Ех, ако можех да работя нормално, размечта се Орешарски

Как да пусна магистрала "Тракия" без разрешение, попита той
12 юли 2013 14:33,
164
Ех, ако можех да работя нормално, размечта се Орешарски
Снимка: БТА

Премиерът Пламен Орешарски обясни, че му се иска да работи в по-нормална обстановка. Той отново повтори, че е открит към диалог с демонстрантите и би говорил с всеки, който дойде на среща с него.

Министър-председателят се опита за опровергае появилите се твърдения за напрeжение между него и президента Росен Плевнелиев, който миналата седмица в речта си намекна, че са необходими нови избори.

Орешарски беше категоричен, че уважава президентската институция и допълни, че е в постоянен диалог с Плевнелиев и се чуват по държавни въпроси.

Още по темата
Той коментира и декларацията, с която излязоха германският и френският посланик, чиито думи предизвикаха широк обществен отзвук.

Премиерът коментира, че в изводите си двамата дипломати визират предишното управление.

"Очевидно визират лоши практики от последните четири, че да не кажа и повече години", настоя Орешарски.

"Те говорят за лоши практики, а аз съвсем не се смятам за толкова гениален, че за един месец да съм ги преустановил", допълни премиерът, като обясни, че абсолютно се съгласява с някои от изводите им.

Премиерът коментира и днешните критики на експремиера Бойко Борисов, че кабинетът се бави с пускането на магистрала "Тракия", която била готова и чакала благоволението на строителната министърка, която да се върне от Брюксел, за да пререже лентата.

"Как да пусна магистрала "Тракия" без разрешение? Ще бъде готова в понеделник, ще се работи в събота и неделя и в понеделник ще бъде открита", категоричен бе министър-председателят.

Той настоя, че изобщо не може да става дума за умишлено забавяне, както намеква експремиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
3
 
3
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
До :)14Алоооо,момченце по малко се друсай!Или ако това не е причината значи си от червените прости ***.Това да помолиш БОГА ДА НИ ОТЪРВЕ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ВИЗИРАЙКИ ОСТАВКАТА ИМ И ИЗМИТАНЕТО ИМ ОТ ЖИВОТА НИ СМЪРТ ЛИ ОЗНАЧАВА???Ами така е от такива като теб сме на това положение!Първо чети после мисли ако ти е възможно и тогава коментирай смотлъо!Сбогом!
119
1
 
7
 
! Отговори
basiprostotiata преди 10 години
правителството е полулегитимно, защото е избрано от полината депутати, които са избрани от половината избиратели, които са гласували с половин ръка...
118
1
 
5
 
! Отговори
basiprostotiata преди 10 години
"Ех, ако можех да работя нормално, размечта се Орешарски ..." i sedna na stola da chaka trudoviat intusiazam da go napusne ...
117
1
 
2
 
! Отговори
basiprostotiata преди 10 години
za niakoi hora e po-dobre da NE RABOTIAT! taka niama nito da prechat na drugite da rabotiat, nito da svarshat niakoia prostotia.
116
1
 
1
 
! Отговори
Бадемов преди 10 години
До ДОКТОРА Вънкаааа !!
115
1
 
4
 
! Отговори
Експерт от родата преди 10 години
Предлагам да разцепим МРРБ не на две а на три ! Трябват ни по голяма администрация ! И аз искам министерство! И повече заеми да се взимат за да има за всичките министерства достатъчно за да стигнат парите ! Благодаря Ви *** че ни оправате така добре!
114
6
 
