Нямаше дебат за избора на Пеевски

Според Панчев ГЕРБ много бързо са напуснали заседанието
16 юни 2013 13:16, Петя Славова
140
Нямаше дебат за избора на Пеевски
Делян Пеевски. Снимка: БТА

За съжаление, в петък нямаше дебат в парламента по въпроса с избора на Пеевски. Така коментира пред БНР реакцията на част от депутатите Спас Панчев. Според заместник-предстедателя на Парламентарната група на Коалиция за България, партията му е получила упреци, че не е имало дебат. Той обясни, че реално ГЕРБ и техните народни представители са напуснали залата, а са имали възможност да дебатират всичко около предложението, около кандидата. 

Панчев припомни, че е имало само две изказвания от ПГ на КБ и ДПС, след което се е преминало към гласуване. "Ако някой тогава имаше нещо против, беше нормално да го каже в залата - обясни още той - След избора на Пеевски ГЕРБ казаха, че от 10 дни знаят, че такъв избор се готви, тоест те са имали време да се подготвят и да кажат в залата какво мислят, а не това, което се говори, че те през това време организират хора, които са готови да излязат и на улицата да се обявят против това решение. Аз определено считам, че е имало подготовка за това. Още повече, че в петъчната вечер видяхме, че имаше много хора от ГЕРБ на митинга в София.

Още по темата

Спас Панчев описа ситуацията още с думите, че е била представена кандидатурата на човек, който е изпълнен с амбицията да свърши работа в ДАНС. Необходимо е някой да се хване с тези важни въпроси, така отговори Панчев на въпроса защо толкова се бързаше с приемане на промените в Закона за ДАНС.

"Държавата е част от престъпността все още", подчерта Панчев. Всеки има право да каже кой какво олицетворява. Делян Пеевски в годините досега беше част от една партия, от една държава. Знам достатъчно много, той е част от партия, която е получила подкрепа на българските избиратели, той е млад човек, казал е, че е готов да заеме този пост. В миналото му наистина имаше уволнения, но съдът не доказа нищо и той беше възстановен, едно е какво се говори, друго е какви са реалностите. Хората не приеха избора му, човекът си направи отвод и вероятно ще има предложение за друг човек.

Панчево допълни в ефир, че на третия ден от избирането на правителството, излязоха стачкуващи против кабинета. В никоя нормална държава това не се случва, ако не се организира. Според него, така се подкопават устоите на държавата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
0
 
! Отговори
ех преди 10 години
"Държавата е част от престъпността все още" - звучи толкова сбъркано. сякаш държавата е тъмор в тялото на престъпността, който следва да се лекува. а всъщност е точно обратното.
91
0
 
15
 
! Отговори
чудя се преди 10 години
Е добре де, как така майката на делянчо пеевски го е отгледала такъв!? Тя честната женица ръководила честното държавно тото, държавната си заплата е икономисвала за да понатрупа пари и да си купува медии после. А тоя напращял нерез синът и на кого се е метнал та така разстройва хората...Апел!!! Играйте честно тото граждани!!!
90
16
 
5
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Омразата на Българина нема край , така за пореден път се доказва че Българина е НЕ ИНТЕГРИРАН в Европа , но страха на Борисов е по голем от Пеевски , защо ли го е страх Борисов от Пеевски? можеби страх от Затвора
89
4
 
8
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До Истината И то излиза че с назначаването на Пеевски БСП-ДПС прецакали Боко, Цоко и Пашата - накараха ги да си харчат парите за протести, вместо да си щракат с пръсти някъде.... Абе за какви ни вземаш бе, атакистче рЕзано....
88
12
 
5
 
! Отговори
Dimitar преди 10 години
До Анонимензащото герб са истинската мафия, това че бсп не са по-добри е ясно
87
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма начин с думи да прикриеш истината! Няма начин какъвто и дебат да проведеш, каквито и аргументи да преведеш да узакониш едно зло! А злото е в парламента... злото е в душите на душманите облечени във власт и забравили, че са просто хора... Хора като нас... Щяхте ли да се чуствате добре другарю Панчев ако всеки ден ви правеха на ***, ако всеки ден ви се подиграваха - "остроумно" и ценично? Авторитет се гради, не се налага! А авторитет това правителство просто няма! Сами сте си виновни!
86
0
 
