ГЕРБ: Готови сме и за кабинет на малцинството

Ако махнем купения вот, ние печелим, сметнаха от БСП
Обновена: 12 май 2013 20:36 | 12 май 2013 20:34,
62
ГЕРБ: Готови сме и за кабинет на малцинството
Лиляна Павлова Снимка: архив, БТА

Мислим държавнически и със сигурност сме готови и правителство на малцинството да съставим, за да има стабилност, социален мир и ред. Това каза пред bTV бившият регионален министър Лиляна Павлова от ГЕРБ.

Благодарим на всички избиратели въпреки опитите за дестабилизация и опитите да ги отвратят, посочи тя.

Павлова не пожела да коментира конкретно въпроса коя е първата партия, към която ГЕРБ биха се обърнали за подкрепа.

„Нека да видим крайните резултати, за да преценим кои биха били възможните партньори“, заяви тя.

С „Атака“ имаме доста различни политики, нашата управленска програма не съвпада с тяхната“, обясни Павлова. Опция е и да сме в опозиция, изтъкна още тя.

„Единствената партия, с които не бихме се коалирали, е ГЕРБ“, категоричен беше от своя страна Петър Курумбашев от БСП.

„Готови сме да преговаrяме с всички парламентарни и извънпарламентарни партии. Има сериозни партии, които за съжаление остават извън НС, с тях също трябва да се водят разговори“, подчерта той.

„Ако махнете купения вот, БСП е категоричният победител“, отсече той. „Към този момент не коментираме вариант, в който трябва да се иска касиране на вота“, заяви Курумбашев.

Поне към този момент не виждам основания да се обявяват изборите за нелегитимни, поясни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех, друсло, друсло, нищо не става от вас, лъжци и дебелаци некадърни!
34
1
 
5
 
! Отговори
дърводелец преди 10 години
Тая насадената свинкя, научили кое е греда,кое е тлапа и кое е матрял.
33
1
 
7
 
! Отговори
коко преди 10 години
Някои хора ще ги мерят с парчета асфалт тази зима...А пълните хора бягат бавно.Има един физкултурник,той е добър в бягането.
32
0
 
3
 
! Отговори
7 преди 10 години
Тиa сa готови. дa го духaт зaдa меим пaдне имунитетa
31
2
 
5
 
! Отговори
uzunski преди 10 години
Изгониха ги с камъни , върнаха с лаврови венци ! Докараха народа до просяшка тояга и отново запретнаха ръкави , правда да раздават ! Няма чист човек за когото да гласувш , и отново поглед към терминала !
30
0
 
0
 
! Отговори
12345 преди 10 години
Стига сте ревали и едните и другите! Не били гласували не знам си какво ми да са гласували като искат промяна никой не ги е вързал! С тази система за избори това е! 1 метър бюлетина, амнайсе партии Да бяха си обединили малко идеите ама не всеки да дърпа и резултата ей го пак старите са вътре те са обединените те имат структурите какво ново искате? Трябва промяна на избирателният закон но пък за тази промяна си трябва парламент и вместо всички да викате, когато трябва използвайте си правата!
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
poduene
28
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези избори не са редовни Как така, при положение, че всички живеем поне 2 пъти по бедно, в сравнение преди 4 години отново да избираме виновниците за това? Резултатите на ГЕРБ и БСП са почти равни. Разликата е нищожна около и по малко от 5 процента.
27
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хем изборите били купени от ГЕРБ, хем смешника Алабалабашев не виждал основания за обявяване на изборите за нелегитимни!?Хем никой не го е търсил за коалция , ама той бърза да откаже! :)Шизофреници!Смешни и нагли до безкрай!
26
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Na horata im pisna zloba i laji a sergei tova ymee stiga tolkova
25
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bravo na gerb i boiko znaeh 4e 6te spe4elat dobrite
24
1
 
2
 
! Отговори
Случаен читател преди 10 години
Прощавайте, грешката е моя - исках да кажа #24
23
3
 
4
 
! Отговори
NEZAVISIM преди 10 години
SLED VSI4KO TOVA KOETO VIJDAM TAM V BALGARIA VSE OSHTE NE STE IZRASNALI DA JIVEETE KATO BELI I NORMALNI HORA,4ESTITO NA BKP I DPS,POJELAVAM VI PONE ZA HLIAB DA IMATE V SLEDVASHTITE 4 GODINI,GOLIAMA MIZERIA 4AKA BALGARIA
22
1
 
2
 
! Отговори
Случаен читател преди 10 години
До Анонимен #25: Просто се поразровете из произволните коментари на потребителите из този (дори по тази тема) и други информационни сайтове и ще намерите още една причина - смущаващо голяма част от българите сме невероятни диваци, готови да леем кръв, защото някой не е съгласен с нас или с нечий коментар. Неща като разбирателство, солидарност, дори елементарно възпитание са нещо нечувано. А това, че няколко човека ще скочат на нож срещу мен, само, защото го казах, е доказателство.
21
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БЪЛГАРИЯ ОТ 2 000 000 ОЛИГО.РЕНА ЛИ СЕ СЪСТОИ? КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ 4 000 000 ? ТЕЗИ ПАРТИИ НЯМАТ НИКАКВА ЛЕГИТИМНОСТ. БОЛШИНСТВОТО ОТ НАРОДА НЕ Е ГЛАСУВАЛ. А ЩОМ НЯМА БОЛШИНСТВО ВОТА Е НЕ ЛЕГИТИМЕН. ТОВА Е НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ НА ХОРАТА КОЙТО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ИЛИ ТАКИВА КОИТО ИМ ПУСНАХМЕ ПО ЕДИН КВАДРАТЕН С КОТЕШКА ГЛАВА КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ БЮЛЕТИНИТЕ СА НЕ ВАЛИДНИ. НО В ДЕМОКРАТИЧНА РЕПУБЛЕКА ТИКВО-МУТРЕСТАНИЯ СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТЧЕТА СЕ САМОЙЗБИРАТ. Е КАК ДА НЕ ИМ ГО НА.УТАТЕ В УСТЕНЦАТА?
20
3
 
4
 
! Отговори
а преди 10 години
Много е умна, красива и елегантна тая........
19
2
 
32
 
! Отговори
Георги Павлов преди 10 години
На дядо сладката комунистка! Браво, Лиленце, покажи, че си достойна за род на истински комунисти, като нашия! Само да сме във властта, друго не е важно. Не давайте властта, натискайте се и за кабинет на малцинство, комунист власт никога не дава!
18
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Даваи Лиле , че северна Б-я чака Хемус -обещахте !
17
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Неслучайно прогнозата е, че България и българите ще изчезнат като държава и народ в следващите 50-100 години. Ние сме едно тотално деградирало общество, изгубило всякакви духовни и морални ценности, обречено на самоунищожение.
16
0
 
3
 
! Отговори
ХаХа преди 10 години
Лиляно момеееееееее.......................................!!!!!!