Младите в ДПС: Правителството да продължи да работи

Кючюк е убеден, че към кабинета "Орешарски" е нямала и "нула дни толеранс"
14 юли 2013 16:08, Петя Славова
109
Младите в ДПС: Правителството да продължи да работи
Според Кючюк, на правителството на Орешарски не е даден и ден на толеранс. Снимка: БТА

Младите хора от ДПС излязоха с категорична оценка, че правителството на Пламен Орешарски трябва да продължи да изпълнява възложените задачи от страна на българските граждани, то е това правителство, което може да гарантира стабилността и просперитета на България, заяви на пресконференция Илхан Кючюк -председател на младежката организация на ДПС,- чийто Национален съвет заседава вчера и днес в Шумен, пише БТА.

По думите му на форума членове на младежката организация на партията са казали, че искат "правителство на интелекта", с премиер Пламен Орешарски, тъй като за времето, през което работило, успяло да направи това, което не бил успял да постигне предишният кабинет за почти четири години.

По повод на протестите срещу правителството Кючюк каза, че младежката организация на ДПС уважава волята на всеки български гражданин да изрази своето отношение към която и да е власт. Той добави, че е наясно, че кабинетът няма право на повече грешки, но към правителството нямало и "нула дни толеранс, а то заслужава такъв, за да реализира плана "Орешарски".

Младежката организация на партията е най-голямата подобна структура и в България, и в Европа, в която членуват повече от 20 000 души, отбеляза Кючюк и посочи, че ако се търси знак, защо форумът се организира в хотел "Шумен", знакът бил налице - организацията е създадена преди 15 г. в този хотел.

На заседанието на младежката организация на ДПС били обсъдени и анализирани темите "Изборните резултати и оценка на политическата ситуация в страната", "Политици и граждани или политици срещу граждани" и "Ефективни мерки за борба с младежката безработица", бе съобщено на пресконференцията.

Кючюк припомни, че на заседанието на Националния съвет на младежката организация на ДПС вчера са присъствали председателят на партията Лютви Местан и двама министри от кабинета "Орешарски" - на труда и социалната политика - Хасан Адемов, и на младежта и спорта - Мариана Георгиева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
0
78
2
 
3
 
! Отговори
RSS050 преди 10 години
ТОВА СА МРЪСНИ ***! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ГАДНО ПЛЕМЕ!
77
2
 
8
 
! Отговори
Anon преди 10 години
... Хайде ако може някой с има "кючук" да не ми обяснява какво е добро за България и какво не.
76
1
 
15
 
! Отговори
el преди 10 години
Za kakvo sa im mladi v DPS - taia partia e PROTIVOKONSTITUCIONNA.
75
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Усещата ли как това е поредната диверсия на дс(дпс+атака). Платените писачи налазиха форумите и се опитват да създадът впечатление, че видите ли има "етно-омраза"???Въобще не им се връзвайте на тези братоубиици и ***!Свърши се ваща другари от ДС! Страхува ли ви България страхува ли ви...? хахахахаДа сте живи и здрави земляци, супер сте...
74
1
 
18
 
! Отговори
ДПС преди 10 години
Илхан Ахмед Кючюк - СЕЛСКИЯ!Смях!
73
2
 
12
 
! Отговори
BOB преди 10 години
abe da vi pikam na mladejkoto ,dartoto DPS bokluci ste vsi4ki aaaa tur4in sam
72
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Abe kucuk li si golqm li si kakvi turci ste vie be m....vi d... s nashite pala4i komunistite i fashistite deto zapaliha djamiyata v Sofia koalicia da mi pravite ,vnimavayte s kartinkata s parite deto kradete i ni prodadohte da ne se zadavite ostavka vednaga hayvani s hayvani
71
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Младите в ДПС са дастойна смяна на ръководството - нагли, безполезни праразити!
70
1
 
20
 
! Отговори
Иво-000 преди 10 години
До ОсманА и не си ми брат,аз братя фесове нямам...
69
1
 
11
 
! Отговори
Иво-000 преди 10 години
До ОсманЯ сега прочети хубаво моя коментар,викни дътия фес да помислите двамата и тогава се изказвай подготвено....***
68
3
 
15
 
! Отговори
турчин преди 10 години
Младите в ДПС ще трябва да се докажат и с интриги може да отидат по горе. В ДПС властта е в ръцете на агенти и бивши номенклатурчици и следващите ще са техни наследници или рода като в татово време. Желанието на хората е да се смени партийните апаратчици с обществено ангажирани хора доказали се в обществото. В ДПС калинките са повече и хората не гласуват никога за личности а за заради партията но доверието спада.
67
3
 
22
 
! Отговори
кестен преди 10 години
Кючук прибирай си турците от София да ти работят в сараите ти !!!
66
5
 
8
 
! Отговори
Куче - Омраза преди 10 години
Никoй няма право да използва Протеста за омраза към другите с друга религия в България , или се прави умишленно или Омразата си е Куче - Омраза , тоест омразата на Българина към другите , не сме в 1878 година , а може би пак Руснаците искат нещо
65
2
 
20
 
! Отговори
SS преди 10 години
Какво младежко ДПС бе !!! Че ви разчекнем на четири !!!
64
22
 
6
 
! Отговори
Български граждани преди 10 години
Балгодарение на тези Протести става ясно колко много Българи мразат свои санаодници в собствената си Държава , тези хора са pодени тука с доста Поколения назад , имат права като всички Български граждани в Държавата
63
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кючук...да ходи си играе кючека с талибаните в пустинята където му е мястото..и ко ще да избухва и да си ходи при девствениците..стига *** да ни управляват..още повече с ***...
62
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оставка веднага! А тези турци - винаги съм знаел, че мразят България, тук са за да я съсипват, но пропускат само , че живота е кратък и те ще умръм за детската им каоза , а България пак ще си я има... макар и вече ***
61
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Недейте така бе хора. Не бива да позволяваме да ни делят на ЛЕВИ ДЕСНИ СИНИ ЧЕРВЕНИ ЕТНО и там други гъзарийки. Нека да се обединим най-накрая и да заживеем достойно. Земляци бе, недейте така бе мама му стара...всичко от нас зависи? Стига вече с това разделение! Защото, всички са си лика прилика от 23 години са в парламента? Въпросът е ценностен и морален! Тук става въпрос за фундаментални различия между нацията и мафията. Да сте живи и здрави земляци.
60
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Кючюк е убеден, че към кабинета "Орешарски" е нямала и "нула дни толеранс""Е как да има, като Орешарски започна с простотиите от първия ден? Тиквата и Цецо някак си постепенно простееха , докато тези се оказаха по-безпардонни и от ГЕРБ. Не, че правя разлика между тези два типа комунисти.