"Евророма" пита Московски: Ром ли си?

Партията твърди, че Борисов го е представял като ром пред Барозу
Обновена: 1 юни 2013 10:58 | 31 май 2013 20:46,
235
"Евророма" пита Московски: Ром ли си?
Снимка: Булфото

След днешния скандал в парламента между бившия транспортер министър Ивайло Московски и лидера на „Атака” Волен Сидеров, партия "Евророма" също се намеси в спора.

Още по темата
От обясненията, които двамата депутати дадоха, стана ясно, че Московски се държал "нагло", викнал Сидеров навън, а лидерът на "Атака" го нарекъл "мръсен мангал".

Отстрани на "ринга" застана и Бойко Борисов, който пък посъветва Московски да понесе някой и друг шамар, но да не отговаря на националиста.

"Моля ви, отговорете честно и откровено: Вярно ли е, че при едно от посещенията на председателя на Европейската комисия г-н Жозе Мануел Барозу тогавашният премиер г-н Бойко Борисов пред хора от екипа му, отговарящи за човешките права, Ви е представил като човек от ромски произход", гласи писмото, изпратено от "Евророма" и цитирано от bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
Илиана Беновска каза онзи ден в предаването на Милен Цветков, че Пеевски бил купил и БТВ.... Очакваме поредните "барековщини" и по тази телевизия...
60
1
 
16
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Не е ром. Коняк е.
59
11
 
7
 
! Отговори
край преди 10 години
бариерата е абсолютно прав. ДПС и Атака са си жизнено необходими - като въздуха и водата за всяко живо същество. Никога не съм бил от партия - от десетина дни ставам от герб. Видиш ли дилян Пеевски заобичвай на мига Бойко Борисов барабар с всичките му простотии.
58
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Wolen nee Rasizt za sajelenie na prewarjenici na partiq Ataka.Toi e ARTIST tshowek za pari ne samo was shte prodade no i sebesi kakto go naprawi i to ne na kogo a na vesowete.
57
8
 
6
 
! Отговори
Менте преди 10 години
От ***,турци,комунисти и еничари в парламента какво може да се очаква.Търпението ми бързо се изчерпва,а както гледам и на обществото.Мирише ми на чупене на глави,ама хайде да не съм пророк.
56
8
 
3
 
! Отговори
Бай Иван преди 10 години
do 79боли ме за харакирито на агата, фрапиращото е че подари България на комунистите и малцинствата, а след 4 г. я камилата, я камилара
55
2
 
9
 
! Отговори
Чаешукарие преди 10 години
Е аз не мога да си представа , да съм *** , и да не съм *** или *** някакъв !? А иначе някаде тук бях чел че ГЕРБ са изпълнили едно от изискванията на ЕС , а именно интегрирането на *** в РБ , като афторът даде за пример точно тоя Раджшв Ганди от снимката , Лиляна Павлова , Делян Добрев и Ц . Цветанов , Някои казват че и Тотю Младенов е от боята . Аз не съм *** маика ми и баща ми са *** !
54
1
 
13
 
! Отговори
WTF преди 10 години
На тези зависими герберасти дето ми блъскат отрицателни отзиви ... или сте ама много задръстени или щяхте да облажите от далаверата за милярди с БДЖ товарни превози. Я поне се позаинтерсувайте какво строят в Турция над Босфора и тогава ще ви стане ясно защо изведнъж спешно трябваше да се приватизира "губещото" предприятие?!!!!!
53
2
 
7
 
! Отговори
London calling преди 10 години
До bariera_61Не, от Лондон. А тебе какви призраци те гонят с тази Москва?
52
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма значение ром ли е или не е. Това няма нищо общо с обидата "*** мръсен". Побелелия откачен за тия думи заслужаваше да му се избият 2-3 зъба. Е*ати нещастника. Въобще нямаше нужда да го вика навънка. Както е 2 пъти колко "белия зъб" трябваше само да му вкара един в зъбите и Болен щеше да оправдае името си.
51
6
 
7
 
! Отговори
край преди 10 години
Московски е пич. това е истината и няма никакво значение мулгав ли е бел ли е. Повече от 2 г. се справяше успешно с най-проблемния ресор в МС - БДЖ Пощите, и тн. Волен сидеров е изтрещял здраво - заработи едни кинти обаче ... Това са му последните а може и да не може да си ги изхарчи.
50
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Pollitici priwarjenici i prodajnici na partiq Ataka sa w tshata,neim obrashtaite wnimanie!!!!!!!!!!!!!!
49
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До bariera_61Същото което си написал, само че замени АТАКА с ГЕРБ, и пак няма да излъжеш!Герб и Бсп играят в комбина
48
5
 
9
 
! Отговори
London calling преди 10 години
До bariera_61Ти си типичен побеснял гейбарист който още не може да проумее че с герб и плешивият банкянски глиган е свършено.Няма ли да ходиш в любимата си чалготека да се разтовариш с останалите гейбариски чалгари и да си поприказвате колко велик БЕШЕ бойко.
47
4
 
14
 
! Отговори
WTF преди 10 години
Мисля че произхода му е без значение ... дори българин да е ... просто е поредния полит-***!!!
46
5
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
до bariera_61 - Сигурно си 61 набор , и за това си толкова агресивен, нищо не си направил през целия си живот освен да псуваш за една партия и да подкрепяш друга, и си сменял във времето една партия с друга, но не си бил избран за бизнесмен на фирма, последно си бил от ГЕРБ и са ти осигурили работа за 400 лева, и сега вече плюеш ли плюеш... ех ! Имайте срам както вика Пеевски
45
5
 
13
 
! Отговори
НОВО преди 10 години
Това лице е син на Яне и Борисов .Това се получава между мъже които не могат да се разберат коя е жената .
44
10
 
17
 
! Отговори
БГ преди 10 години
ХАРЕСВАМ НАЦИОНАЛИСТИТЕ И ПАТРИОТИТЕ,НО НЕ ПСЕВДОНАЦИОНАЛИСТИ ,КАТО *** ВОЛЕН СИДЕРОВ,ЗАРАДИ ,КОГОТО ПРИ СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ ПАРТИЯТА МУ НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ И 2%
43
1
 
0
 
! Отговори
do 41 pensioner преди 10 години
Ei PITSH tolkowa mnogo nesam se smql ot godini nasam.
42
1
 
9
 
! Отговори
Давиготурна преди 10 години
не бъркайте ром с бадемов ликьор примерно, нали така ...