12
 
! Отговори
ПРАСЕ преди 10 години
ГРУХ ГРУХ
85
0
 
12
 
! Отговори
chmatka преди 10 години
ПАНЧОООООО ..... ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА ,, АКО ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ КОЙ КОЛКО СТРУВА ОСТАВИ ГО ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА ,, .............ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАЙ САМО ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ КОЛКО СТРУВАТЕ .
84
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цветелинка Янева сигурно се е скрила в миша дупка.
83
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това момче на снимката ... въпреки всичките пари на майка си е жертва вижте го в какво се е превърнал ... Ама то не може по цял ден да лежиш, да харчиш НЕЧИИ пари ... и да се правиш на важен.Ако това момче е имало ПОНЕ ЕДНА трудност в живота ... ако му се е наложило да се пребори на нещо ... за КАКВОТО И ДА БИЛО ... можеше и да научи нещо за живота. можеше да покаже някакъв потенциал и талант но ... майка му все още го държи в утробата си.
82
2
 
0
 
! Отговори
хамалина преди 10 години
До дедо бре-87,ти два дена пише същия текст,само че,"до бабо бре"!Изглежда,че баба ти не те чу,та затова сега отиде на дедовия!
81
15
 
4
 
! Отговори
коментар преди 10 години
*** мисли на *** ***.Избирай между най малкото зло?????Само *** българин може да има такава позиция.Сщата като тази , на мутрата Борисов:Аз не сакам на мен да ми е добре,а на.........Не на ГЕРБ. Не на мутрите,пашите,мафията.Не на няколкото хиляди *** , които си миаслят , че може да ни Върнат екзекутора на България, другарят БОРИСОВ.Кризата е за нас,обикновните, за него са митата,бизнеса,данъците,далаверите и за 760000 хил.лева кола , да ми разкарват простият пожарникарен ***..
80
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ИстинатаЯ разкажи как и защо герб изведнъж се превърнаха в най-голямата болка на Сидеров...нали уж дпс все държеше на "атакуваше". Нещо съм пропуснал как така бързо си смени каузата.П.П. Левски ако беше жив такъв шамар щеше да му изплющи.
79
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз предлагам на БСП да сложа за шеф на ДАНС малкия Маргин. Наше момче, симпатично, с дълъг стаж, познава добре работата, богато е значи няма да се поддаде на корупцията. Абе идеалния кандидат.
78
14
 
1
 
! Отговори
Optimisti4no преди 10 години
За какъв дебат говорят тъпите ***,като самото им предложение е толкова абсурдно и обидно за България ,която трябва да е правова държава... ----------------------------------Правилно! Какъв дебат !?! С предходните нито когато бяха на власт, нито сега когато са в опозиция може да се води дебат! Дебат се води с хора отворени за различно от самите тях, хора готови да чуят, видят и разберат по различна гледна точка от собственото им самомнение! А нима към момента протестиращите не се налагат
77
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Razkritiq com 4eti za barekov
76
10
 
10
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Едно от отвратителните неща е че хората не са съгласни с назначението на пеевски, както и с това дпс да бъдат в политиката. Но това не означава че са съгласни герб да управляват - последните 4 години се видя че каквито са дпс, бсп, такива са и от герб !!!
75
0
 
0
 
! Отговори
Optimisti4no преди 10 години
До 76 АнонименКак въобще ви хрумва ,....------------------------Нищо не ми е хрумвало! На Вас може! Зададох въпрос!
74
1
 
21
 
! Отговори
Подмяната преди 10 години
Какви дебати бе,още в 7 сутринта в интернет профила на Пеевски е било качено,че вече е назначен за шеф на ДАНС.Явно всичко е било предварително уговорено,даж преди да го е дискутирала групата на БСП.Но стана чудесно,иначе как щяха да разберат българите,каква огромна измама извършиха БСП в предизборната кампания.Обещаваха борба с монополите и олигархията,а се оказа,че са абсолютно подчинени на същите,с чиято помощ,пари и медийни манипулации дойдоха на власт.Морала повелява-нови избори.
73
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Glupavo e da go izbirat politici, pri uslovie, che slujitelite sa depolitizirani. Politikata niama miasto v nacionalnata sigurnost. Neka ne izpolzvat agenciata za politicheski celi.