"Атака" сигнализира в ЕК за нарушенията на ЧЕЗ

„Ако получим подкрепа, естествено е мен да номинират за премиер“
Обновена: 1 апр 2013 14:32 | 1 апр 2013 14:32,
209
"Атака" сигнализира в ЕК за нарушенията на ЧЕЗ
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

"Атака" внася сигнал за нарушенията на ЧЕЗ до ръководителя на представителството на ЕК в България Зинаида Златанова, лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Според него по този начин ще има яснота в ЕК, че ЧЕЗ не е почтен инвеститор, засегнат от България, а че тази компания извършва нарушения, монополизира продажбата на тока и увеличава цените неоснователно. От "Атака" ще помолят Зинаида Златанова да им организира среща с еврокомисаря по енергетика, за да му връчат и на него папката с нарушения на ЧЕЗ и да му обяснят ситуацията с монополите в България.

Инициативата ни е в отговор на оплакването на чешкия премиер в ЕК, че има преследване срещу ЧЕЗ, обясни Волен Сидеров. Според него за това твърдение няма никакво основание, защото има само законни проверки. Сидеров смята, че е странно, че няма никаква реакция от страна на българското правителство.

Още по темата
Нашият живот е хванат в примката на чуждите колонизатори, компании, които монополизират определени сектори и по тези схеми се източва огромна печалба, коментира лидерът на "Атака" и допълни, че тази картина националистите смятат да представят на еврокомисарите.

Те очакват от страна на ЕК отговор в максимално кратък срок, който да послужи на следващия кабинет да подходи отговорно към темата с монополите и са парира пропагандни нападки срещу България.

Сидеров призова всички, които са кандидати за премиери, ясно да заявят позициите си по отношение на монополите и на доходите на хората. Ако получим достатъчно подкрепа, естествено е "Атака" да номинира мен като премиер, но при мен нещата са ясни, с конкретни идеи и план график, отбеляза Сидеров, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още по темата: Волен СидероватакаЧЕЗ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
11
 
2
 
! Отговори
До 141 преди 11 години
Няма да е интересен и ням ада се харесва на фенчетата си. Няма как да се бори с колонизатори :)))
112
6
 
2
 
! Отговори
qwerty преди 11 години
До 139. И аз съм убеден :)))))))))))))))) ЗА около 1 месец ще вдигне БДЖ на крака. Всички началник влакове ще вдигат ръка за поздрав. :)))))))))))))))) Палячовци :)
111
2
 
8
 
! Отговори
До 134 преди 11 години
БДЖ-то е стратигечиске отрасъл така да се каже - държавен е и резултата 700 млн дългове. А на Волен му вярвам твърдо че такова нещо няма да допусне. Ха-ха-ха
110
11
 
4
 
! Отговори
qwerty преди 11 години
Между другото ЧЕЗ, ЕВН и Енерго-про са най-малката брънка от веригата. Но понеже са гадове, чужденци, колонизатори и т.н. Сидеров за тях плещи :) Смешен човек и смешни привърженици. Дори без печалба да работят от ЧЕЗ цената на тока почти няма да се промени. Но това феновете на този популист и лицемер никога няма да разберат.
109
5
 
3
 
! Отговори
qwerty преди 11 години
Ами да вземе да публикува сигнала и н БГ медия за да видим какви ги плещи. Защото подозирам, че отново общи приказки дрънка.
108
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В блога на Григор Симов е описано бандитската приватизация .БТК и ЕРП са най криминалните сделки в историята на приватизацията.ЕРП не са изплащали ни стотинка дивидент.Държавата в най груби сметки има да взема над милиарди евро.Криминални договори.Нямат задължения.Само мрежата на София струва над 4 милиарда евро,Отделна е цената на трансформатори,почивни станции,недвижими имоти.Няма политици,които да ги осъдят.
107
7
 
