Лили Павлова не въздиша по Борисов, имала си прекрасен мъж

"Не се развеждам, със съпруга ми си имаме доверие"
Обновена: 3 апр 2013 16:01 | 3 апр 2013 16:01,
324
Лили Павлова не въздиша по Борисов, имала си прекрасен мъж
Лиляна Павлова и Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

Отличничката в кабинета „Борисов“ Лиляна Павлова категорично отхвърли твърденията, че е влюбена в бившия премиер. В интервю за в. Преса“ бившият регионален министър споделя, че има прекрасно семейство и не се развежда с мъжа си.

„Глупости! Това е абсурдна измислица на жълтите вестници. Скоро и космонавт ще ме изкарат“, казва Павлова в отговор на въпрос дали е  влюбена в Борисов.

„Имаме прекрасни взаимоотношения в семейството. И с премиера си общуваме семейно заедно със съпруга ми. Често заедно вечеряме, имаме прекрасни взаимоотношения“, добавя водачът на листите на ГЕРБ във Варна и Стара Загора. 

На въпрос дали е свила с Борисов второ семейно гнездо в негов апартамент на ул. „Любен Каравелов“, Павлова отсича: „Не, не. Аз дори не знаех, че той има апартамент на „Любен Каравелов“. Добре че излезе в медиите, за да разбера, защото там винаги има една патрулка“.

„Съпругът ми не е ревнив. Беше много сладък моят мъж, когато му казах: „Вече съм на първа страница и на „Галерия“.“ Той ме погледна и каза: „Ама с някакви грозни снимки ли?“ Викам: „Не, с Бойко.“ Отговорът му беше: „А, добре“, казва още Павлова, добавяйки, че в нейното семейство си имат изключително доверие.

Бившият регионален министър споделя още, че и до ден-днешен говори на Борисов на „вие“. Признава, че не е добра домакиня. Мъжът й готви вкъщи, често я изненадва с интересни неща. Майка й също много й помага, особено с отглеждането на детето.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
7
 
! Отговори
Уотъргей преди 11 години
Догаааане, и аз искам секс!
194
3
 
18
 
! Отговори
драги ми смехурко преди 11 години
Прибира се ненадейно съпруга на Лилето от командировка а тя яко се работи в спалнята с БОЙКО. Отваря онзи врата и ги вижда на калъп. Трясва врата без да каже и дума. ЛИЛЕТО се плеснала по челото притеснено: - Е сега ще се почнат едни съмнения...
193
2
 
19
 
! Отговори
хуморист преди 11 години
Секс с шефа не значи, че си влюбена, а че властта е силен афордизиак..... А бе глупаво Лиле, не знаеш как и да замазваш.!!!!
192
2
 
22
 
! Отговори
гепи мрака преди 11 години
Герб са като куршум с изместен център на тежестта влиза през сърцето, минава през джоба и излиза през носа.
191
0
 
7
 
! Отговори
ПЛАЩАЧИТЕ преди 11 години
Музикаутор заведе съдебен иск срещу bTV Media Group, които не са заплащали адекватни суми за авторски права от 2009 година насам. Също така, ще предприемем съдебна процедура и срещу кината Арена, тъй като веригата все още няма договор с нас, обяви Иван Димитров. Започваме и кампания в защита на авторските права по време на предизборните концерти, тъй като има партии, които не заплащат при ползването на музика, допълни Ясен Козев.
190
0
 
4
 
! Отговори
ИВАНКЕ ИВАНКЕ преди 11 години
Музикаутор ще следи партиите за платени атворски права по време на предизборната кампания.
189
1
 
13
 
! Отговори
marin преди 11 години
Бойко да внимава да не го загубим, че с това кръвно да не хвърли мотора!!!!
188
2
 
15
 
! Отговори
СМЕШКОВЦИ преди 11 години
до 211:Можете да си преименовате партията от ГЕРБ на ГЕЙб.
187
2
 
2
 
! Отговори
Уотъргей преди 11 години
......а други ги *бат Доган и Местан.....
186
15
 
4
 
! Отговори
Само ГЕРБ преди 11 години
Ама и Лазар как се е захласнал по Боко и той 100 % е влюбен в него. И аз съм влюбен в него и затова на 12 май ще гласувам за ГЕРБ. Само ГЕРБ.
185
0
 
7
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Това е то българската действителност;жените работят,а мъжете им готвят,шетат и ги чакатпримерно е...къщи,като треперят,да не им намерят...кусур.Само Бойко прави...изключение,но той не е...мъж,а Батман.
184
0
 
5
 
! Отговори
хаха преди 11 години
До СТРАНДЖАТААЕееее, дее! Стига си ги дразнил па ти!!!
183
18
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТАА преди 11 години
Бойко всяка нощ в някой от 100-те му апартамента има по една ученичка......А помните ли вие как злорадствахте че стоял самичък в къщата си в Банкя и гледал мачовете......Бойко една вечер е в единия си апартамент с млада плът,другата вечер в другия си апартамент с някоя фолк- певица и т.н. А вие си идвайте уморени бачкатори и нямате сили за секс,блъскате само за тока и прехраната си.......1 000 живота да имате няма да стигнете жизнения стандарт на Бойко за 1 ден- САМО ГЕРБ
182
4
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Е какво дават по ТВ7 *** е дал думата на Явор Гечев и другите *** да си правят предизборна кампания,преди лижеше на Бойко *** сега на социалистите.
181
11
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТАА преди 11 години
Бойко е истински мъж и всички жени са влюбени в него.....Лили не си знаела че Бойко и *** 5- стаен апартамент на ул."Любен Каравелов" и си се чудила защо там все има патрулки......патрулки има и пред още 90- 100 апартамента в столицата но ти сигурно не знаеш че и те са на Бойко..Бойко не е глупав като Цветанов да станат публични неговите 100 апартамента като 7-те на Цецо.....А ти Лили не си знаела казваш за неговите апартаменти?
180
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българският отбор по сумо !
179
8
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТАА преди 11 години
Да ви кажа под сурдинка.......тази вечер Воевода Бойко няма да бъде с Лили а до полунощ с една елитна млада плеймейтка а от 1 до 5 сутринта с фолк- певица.....разбира се в 2 различни негови апартамента за да не пуснат "опашка" след него от някой вестник или медия.......
178
0
 
22
 
! Отговори
некропедофил преди 11 години
Ми тоя апартамент го знаем от повече от 10 год. Той е на 20 метра от Графа като се тръгне по Л. Каравелов към Паренсов. Едно време Боку шибаше там Цеца Бориславова, а сега води Лилето. А патрулката седи там денонощно от както Боку стана главен секретар на МВР. Всички които живеем в района го знаема това.
177
9
 
2
 
! Отговори
йордан преди 11 години
Естествено за ГЕРБ.
176
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лиляна как го изпива с любовен захлас - снимката казва всичко!Ами те хванали апаратурата за подслушване на МВР и ако не ги купят, прокурорите ще разкрият гестаповските похвати.Ами Цецо, който заяви пред цяла България, че ако има подслушване ще се маха?Или има извинителна причина : "Снега се обърка и падна през зимата" !