Къде ни е мониторът, чудят се от ГЕРБ в парламента

Аз го махнах, само една ПГ го ползва, каза шефът на НС
Обновена: 12 юни 2013 10:11 | 12 юни 2013 10:11,
23
Къде ни е мониторът, чудят се от ГЕРБ в парламента
Снимка: БТА

В първия ден на парламентарната седмица в началото на пленарното заседание народните представители успяха да се скарат за изчезнал монитор от пленарната зала.

Тук имаше един монитор, който даваше информация за гласуването в зала, обясни зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев, който намекна за опит за дезинформация. Това може би е във връзка повишаване на прозрачността, иронично подхвърли той. 

Мое е решението, заяви председателят на НС Михаил Миков. По негови думи техниката била премахната, защото имало оплаквания от други парламентарни групи, че само една парламентарна група го ползвала. Миков иронично заяви, че удобствата в пленарна зала не предполагат да се сложат още 3-4 монитора. Ако имате желание, може да поставим още две големи табла горе, заяви Миков.

Обяснението му явно никак не се хареса на Красимир Велчев, който започна нервно да се разхожда из зала и да подвиква към трибуната.

Моля, седнете си на мястото, призова председателят на НС, който допълни, че ако зам.-председателят на ГЕРБ искал да вземе думата, можел да го направи по надлежния ред.

Веднага след сутрешния спор думата взе Румен Йончев, който прочете декларация за деветоюнския преврат от трибуната. След като направи кратка историческа справка той предложи депутатите да почетат с едноминутно мълчание паметта на загиналите при преврата.

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов вече пристигна в спецпрокуратурата, където беше призован във връзка с разследването на нерегламентираното подслушване в СДОТО.

По данни на обвинението ексвътрешният министър е допуснал предпоставки за незаконно подслушване. Преди да отиде в прокуратурата, Цветанов беше в парламента, където взе участие в началото на заседанието. На изхода на НС ексвътрешния министър попадна под репортерска обсада. 

Закъснявам, моля ви. Ще коментирам, след като се прибера, обясни Цветанов.  Очаква се днес Цветанов да си тръгне като обвиняем, като вероятно ще трябва да плати солидна гаранция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
5
 
! Отговори
Елена преди 10 години
До ot4agn-22:Така е,но отчаяние няма,има помитащи бунтове.Спомни си 10.01-04.02. 1997.Пак ще ги гоним.въпрос на време е !
12
8
 
25
 
! Отговори
ot4aqn преди 10 години
Каква икономика, каква социална политика, какво образование, какви 5 лева ? Първата работа на комунистите, ДПС и ЮРУШ (бившата АТАКА) беше да си осигурят бъдещето. Кой го е еня за народа ?
11
1
 
19
 
! Отговори
Trento преди 10 години
За какво се водят дебати... Нямам думи!!! А икономика, социална политика, образование???
10
5
 
19
 
! Отговори
Dan преди 10 години
"Мое е решението, заяви председателят на НС Михаил Миков. По негови думи техниката била премахната, защото имало оплаквания от други парламентарни групи, че само една парламентарна група го ползвала.", е те са 4 всичко на всичко групите в парламента, само една го е ползвала...е да де ама най-голямата...това ако не е избиване на комплекси здраве му кажи!!! Прилича ми на малко дете което се разхожда с батко си в училище и се прави на безстрашно...жалки, и смешни!
9
15
 
9
 
! Отговори
до ДОБРЯК преди 10 години
Нищо лично ,не посещавам този сайт често ,но от известно време когато и да вляза ,непрекъснато, многобройни твои размисли и мисли поствани на всяка тема свързана с ГЕРБ ми се набиват прекалено натрапчиво ,което ме навежда на мисълта , че си просто един платен гербарист - драскач ,основното занимание на който / не ходиш ли на работа бе човек , сигурно спиш на компа /да защитава мутрите от ГЕРБ !! Успех ти желая , за подмазване досега още никой не е пострадал ,а на теб явно езика ти е голям!;))))
8
4
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както се изрази един колега тук ...ако продължават да ни занимават с монитори, пушене и кворуми ...просто трябва да влезем вътре и да ги изхвърлим !!!
7
3
 
43
 
! Отговори
Killuminati1 преди 10 години
*** идотията в тоя парламент - и тия хора трябва да вършат държавни дела, няма начин - всички да се закарат на ешафода и да бъдат разстреляни
6
21
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Председател на Парламента,а фъфли....тия съвсем изтрещяха,да го набутат на служба,ама баш там ли да се излага алчния фъфлек Миков......
5
20
 
25
 
! Отговори
azarilov преди 10 години
До ДобрякПравилно! Който работи, той ще ползва тоалетната и всичко останало! Търтеи нещастни!
4
33
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
10 бона е гаранцията на Цецо! Джобните му...
3
6
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия са по зле от децата. До кога с тази идиотия. Да започват да работят, че страната е затънала до уши благодарение на тяхното бездействие. Всички да излезнат навън и да прочетат какво пише отгоре, спрете с простанищата и се захващайте с подобрението на България.
2
80
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
-Къде ни е мониторът?-Фидосова го изяде.
1
3
 
14
 
! Отговори
.. преди 10 години
Ше плати, ДРЪЖКИ.