3
 
! Отговори
123 преди 11 години
Бре, открил си топлата вода бе, душко!Ами, че ти къде живя тия години, когато тези крадци скубеха народа ни -да не би да беше на Луната или на някоя по-далечна планета?Жалък лъжец!Няма да те има в следващия парламент така да знаеш!
106
2
 
21
 
! Отговори
Ataka Pobeda! преди 11 години
Планът СИДЕРОВ предлага връщането обратно в български ръце на абсолютно всички стратегически отрасли на икономиката и подземните ресурси на страната, които бяха разграбени и отдадени на концесия от национално безотговорните правителства, управлявали държавата през последните 22 години. Тук трябва да бъде пределно и кристално ясно следното, че ПП АТАКА НЕ готви масова национализация. Всеки чуждестранен инвеститор е добре дошъл в страната ни.
105
1
 
8
 
! Отговори
едно ром преди 11 години
Нии ромити сми за бсипету ша овиличава циганскити таи де..детските...работете дасове, за да има за нас ромити...серж нии сми зат тиеб
104
8
 
1
 
! Отговори
do 127-mi преди 11 години
Ама ти още не си разбрал че държавата е лош стопанин. Защо мислиш соца пропадна? Защото всичко е вървяло по мед и масло, но злите сили са обсебили Михаил Горбачов и той е решил да ни преддаде на запада? Предполагам си имал сладка служба, с не много виско заплата, но пък си можел да гребеш в държавната бъчвица на дребно и това те е правило щастлив.
103
1
 
11
 
! Отговори
тя преди 11 години
А *** тия от ЧЕЗ мислят ,че като сме бедни ,сме и прости.Добре им беше като ни крадяха и ние си траяхме, ама всяко удоволствие има край.
102
3
 
25
 
! Отговори
боклуци преди 11 години
За мен всичките партии са ***!!!!!!!! но АТАКА ме надъхва и ще гласувам за нея, просто волен е точен и ясен , а дали ще направи нещо не ми пука, важното е че е мъж на място.
101
1
 
9
 
! Отговори
krasimirvm преди 11 години
До Анонимен До номер 124 първо се научи да пишеш на Български и второ ти за кой си ? за тези дето разграбиха и продадоха всичко де що работеше ,лъгаха ни 23 години колко е лош стопанин държавата и унищожиха цялата ни икономика ,селско стопанство ,здравеопазване ,образование ,прогониха два милиона народ да стават гастарбайтери и накрая искат пак да ни управляват .Така че не реви против Сидеров ами мисли с овчата си глава кой наистина защитава националните ни интереси .
100
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименKakvo to4no propagandira tozi ? Iska da zabrani 4ujdi investizii v BG?? Da sazdade edin monopol pod udobnoto naimenovanie "darjava"? t.e. da premahne konkurenziqta ??!!! O sve6tena prostota !!!
99
9
 
1
 
! Отговори
Волен С. преди 11 години
Ако не ме изберате с мнозинство, призовавам моите привърженици да отцепим едно парче от БГ-то, където аз ще ви бъда пълновластен господар, ще се борим заедно и ще ви давам по колкото кажете нова българска отцепничекса валута, ако трябва да на ксерокс ще ги печатам парите, но ще има за всички доволно.
98
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Нашият живот е хванат в примката на чуждите колонизатори, компании, които монополизират определени сектори и по тези схеми се източва огромна печалба..." - И какво е избълнувал тук!? Нищо! Самата истина!
97
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бълнува горкият, премиер иска да бъде, но ще бъде само само на сън!
96
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вече никой не вярва на празните приказки на Волен, освен малцина *** ***. Ами къде беше през тези 4 години бе Волене? А, да, сетих се - крепеше Герб, а сега си първа опозиция. Всички истински националисти ще гласуваме за НФСБ!
95
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tozi na snimkata e neveroqten nahal "... estestveno e MEN da nominirat...", "....MOQTA programa..." moeto dopalnenie: ... TVOITE NAIVNIZI ...
94
13
 
2
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Който гласува за волен гласева за руска икономическа окупация.Младите не знаят затова му се връзват на тоя руски агент.