Виновна съм, че не направихме единна десница!

Според Надежда Нейнски касирането на вота не е добър сценарий
Обновена: 17 май 2013 11:27 | 17 май 2013 11:27,
104
Виновна съм, че не направихме единна десница!
Иван Костов и Надежда Нейнски не се разбраха преди вота. Снимка: архв, БТА

„Чувствам вина, че не успях да убедя колегите от ДСБ, че трябва да проявим кураж и сила, да създадем единна десница преди изборите. Това щеше да бъде катализатор и промяна за хората”. Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът и лидер на съюз „Единство” Надежда Нейнски.

Според нея и програмата, и кампанията на десните са били най-добрите, но няма как да убедят избирателите, че с 4% от гласовете могат да изпълнят тази добра програма.

„Десницата даде множество примери за недобри коалиции”, заяви още Нейнски. „Дори и да са направени с най-добри намерения, няма значение, при положение че не са дали резултати”, призна тя.

„За мен спорът в България за ГЕРБ не е дали е дясна партия или не, а дали е демократична”, посочи тя.

Според нея касирането на изборите не е добър сценарий за страната.

"Ние минахме една изключително тежка кампания - не за политиците, а за хората, която на практика изнесе буквално на показ всички проблеми, които съществуваха в държавата през последните години. За мен най-сериозният от тях е недоверието в институциите", изтъкна Нейнски.

Според нея ГЕРБ оспорва изборите, защото не са доволни от резултата си и вероятно търсят втори дубъл. "Това обаче ще вкара страната в много сериозно натоварване на бюджета и на самите хора и смятам, че държавата рискува да влезе в хаос, прогнозира Нейнски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
6
 
! Отговори
перуника преди 10 години
Надка и Мартинчо как имат очи да се показва по медиите след като дори не са гласували. За каква нова партия говорят, като те имат такава, но без структури. Обединение на десните партии да, но не и да използват готови структурите на други, а да се правят на велики. Ако сме честни ще отчетем, че ДСБ има най-висок процент от всички в дясно. Нека всички стари лица си подадат оставките по примера на Костов и нека нови млади поемат съюза на десните. Но съюз, а не нова партия.
70
4
 
3
 
! Отговори
дясно преди 10 години
Абе тия не разбраха ли че с компроментирани хора не можеш да влезеш в парламента. Десните избиратели не искат Нито Костов, нито Корумбашев. Затова гласуваха някои и за Атака.За да има нова десница трябват нови дейни лица. Старите мутри им е време за пенсия или да ходят да си харчат откраднатите пари някъде по света.
69
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съдбата на СДС щеше да бъде съвсем друга, ако не бяха направени две погрешни, фатални стъпки. Първо, сливането на партиите и движенията от коалицията СДС в една единствена партия. Второ, инициаторът на това сливане - Ив. Костов се отцепи в своя партия и така постави началото на отделянето и на други организации от изкуствено създадената "единна" партия СДС. Паралелно с това, много хора просто напускаха "единната" партия СДС, защото им напомняла "единната" организация ОФ от времето на соца.
68
2
 
2
 
! Отговори
xari potar преди 10 години
JADNITE ZA VLAST I PARI SEDESARI ZA 20GODINI IZQDOXA SDS .OSTANAXA SAMO TROXITE JALKO ZA 4UDESNATA IDEQ.
67
1
 
4
 
! Отговори
Продълж. на 90 преди 10 години
С какви очи пак се навираш в синьото пространство? Та ти допусна дискредитирането на печатния орган на СДС! Ти отговаряше тогава за пропагандата - това беше твоят ресор в националното ръководство на СДС, но, изглежда, беше решила, че е под достойнството ти на външен министър да се занимаваш с подобно "дребно" нещо като пропагандата.Ще ти кажа направо: Поведението ти тогава беше сравнимо единствено с манталитета на глуповато, простовато провинциално момиче, попаднало не там, където му е мястото.
66
1
 
8
 
! Отговори
Продълж. на 89 преди 10 години
Носиш вина и за една крайно неетична постъпка: Познавам много от тогавашните абонати на в."Демокрация"- пенсионери /някои вече не са живи/ и хора, които по онова време бяха учащи или безработни.Късаха от залъка си,но се абонираха за този вестник.Когато той прекрати съществуването си,парите от абонамента не им бяха възстановени. Дори нещо повече - няколко седмици преди да спре издаването му/вече сте го знаели/,все още се правеха абонаменти за тримесечие.Ти изобщо не взе отношение към този грабеж!
65
1
 
