"Евророма" пита Московски: Ром ли си?

Партията твърди, че Борисов го е представял като ром пред Барозу
Обновена: 1 юни 2013 10:58 | 31 май 2013 20:46,
235
"Евророма" пита Московски: Ром ли си?
Снимка: Булфото

След днешния скандал в парламента между бившия транспортер министър Ивайло Московски и лидера на „Атака” Волен Сидеров, партия "Евророма" също се намеси в спора.

Още по темата
От обясненията, които двамата депутати дадоха, стана ясно, че Московски се държал "нагло", викнал Сидеров навън, а лидерът на "Атака" го нарекъл "мръсен мангал".

Отстрани на "ринга" застана и Бойко Борисов, който пък посъветва Московски да понесе някой и друг шамар, но да не отговаря на националиста.

"Моля ви, отговорете честно и откровено: Вярно ли е, че при едно от посещенията на председателя на Европейската комисия г-н Жозе Мануел Барозу тогавашният премиер г-н Бойко Борисов пред хора от екипа му, отговарящи за човешките права, Ви е представил като човек от ромски произход", гласи писмото, изпратено от "Евророма" и цитирано от bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
30
 
! Отговори
81100 преди 10 години
Вътре се карат,отвън пируват а народа гладен.
80
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ама какво се правят на ощипани то си личи а тиквун да угоди на ес го е назначил но това няма значение дали е ром турчин и прочие важното е да върши работа
79
2
 
13
 
! Отговори
Психо-диспансер преди 10 години
Ще трябва да освидетелствам-Бариерчо61 и Кошмарчо и да им поставя усмирителни ризи,после да извикам още един дърт луд да им удари по един латексов,щото на Болен не става естествено,нито на Картофокопача му е регистрирана килистирката! Няма да е по закон-за това с латекс!
78
15
 
23
 
! Отговори
London calling преди 10 години
За бариератаТо си личи. Селендур *** герберски от някое балканско село.Чалгаризиран,дрогиран и опасно герберезиран както останалите *** от хунтата.Не се притеснявайте, ще поплачат малко и ще се разпръснат като пръдня-това са герберските ***.
77
12
 
6
 
! Отговори
мангалска БГ преди 10 години
лидерът на "Атака" го нарекъл "мръсен ***". ееее сега!! не така! Грозникът е трябвало да рече: амчи ,Болене,сапунисвах,търках,сапунисвах,търках..изплаквах яко и все така си стои,мизерно си изглждам,няма промяна!! хахахааах оня какво иска да види..чист *** ли,хаха.колкото и да миеш..то си е все същото,брееее!!! и какво е туй РОМ?? Момчето си е чисто-а не мръсно-чисто *** бееее!!! Споко,и Тодор Живков е бил подобен,влашки ***! един ден начело ще са само ***-*** страна!!
76
10
 
14
 
! Отговори
London calling преди 10 години
Простетете на бариерата. Баща му е полицай,мутра или прокурор от бившата сбирщина на развратената шайка герб. Гейбарчето просто плюе,плаче и жали че мутрите няма как да го хранят.Момчето е просто,но все пак ако някой е срещнал образован гейбарист да ми се обади.
75
1
 
15
 
! Отговори
Психо-диспансер преди 10 години
Тук се джавкате като едни ***! До като си дъвчете ченетата и без дъвки дори,онези 240 ХАЙДУТИ,си разиграват магаретата и кончетата и си имат карти с които ни крадат безмилостно и безконтролно! Какво правите тука пишловците-нападате се един друг? Защо? Някой ви плаща ли? Запомнете едно! До като не се обедини тази НАЦИЯ и да потърси отговорност на тези 240 слуги дето им плащаме,нямаме как да се оправим!!! Стига сте си мирисали пълните памперсчета-едно и също е АКО-то!!!
74
6
 
17
 
! Отговори
Индиец Ромски преди 10 години
Тоя верно е ***, така като го гледам ми прилича на индиец.
73
6
 
