в демократична европейска държава, а като тартор на силова групировка. Той продължава по същия начин да се държи и като министър председател. Разчиства всички неудобни и най-вече срещу политическите опоненти е готов да извади автомата и да стреля.
408
9
 
12
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ПОДВИЗИТЕ НА ГЕРБУвеличение (промени) на МРЗ (%), при управлението на:- Костов (+54.33 %)- Симеон II (+59.97 %)- Станишев (+100,02 %)- Бойко (+28.92 %)Освен това Мафиотите са два вида...- Едните крадат, другите перат....- БОКО КРАЛ..., РАЙКОВ ПРАЛ... РАЗЛИКА НЯМА...!!!- АБЕ, ВСЕ МАФИОТИ ОТ "СОЙ"...!!!
407
7
 
9
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ПОДВИЗИТЕ НА ГЕРББългария е деградирала на 54 място от 59 държави в класацията по конкурентоспособност на базирания в Лозана Institute for Management Development (IMD). - По-тревожното е, че по ефективност на ПРАВИТЕЛСТВОТО (боковото) страната ни се е сринала в класацията от 28-мо място през 2009 г. на 44-то място през 2012 г., а по ефективност на бизнеса от 47-мо място през 2009 г. падаме на ПОСЛЕДНОТО 59-то място през 2012 г.Източник: БСК
406
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ е най сериозната катастрофа на българия
405
7
 
9
 
! Отговори
ЦвъЦвъ преди 11 години
М-даааа, кредитните милионери са до един в ГЕРБ! Долу кредитните милионери, долу ГЕРБ!БОКО И ЦВЪКО се изцвъкаха върху народа!
404
9
 
8
 
! Отговори
Парите Върнете преди 11 години
Доносник Боко и шектака Цвъко да върнат милиардите! Къде ги отмъкнаха, Монако или другаде?
403
1
 
10
 
! Отговори
Лошо е... преди 11 години
че ГЕРБ подложи българинът на глад - да! Но да беше само ГЕРБ! 23- години Всички Правители
402
5
 
10
 
! Отговори
глас преди 11 години
най много завърнали са Българи в родината и най малко са я напуснали точно при управлението на ГЕРБ така че кой и кога е подложел Българите на глад е много спорно.