Крачка назад, за да има две напред!

България трябва да има стабилен десен проект, поиска Кунева
Обновена: 26 юни 2013 21:17 | 26 юни 2013 21:17, Красимир Ангелов
113
Крачка назад, за да има две напред!
Снимка: Булфото

"Назрял е моментът всеки да направи крачка назад от тясно партийните си интереси и егото си, за да може България и реформаторски настроените хора да направя две крачки напред", заяви лидерът на "Движение на България на гражданите" Меглена Кунева.

Тя и нейните съпартийци обявиха, че започват преговори с партиите в дясно и център-дясно, както и с гражданските организации.

"Искаме да се обедим около оценката на ситуацията, искането за предсрочни избори и нещата, в които вярваме", посочи Кунева. Тя допълни, че амбициите на "България на гражданите" са да бъде създадена гражданска платформа. Ръководител на преговорния екип от страна на движението ще бъде Найден Зеленогорски, а другият зам.-председател на движението Йонко Грозев ще води разговори с гражданските организации.

"Ще направя всичко възможно в България да има стабилен и успешен десен проект, който да даде шанс за промяна. Най-важното е, че хората ясно казаха, че така повече не може, че трябва да има морал и че не могат да бъдат игнорирани нравствените ценности за сметка на задкулисието", заяви Зеленогорски.

От "Движение България на гражданите" заявиха категорично, че настояват за незабавна оставка на правителство, промени в Изборния кодекс и честни избори в края на септември.

"Демокрацията се лекува с повече демокрация", посочи Зеленогорски, призовайки правителството да подаде оставка.

Политикът посочи още, че от партията започват разговори с ДСБ, Зелените, Синьо единство и "Свобода и достойнство".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
13
 
! Отговори
къдравия преди 10 години
ти си порочен вариант, плаща ти Типинг пойнт, така че как не те е срам? Още ли има за крадене? та ти си за Сливенския
73
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кунева,извини се и си вземи чантичката и беж дате няма от България,нете искамеее,разбрали
72
1
 
20
 
! Отговори
terry преди 10 години
стига крачки назад! шут в *** на тая !
71
1
 
7
 
! Отговори
twin_peaks преди 10 години
Сорос чрез своя човек в България - Иво Прокопиев действа и се опитва всячески да го вкара във властта. За съжаление трябва да отбележим, че именно зад действията над тази нова дясна коалиция, прозират именно интересите на Иво Прокопиев.
70
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прокопиев, нали ходи на курсове за премиер, Кунева и ДСБ ли си купи сега?
69
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ти специално си за затвора
68
3
 
17
 
! Отговори
Ник преди 10 години
Народът иска кунева,костов,мухльото гей и цялата им камарила да изчезнат и ако е възможно от България!Ние ги гоним,те искат още да управляват!Нахални,като конски мухи!
67
0
 
10
 
! Отговори
HristoRS преди 10 години
Явно на хората все още не им е ясно, че зад това дясно обединение стои не кой да е, а мултимилионерът Иво Прокопиев! Това е повече от скандално - той иска да вкара зелените, кунева и ДСБ във властта и ние не трябва да позволяваме той да ги използва като пионки за своите лични интереси.
66
1
 
15
 
! Отговори
- преди 10 години
Казва го жената, която нямаше достатъчно избиратели за да влезне в Парламента. Яд, гняв ...нормално да говори така.
65
1
 
20
 
! Отговори
МАРШ ОТТУКА преди 10 години
ПРЪМОВА ИЗВИНИ СЕ БЕ ИЗВИНИ СЕ БЕ! ЗАДЕТО ИЗЛЪГА НАРОДА ЗА ЗАТВАРЯНЕТО НА 3 И 4 БЛОК НА АЕЦ !И НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙ ДА СИ СФОРМИРАШ НЯКАКВИ СМЕШНИ КОАЛИЦИИ СЪС СИНИ ЗЕЛЕНИ ***, ЗАЩОТО ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ И ВАС ! ПРЕДАТЕЛИ ТАКИВА !!
64
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да, знаем те тебе, предателко на наорда, знаем за алчните ти планове
63
2
 
7
 
! Отговори
стефан преди 10 години
89 г. БКП-то се раздели на : червени, сини и т.н. цветове, за да ни лъжат периодически че нещо хубаво ще става в България и така 23 г. България трябва да се управлява от националисти за които страната и народа е на първо място като приоритет!!!!
62
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на снимката мръсната гнида, която предаде/продаде българските граждани. *** долен да разкрие защо подписа затварянето на реакторите, защо излъга, че е задължително условите. Кунева народния съд няма да ти прости
61
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боже и тая като маторок иска от народна пара
60
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пръмова пак започна да се облизва за власта, но да ти кажа госпожо , че парламента само ще го гледаш отвън. Такива като теб нямат мястов него.
59
1
 
18
 
! Отговори
soraia преди 10 години
Гладна Пръмова просо сънува!
58
0
 
15
 
! Отговори
Eur0tica преди 10 години
Нали си подаде оставката маре м**** ....
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Четейки коментариите по-долу, мили мои, всички осъзнавам колко ВИ прилягат истините, че човек като иска промяна трябва да започне от себе си! и че на калпавата ракета Космосът и крив! Както искате така се асоциирайте!
56
1
 
26
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
Пръмова, *** мръсен! Не разбра ли, че хората те ненавиждат и не искат да ти слушат глупостите? Всички знаят, че искаш нови парламентарни избори за да имаш още един шанс да влезеш в Парламента. Отрепките като теб и мъжлето ти трябва да не излизат от затвора. Мога да преглътна грозотата ти, но нахалството и безочливостта не! *а ***!!!
55
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
този Зеленогорски нали беше изхвърлен на политическото бунище. Като замириса на власт и хиляди отхвърлени политици отново изпълзяха от дупките си. Не разбраха, че народът иска нов лица, чисти.