11
 
! Отговори
ОГРОМЕН КОШ преди 10 години
До КОШМАРА Ееей кошмарче!!!!! Ти на училище ходило ли си-дете на БОГА? Поне семейство ако си имало???? Дали си имало? Някой да беше те научил на нормално социално общуване,хората със хора не си говорят като зверовете в джунглата-дете на БОГА! Малко да си натиснеш спирачките на злобата,ако поне малко не искаш да станеш социален човек с главно Ч,или поне остани малко човече с малко по-вечко вяра ако не в Бог,то поне в природата която те е измислила и създала! ????????
72
1
 
5
 
! Отговори
гого преди 10 години
Кой кого работи в това ,равителство не мога да разбера .Май кои когото хване.И у Боко бе така.
71
0
 
6
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 10 години
Абе какво е "ром"?
70
4
 
12
 
! Отговори
London calling преди 10 години
bariera_61Наистина ме предизвикваш да ти докажа че пиша от Лондон,но няма да ти стане играта. С прости нагли мутри лижещи задниците на герб не се занимавам.Аз каквото пиша може само да се одобри от разумни хора, а ти помията която драскаш се харесва само от ниско образовани герберски чалгари. Така че спести си мненията за тебе.
69
0
 
8
 
! Отговори
MuddyWaters преди 10 години
Момчето си е чисто българче,познавам го,учеше в МГ"Гео Милев" в Плевен,две години по-малък от мене,а сестра му беше в нашия випуск.Тъмния тен на кожата не е с *** произход!Хубаво момче,ама ей на,хвана се с тия бандити от ГРОБ- ББ,ЦЦ и гадната им шайка.Само туй не мож му прости!По празниците ( 1 Май ) го видях в Плевен,вървеше по улицата и като че ли все в земята гледаше,като чели избягваше погледите на хората.Абе сякаш някаква вина у него се усещаше.
68
4
 
6
 
! Отговори
:) преди 10 години
Не е ***... бразилец е :)
67
6
 
17
 
! Отговори
London calling преди 10 години
До bariera_61Знам че много те боли от загубата на мутромилиционерската хунта герб, но слава Богу народът се събуди и осъзна какво е зло и добро.Почти 4 години герб се основаваше на дрогирани чалгари,силиконови па*аври,необразовани селендури и вонящи *** да крещят за тях.Дори и тези категории олиго*рени прозряха че боко докара България до дъното на Европа. Ще мине доста време докато се оправи тази държава след последиците от чумата герб.
66
3
 
4
 
! Отговори
do 96 преди 10 години
Balgari sme obitshame BALGARIq tolkowa kolkoto i was.Nie sme rodeni w Balgariq i winagi sthe mileem za neq dori i dasme nakraq na sweta.Da jiwee Balgariq.
65
9
 
10
 
! Отговори
Nick преди 10 години
Московски - другия път когато злобното белокосо джудже ти скочи и почне да плюе насреща ти - хвани го за носа и си извърти така съката че заострения му нос да изхрущи!
64
11
 
17
 
! Отговори
123 преди 10 години
Ако московски му беше изкъртил зъбите на тоя продажник, вестиците щяха да пишат "*** наби турчин в парламента".
63
8
 
16
 
! Отговори
London calling преди 10 години
До bariera_61Няма да те наричам необразован,ти си гейбариски гъ*олизник това означава същото. Защо коментарите се повтарят нямам представа,може би е технически проблем.Да, точно в Лондон съм,бих ти дал номер да се обадиш,но както са казали мъдрите хора-на гейбер не давай,само подавай. А за Кутев и останалите чалгарски клишета се наслушахме достатъчо през последните почти 4 години. Смени плочата-вождът ти е пак с високо кръвно.
62
4
 
4
 
! Отговори
край преди 10 години
Партиите в БГ се провалиха провали се демокрацията. Върха беше замерянето... по Бареков. напълно ги заслужава но стигне ли се до там би трябвало да дойде горския /военните, пиночет/ и да ги разгонят. В България обаче май няма горски - никой няма волята и не е готов за саможертва за да сложи край на тази долнопробна комедия.