Крачка назад, за да има две напред!

България трябва да има стабилен десен проект, поиска Кунева
Обновена: 26 юни 2013 21:17 | 26 юни 2013 21:17, Красимир Ангелов
113
Крачка назад, за да има две напред!
Снимка: Булфото

"Назрял е моментът всеки да направи крачка назад от тясно партийните си интереси и егото си, за да може България и реформаторски настроените хора да направя две крачки напред", заяви лидерът на "Движение на България на гражданите" Меглена Кунева.

Тя и нейните съпартийци обявиха, че започват преговори с партиите в дясно и център-дясно, както и с гражданските организации.

"Искаме да се обедим около оценката на ситуацията, искането за предсрочни избори и нещата, в които вярваме", посочи Кунева. Тя допълни, че амбициите на "България на гражданите" са да бъде създадена гражданска платформа. Ръководител на преговорния екип от страна на движението ще бъде Найден Зеленогорски, а другият зам.-председател на движението Йонко Грозев ще води разговори с гражданските организации.

"Ще направя всичко възможно в България да има стабилен и успешен десен проект, който да даде шанс за промяна. Най-важното е, че хората ясно казаха, че така повече не може, че трябва да има морал и че не могат да бъдат игнорирани нравствените ценности за сметка на задкулисието", заяви Зеленогорски.

От "Движение България на гражданите" заявиха категорично, че настояват за незабавна оставка на правителство, промени в Изборния кодекс и честни избори в края на септември.

"Демокрацията се лекува с повече демокрация", посочи Зеленогорски, призовайки правителството да подаде оставка.

Политикът посочи още, че от партията започват разговори с ДСБ, Зелените, Синьо единство и "Свобода и достойнство".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а бе я се скривайте бе, гадни селски тарикатчета....
53
1
 
24
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 10 години
е тази е опасен кърлеж
52
2
 
22
 
! Отговори
Пич преди 10 години
Народа има нужда от нови лидери по стойностни не като тези в момента
51
12
 
14
 
! Отговори
bgsoldier преди 10 години
Смятайте, че Кунева е в кюпа на десницата с ДСБ вече, но как така са изолирали Бойко??? Нещо не го искат. Което ще рече, че ако наистина искате дЕсно - трябва да гласувате за Герб, знаем Меглито каква е, дори прозира.
50
0
 
15
 
! Отговори
JJ преди 10 години
Премахването на партийните субсидии е една от основните задачи за "лекуването" на демокрацията в тази държава. Защото партиите излекуваха нуждата си от хора.
49
2
 
44
 
! Отговори
Пич преди 10 години
Тази и беше виснал сапола сега грейна като чу за нови избори
48
2
 
32
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Затвори ни блоковете, иска да затвори цялата атомна централа ли тази измамница.Където лъга, че имало изисквания с Пасито ... а няма един официален документ някой да е поискал това от нас. Унищожи ни енергетиката и загубени ползи от 12 милиарда.
47
4
 
29
 
! Отговори
velijana преди 10 години
Тази женица Пръмова,няма да я нарека госпожа наистина няма срам,както впрочем и всичките тези,които ще се обединяват с нея.Само преди месец хората им показаха ясно какво мислят за тях,но алчността и властолюбието им нямат граница.С такива "приятели" на г-н Борисов не му трябват врагове.
46
1
 
29
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
Г-жо Кунева с оглед на резултатите на изборите, народът ясно ви каза да си намерите друго занимание. Колко по-ясно искате да ви го покаже? Това вашето се нарича гьонсуратлък или обикновено небелоочие.
45
0
 
5
 
! Отговори
тя преди 10 години
До 12 и подобни "недоразумения".Дете мое, с истинска ЖЕНА не се спи, ако под жена визираш онези твоите пикли в училище, има доста да чакаш да се научиш на нещо. Колкото до Искрето, не я подценявайте, няма лоша кола...има калпави шофьори.
44
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Госпожо ПРЪМОВА, бивши комунисти няма. Скрийте се някъде, че мен ме е срам като се сетя с колко се нагълтахте от ПАРИБАБАНК...
43
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАХАХА, дясното крило на БСП ще преговаря с партиите в център и дясно, хахаха. ТАЯ не разбра ли, че народа не иска партии и лидери родени от БКП...
42
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази като била малка го налапала на един кон!От тогава все си криви джуките.
41
3
 
13
 
! Отговори
Ikonomista преди 10 години
Всичко щеше да е наред ако тия *** разбираха поне малко от бизнес. Тогава щяха да го развиват, да произвеждат по-височкокачествени стоки на по-конкурентни цени със скалъпените си закони и можеха да се конкурират в Европа и света. Ако бяха конкурентноспособни щяха да растат и да наемат хора, нямаше да имат проблем да наемат повече хора и да им дават малко повечко парички. Сега всички щяха да имат някакви пари и да си затварят устите. По-*** "бизнесмени" от балканските НЕМА!
40
0
 
6
 
! Отговори
кучетата си лаят преди 10 години
Само един факт, при средна цена заЕвропа 387 $ за 1000 куб. най-скъпогазпром продава на Мак 564$ Полша525$ България 501$ Бг ползва 2,9 млрдкуб. м всяка година, Русия ни прибира290 000 000 $ над средната цена за ЕСЗа подр. ВИЖ izvestia.ru/news/544100 Знаем кой източва Газпромhttps://youtube/watch?v=UySDT5AWD74&feature=youtube_gdata_playerЗа милиардите източени през АЕЦБелене няма да говоря
39
8
 
10
 
! Отговори
регистрирах се преди 10 години
"Десните" вкупом взеха 5-6 % на последните избори. А сега с няколко хиляди алармаджии се опитват да вземат властта. Че това си е опит за налагане на диктатура на "интелигентните" и "красивите". Тц, няма да стане тая, грозните и простите съставляваме останалите 95 %, даже по-малко, като се вземе предвид, че на някои само им се иска да са "интелигенти" и "красиви", пък не се знае колко дълго могат да поддържат самозаблудата си след като изпаднат от хранилката.
38
17
 
12
 
! Отговори
Мария преди 10 години
Тази нахална комунистка дано да я хване рак на гърлото та да не може да говори и децата да и реват на гроба.
37
1
 
41
 
! Отговори
тъпата преди 10 години
Нали подаде оставка тая *** заради слаб изборен резултат ? Или изиграха едно театро за пред хората ? Ако имаше достойнство като каза че ще се маха да се беше махнала. Ако помирише власт ще лъже по същия нагъл начин и ще прави театър за пред хората.
36
2
 
22
 
! Отговори
вдс преди 10 години
вече изкарахме един 4 годишен десен проект и малко множко ни дойде
35
2
 
24
 
! Отговори
Пръмова преди 10 години
Половината им антураж на тая се сдобиха с постове в новото правителство и тая има наглостта да се прави на опозиция. Че то тая има повече хора във правителството от партия Юруш.