Лили Павлова не въздиша по Борисов, имала си прекрасен мъж

"Не се развеждам, със съпруга ми си имаме доверие"
Обновена: 3 апр 2013 16:01 | 3 апр 2013 16:01,
324
Лили Павлова не въздиша по Борисов, имала си прекрасен мъж
Лиляна Павлова и Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

Отличничката в кабинета „Борисов“ Лиляна Павлова категорично отхвърли твърденията, че е влюбена в бившия премиер. В интервю за в. Преса“ бившият регионален министър споделя, че има прекрасно семейство и не се развежда с мъжа си.

„Глупости! Това е абсурдна измислица на жълтите вестници. Скоро и космонавт ще ме изкарат“, казва Павлова в отговор на въпрос дали е  влюбена в Борисов.

„Имаме прекрасни взаимоотношения в семейството. И с премиера си общуваме семейно заедно със съпруга ми. Често заедно вечеряме, имаме прекрасни взаимоотношения“, добавя водачът на листите на ГЕРБ във Варна и Стара Загора. 

На въпрос дали е свила с Борисов второ семейно гнездо в негов апартамент на ул. „Любен Каравелов“, Павлова отсича: „Не, не. Аз дори не знаех, че той има апартамент на „Любен Каравелов“. Добре че излезе в медиите, за да разбера, защото там винаги има една патрулка“.

„Съпругът ми не е ревнив. Беше много сладък моят мъж, когато му казах: „Вече съм на първа страница и на „Галерия“.“ Той ме погледна и каза: „Ама с някакви грозни снимки ли?“ Викам: „Не, с Бойко.“ Отговорът му беше: „А, добре“, казва още Павлова, добавяйки, че в нейното семейство си имат изключително доверие.

Бившият регионален министър споделя още, че и до ден-днешен говори на Борисов на „вие“. Признава, че не е добра домакиня. Мъжът й готви вкъщи, често я изненадва с интересни неща. Майка й също много й помага, особено с отглеждането на детето.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
13
 
! Отговори
www преди 11 години
РАЗМЕРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ...
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе да!
13
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бивол - "Прокуратурата днес обяви резултатите от проверката на електроразпределителните дружества. А те се резюмират в едно изречение: Митко Каратиста, приближен и управител на фирма на Румен Николов - Пашата, е разпределил "вероятно в нарушение на лицензията" едни 800 милиона лева. Това естествено се е отразило на цената на тока."
12
12
 
3
 
! Отговори
4 преди 11 години
Иван Пушкаров.1992. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 2 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Иван Костов и БКП, бог да ги прости, бяха наистина гениални злодей.
11
1
 
22
 
! Отговори
морски преди 11 години
Тая ми е една от най-противните!
10
14
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТАА преди 11 години
Бойко е истински мъж и всички жени са влюбени в него.....Лили не си знаела че Бойко и *** 5- стаен апартамент на ул."Любен Каравелов" и си се чудила защо там все има патрулки......патрулки има и пред още 90- 100 апартамента в столицата но ти сигурно не знаеш че и те са на Бойко..Бойко не е глупав като Цветанов да станат публични неговите 100 апартамента като 7-те на Цецо.....А ти Лили не си знаела казваш за неговите апартаменти?
9
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Излиза,че на Лилито мъжа и е съгласен тя да ляга под Бойко!
8
1
 
21
 
! Отговори
Дебелата Берта преди 11 години
Дебелата Берта иска и ...и личи от всякъде ...!!!!Въпросът е друг -ББ иска ли !!!!
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българската версия на принц Уилям и Кейт. Хаа- Тиквата и глиган
6
17
 
8
 
! Отговори
:) преди 11 години
Късно е, Лили, черния ПР на Младежкото БСП.Вече имаш сестра и тя е К*РВА!
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Викам: Не, с Бойко..........иначе...Бившият регионален министър споделя още, че и до ден-днешен говори на Борисов на вие
4
2
 
27
 
! Отговори
PlayMan преди 11 години
Лъже кака Лили. Добре се е подлага на Бате Б. и командори от негово име.
3
1
 
20
 
! Отговори
tankist преди 11 години
тройка значи, ах перверзници долни такива, лошото е ,ч е в нашата държавица само *** изплува отгоре на тихата вода и се мисли за велик . Няма един дето да се е отъркал във властта до сега и да става за нещо, от *** надолу, що ги търпим само още се чудя
2
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя какво се напъва,ще с..е или пърди.....
1
3
 
33
 
! Отговори
ОХ ЛЕЛЕ преди 11 години
РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ ОТ ИНТИМЕН ХАРАКТЕР НА ЛИЧНОСТ СТРЕМЯЩА СЕ ДА ДОСТИГНЕ СЛОНЧЕТО ФИДОСОВА-ЗЕМЕТЕ СЕ СКРИИТЕ БЕ И ЗА ЛУДНИЦА СТЕ И ЗА ОБЕСВАНЕ