Цветанов остава с имунитет до изборите

Знам какво съм правил като министър на вътрешните работи, обясни той
1 май 2013 12:06, Петя Славова
428
Цветанов остава с имунитет до изборите
Снимка: Булфото

Все още Цветан Цветанов няма да се откаже от имунитета си на кандидат на народен представител. Това заяви бившият вътрешен министър в читалището в град Каспичан, предаде Агенция „Фокус”.

”Знам какво съм правил като министър на вътрешните работи. Всичко, което съм осъществил като контрол, и като възможност за работа с колегите, е минавало през директорите на службите. Докладът, който се прави ежедневно от директорите, е точно за законосъобразността на всички тези искания, които се дават за подпис на мен”.

Пред жрналисти заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията допълни, че институциите не трябва да се въвличат в скандала с подслушванията.

По думите му, в периода, който е бил маркиран в сигнала на Сергей Станишев, и който е потвърден от Прокуратурата, в началния етап се е говорело за несъответствие на пътни книжки за период, в който той вече не е министър на вътрешните работи.

„За голямо съжаление, някои големи политици се постараха, чрез съответните институции, да направят политическото си говорене. Но това са партии, които нямат политика, и които до сега, участвайки в управлението, никога не са носели политическа отговорност за безхаберията, които се случиха”, заяви още Цветанов.

Ексвътрешният министър каза, че ще изчака и види какви са събраните доказателства за това, което се тиражира. „След това ви гарантирам, че ще бъда човекът, който ще настоява истината да излезе, защото винаги съм се ръководил от върховенството на закона и ще продължа да го правя и занапред”, увери той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
0
 
2
 
! Отговори
Олеле, МАФИЯ!!!! преди 10 години
До МАФИЯ !!!!Остави Гордиевски, скоро ще млъкне! Вервай ми - много повече от 500 човека сме! А ако знаеш, кои са в списъка, ще хлъцнеш и ще заекваш докогато си жив. Ты понял или надо тебе вталкывать еще? А куда втолкнуть?
298
2
 
2
 
! Отговори
Гената преди 10 години
Ейй голяма турска баклава и комунистическа сальотка направиха нашите "големи" политици от някой стари и добре познати партии... как не разбраха че на никой не му се слуша вече за подслушвания и колкото повече нападат герб толкова повече хора просто няма да отидат да гласуват за тях, дори може и да повишат гласувалите за герб...
297
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цецо затвори си устата, мирише на ***!
296
2
 
5
 
! Отговори
данциг преди 10 години
Директорът на СОУ "Отец Паисий" в Кирково Румен Младенов обещал на абитуриентите от 12 клас, че ако посрещнат зам.-шефа на ГЕРБ Цветан Цветанов и гласуват за партията, ще получат ключа за матурите, които предстоят през май.
295
3
 
11
 
! Отговори
олеле преди 10 години
Ние се срамуваме кадровикът Цветанов и пожарникарят Борисов да са лице на елита в страната. Защото те са невежи хора. Докладите от САЩ и ЕС ни казват, че не правим политика, но няма как да се намесят, защото имаме суверенитет.
294
8
 
8
 
! Отговори
МАФИЯ !!!! преди 10 години
В момента се теглят нови 250 млн евро за да се рестартира спрелият АЕЦ БЕЛЕНЕ. Гамизав го каза, гледайте го в сайта му или по всяка неделя 28.04 (част 5). Също каза че БСП И ДПС се борят за 25 млрд. СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ, не се връзвай на комунистически номера, това им е целта, да свалят партия член на ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ (герб), иначе ги чакат затвори за всички далавери и обяснения на руснаците, защо няма аец белене. Тази информация се коментира също от Коритаров, Клуезич и руски спец бившия офицер от КГБ Олег Гордиевски, който каза че работят над 50 руски агенти, аец белне да случи! На
293
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименlele kakav golem ***...
292
11
 
8
 
! Отговори
Раев преди 10 години
Браво г-н Цветанов! Ние сме с Вас и Ви подкрепяме! Аз ще гласувам за ГЕРБ, призовавам Ви и Вие да гласувате, за да продължим по правилния път на европейско развитие на България!
291
10
 
9
 
! Отговори
Мира преди 10 години
Вярвам му. Знам, че всичко това са компромати и политически спекулации. Въпреки това, случилото се по никакъв начин не ми е повлияло и на изборите отново ще гласувам за тях.
290
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въпрос на чест и достойнство е Цветанов да се откаже от кандидат-депутатския сиимунитет, за да му бъде повдигнато обвинение и да се защитава в съда,но се съмнявам, че ще го стори. Все пак говорим за чест и достойнство...
289
6
 
7
 
! Отговори
СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ преди 10 години
ХА СЕГА НАЗДРАВЕ, ЗА ПЪРВИ МАЙ...И ДА СЕ НАДЯВАМЕ КАТО ДОЙДЕ БСП НА ВЛАСТ ЩЕ ИМАМЕ ПОНЕ РАБОТА ЗА ДА НЕ ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ, А КАТО НОРМАЛНИ ЕВРОПЕЙССКИ ХОРА
288
5
 
8
 
! Отговори
циркаджии преди 10 години
Извън определението, че бившите управляващи са чалгата в политиката, което за никого вече не е тайна,още повече след тоалетната риторика" на бившия премиер и стила" на разговора в записите, серазкрива чудовищната истина за сринатата държавност.
287
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 384 Да бе гледа като прецоцало маче майка си
286
4
 
12
 
! Отговори
куку руку преди 10 години
ЦЕЦКО ЩЕ ОТТЕЧЕ. КРЪГОВРАТЪТ НА ЖИВОТА ГО ДОКАЗВА. Никой не може да бъде щастлив за сметка на нещастието на други. Рано или късно тарикатщината се заплаща прескъпо
285
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До анонимен 384Как да се усмихва, като усмивката му се спече, като ако в тоалетната на Бойко
284
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОТ този у нас остава усещането за нечистоплътност, която ни заля в последните дни със скандалите с подслушване, усещането, че ни се бърка в джоба
283
4
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
На дон Цецо му е трудно да се усмихва...
282
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Действията на българската прокуратура показват, че има шанс България да се превърне в демократична правова държава, а това ще отвори вратите и на Шенген, които бяха затворени от проваленото и престъпно управление на Борисов и Цветанов.
281
3
 
16
 
! Отговори
грош преди 10 години
До Анонимен379Ако Ботев или Левски видят Боко, за секунда ще му хвръкне главата, те изедници чорбаджии не обичат!
280
4
 
12
 
! Отговори
под игото преди 10 години
Тъмното минало на ББ ще катурне Герб барабар с Цецо и всички около него!