5
 
! Отговори
ДОКТОРА преди 10 години
О НЕРАЗУМИЙ И'РОДЕ ПОРАДИ ЧТО НЕ РАЗБИРАШ, ЧЕ НЯМА ЧЕРВЕНИ ЗЕЛЕНИ СИНИ ЖЪЛТИ КАФЯВИ!!ВСИЧКИ СА МАСКАРИ.ЩАСТЛИВЕЦА ВИ ГО Е КАЗАЛ...ОТДАААВНА.....ПАРИТЕ НЯМАТ ЦВЯТ.ЩО СЕ ЛАЕТЕ БЕ...НЕЩАСТНИЦИ....НЕ СТЕ ЛИ ЧУВАЛИ ЗА ,,РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ,,ПЪК НЕКА ПОКАЖЕ НЕЩО И ОРЕШАРСКИ....МУТРАТА БОРИСОВ ГО ТРАЯХТЕ...МАКАР ЧЕ Е ***..ОТ ДС..КАПО ДИ ТУТИ КАПИ, А СЕГА.....ПОРЪЧКОВИ ПРОСТОТИИ...НЕ СЪМ МУ АДВОКАТ, НО И НА ОСЪДЕНИЯ НА СМЪРТ МУ ДАВАТ НЕЩО....
113
3
 
18
 
! Отговори
Brym преди 10 години
Ако можеше да работи нормално, колко ли зулуми щяха да се свършат. И Пеевски щеше да си е на мястото ... и останалите другари, които уволни ... ех ... !!!
112
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 10 години
До megi 55Ти пожелаваш смъртта на човек и споменаваш едно свято име напразно...Що за човек си и за коя се имаш?
111
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В смисъл ех че не можем да крадем както преди ли?
110
2
 
3
 
! Отговори
учения на НАТО преди 10 години
Добре е че има учения на НАТО във Варна, да се поуспокоят желаещите да се върне староти име на града от соца гр. Сталин
109
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да работиш, да работиш, ама за кого да работиш? За назначаването на кадри на ДПС навсякъде? За разпределението между БСП и ДПС на парите от проекти и държавни поръчки? За руските интереси ну нас?Ай сикт...! Никакви 100 дни толеранс. Онези които призовават да се даде на правителството време да покаже какво може - нека те да те вземат у тях си на издръжка и да те гледат. Достатъчно е ясно какъв е начина по който работят всички в системата на БКП.
108
8
 
25
 
! Отговори
thegbc преди 10 години
просто си върви бе човек ...не разбрали , че не те иска НИКОИИИ!!! тези които те искат са платени провокатори на преклона възраз... моля те олигарски върви си !!!
107
18
 
6
 
! Отговори
До червена мафия! преди 10 години
Пич, като те управляваше комуниста ББ, Цветанов - член на БКП - работил в ДС, Цецка - член на БКП, Плевенлиев - младежки секретар на БКП и олигарх, избран по особено съмнителен начин за президент - чувалите с бюлетините, олигарх с ошфорни сметки!Що не вика тогава "червена мафия! ***!" Това да си гербер, явно е по рождение, не в добрия смисъл, на черното казва бяло!
106
3
 
23
 
! Отговори
eeha преди 10 години
До Истината!Толкова свърши че иска да фалира държавата и да я раздаде на олигарсите да я разкъсат!
105
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Орехов ти си най-неадекватния премиер който сме имали, изобщо не знаеш що си там... ти си политическия аналог на Димитър Пенев. Ти нямаш никаква индивидуалност а си просто една пионка при това прекалено глупава за да заема тая роля на бушон който ще изгърми скоро.
104
24
 
16
 
! Отговори
Истината! преди 10 години
За един месец г-н Орешарски свърши толкова, колкото ГЕРБ не можаха за 3.5, пардон, лапсус - не искаха! Народът го вижда, не е сляп!
103
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЧЕРВЕНА МАФИЯ! ***!
102
5
 
23
 
! Отговори
eeha преди 10 години
Ооооо Ссссс Ттттт Ааааа Ввввв Ккккк Ааааа ! ! ! ! ! ! ! !
101
4
 
17
 
! Отговори
Орех преди 10 години
Началниците му са по яхтите и на островите , които си купиха с парите от тройната коалиция . Сега не смее нишо да направи докато не им свърши летния прескок .Иначе ще спи на изтривалката пред вратата. Олигарски мурафети - никой не им вярва вече.........