8
 
! Отговори
Виновна си, защото: преди 10 години
Когато сините бяха на власт,ти отговаряше за пропагандата им и допусна да се провали в."Демокрация"! През тези години ти фръцкаше д/*** по света като външен министър и: 1.Допусна вестникът да затъне в дългове; 2.Имаше възможност да намериш субсидия от външен източник,но изобщо не ти дойде наум да го направиш - а с такава финансова помощ в."Демокрация" можеше да стане най-евтиният и следователно най-купуван в-к и на хората щяха да бъдат обяснени много неща; 3. /Продължение/
64
0
 
9
 
! Отговори
ДЕСЕН АЛИАНС преди 10 години
Знаете ли за първи път от 23 години тази седмица след изборите се почуствах абсолютно встрани от нещата , честна дума това , което се случва в момента в Парламента или по точно около него и в Президенството мен не ме касае , не защото не завися от тези неща ,а защото аз ТАМ НЕ СЪМ ПРЕДСТАВЕН ПО НИКАКЪВ НАЧИН , ситуацията наистина е ужасна и трябва на всяка цена разумните хора в тази страна да се обединим ,в противен случай онези ще доунищожат държавата .
63
0
 
13
 
! Отговори
леля преди 10 години
Да идват седесарите от 1990г,че изкараха милиони по площадите,после ги избутаха жадните за власт и пари и съсипаха СДС,не мога да повярвам,че толкова малко хора са гласували за СДС,жалко,много жалко.ГЕРБ,БСП,ДПС И АТАКА са си от комунистическата партия,как може в 21 век да има хора които да гласуват за комунистите и техните деца,събудете се бе хора.Тези хора не са добре с акъла ,без да съм психолог само като ги гледам по телевизиите от далече си личи,че са за психодиспансер,мислете.
62
0
 
2
 
! Отговори
бау преди 10 години
има една стара песен......не плачи дете бащати е невинен
61
2
 
4
 
! Отговори
nmnmn преди 10 години
В СДС много остакяри се качиха по дървото на администрацията, а там сега няма място за всички. Само с политика не се живее, затова трябва някой да печели в сянката на лаладжийте. Много станаха схемите по които се печелят пари при входа на държавата, много станаха и играчите, затова народа ни е беден. Трудно озрява бедния народ. Дано да се научи да работи и качествено - тогава тежко на търтейте.
60
3
 
7
 
! Отговори
Az преди 10 години
Надке, не си виновна. Напротив това ти е единствения правилен ход в цялата ти политическата кариера. Само така карай и в бъдеще и ще имаш най-после и ти симпатизанти.
59
3
 
13
 
! Отговори
Часовникар преди 10 години
Наглостта и няма край на Тракторката - toross.blog.bg/politika/2013/05/16/negodnici-shte-uchrediavat-novoto-diasno.1110962
58
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, де. ама имахте кураж и сила да разцепите СДС-то в амбициите и мераците си за водене на бащина дружина
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
78. Заплата от 1,000 лв. Е ниска заплата , при положение че лева се обезценява !
56
3
 
7
 
! Отговори
до 77 преди 10 години
да не се караме :) важното че десните върнахме каквото си е било на хората...аз визирах земята защото големите разправии с кадастъра бяха 98 иначе прадядо, БОГ да го прости, 92 е подал заявлението ама 98 окончателно се реши какво става и излязоха решенията на поземлената комисия
55
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
68. Абе *** , не чрез Външното министерство е продавала ..А защото са на власт и продават държавното като свое !
54
0
 
36
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Нова обединена дясна партия,начело с млади хора!Например Радан Кънев.Но ако се присламчат хора като Дилов-червен,без мене!
53
3
 
6
 
! Отговори
за Касирането преди 10 години
Ние понеже не влязохме от чисто егоистична гледна точка май ни усториваОсобено ако успеем да се разберем със СДС и ВМРО за коалиция като едно време :D ще вземем поне 7% или поне 20 и няколко депутати - цифрите го показват като сметнеш резултатите... Въпроса е дали това е най добре за страната ...
52
8
 
5
 
! Отговори
До 68. преди 10 години
От САЩ :И Надето идва до САЩ , отседна при един турчин в Чикаго .( който я споменава в книгата си ).Та като си бях в България на гости имаше един мъж който движеше товарите й , като нейна лична стока за продан !Е много сте наивни , че тези милиони саим паднали от небето . па си гласувайте ... Хайде да крадат , но да помислят и за икономическа програма за целия народ ! -