До вчера с Борисов, днес правят нова партия

Поне 10 депутати от ГЕРБ отиват в новата формация
Обновена: 21 авг 2013 13:59 | 21 авг 2013 09:23,
230
До вчера с Борисов, днес правят нова партия
Мирослав Найденов Снимка: архив, БТА

Бивши членове на ГЕРБ обсъждат създаването на нова партия. Първата им сбирка ще е на 31 август или 1 септември в Етрополе. Учредителното събрание на новата политическа формация е насрочено за 22 септември в НДК. 

"Няма да имаме лидер. Ще има Управителен съвет от 10-11 души и председател, който все пак да има правомощия да свиква заседания, обяви пред „Труд“ бившият земеделски министър в кабинета „Борисов“ Мирослав Найденов. 

Според него поне 10 са депутатите на ГЕРБ, с които е разговаряно и те имат нагласата да напуснат партията на Бойко Борисов и да направят своя независима група.

Найденов отказа да назове имената им, тъй като смята, че върху тях ще бъде оказан натиск от страна на ръководството на ГЕРБ, за да не напускат. 

Сред учредителите на новата формация, в която щели да влязат млади и необременени хора, са и бившите депутати от ГЕРБ Иван Димитров, Павел Димитров, бившият областен управител на Стара Загора Недялко Недялков и Емил Димитров.

Новата формация ще стои в по-голямата си част в десния спектър. В момента се водят предварителни разговори с ВМРО и Движение "Модерна България" за бъдещи действия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
22
 
10
 
! Отговори
Го преди 10 години
Герб се разпада. Прекрасно.
181
2
 
30
 
! Отговори
american boy преди 10 години
За предателите само нож или куршум.
180
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
68 ДНИ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ИМА НЕ САМО В СТОЛИЦАТА, а и в десетки градове в България, но никоя БГ-медия не ги отразява; От началото на протестите в редица големи градове в цяла Европа, САЩ, Канада, Скандинавските страни, Австралия нашите сънародници организират всяка събота и неделя протести против кабинета на Орешарски и управлението на БСП,ДПС,Атака, но медиите в Бг също не ги отразяват. Умишлено се създава впечателние че протестите са само в София.
179
2
 
13
 
! Отговори
plamen70 преди 10 години
XAXA EMO FASA MIRO MARSHATA VZEMETE I MISHO SHAMARA NAI GOLEMITE BOKLYCI PRAVIAT PARTIA:) PARTIATA NA MARSHITE CHE VI I OTIVA
178
4
 
25
 
! Отговори
ес преди 10 години
абе този ,няма ли да го вкарарат в затвора
177
3
 
37
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 10 години
За този мазен,комплексиран престъпник няма да гласувам.Яде с двете бузи 4 години сега завърта *** си пак да търси власт.Няма морал.Обвиняем партия създава за да ни управлява.Наглост безобразна!
176
9
 
6
 
! Отговори
атомника преди 10 години
до NIKO 11111 хора има но трябва да намерим форма на обдинение и да започним борбата спрямо тази *** от паразите които от 1944 год. скубят и оскатяват народа. ако вие жалаите да споделим по тази въпрос то маже да ми се обаедите на тлф. 0876322431 костясин събев гр.пловдив ул. гладстон 8 ще ми бъде приятно. моите уважения.
175
1
 
26
 
! Отговори
Боби преди 10 години
Не се заблуждавайте.Те пак са си същите.
174
11
 
17
 
! Отговори
Гражданин на РБ преди 10 години
Емблематично за ГЕРБ.По обективни причини, ги чака подобна (НЕ същата) съдба като НДСВ. Няма как да е същата, тъй като в тая нашата *** държава, ченгетата са мнооого повече от царистите.;-)
173
13
 
12
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Присъствах на деня когато в народното събрание гласуваха правителството на емблематичния център нападател на Бистришките тигри.Та ,през далечната 2009г. видях с очите си как този нехранимайко не можа да отвори вратата на мерцедеса която го чакаше след полагането на клетвата./? факт/Наложи се шофьора да слезе и да му отвори вратата. Тогава бе на не по-вече от 65кг.Обзалагам се на 10 л.отлежала ракия , че сега не е на по-малко от 75кг.Моля за мнение от антрополог.Давам каса бира.
172
2
 
24
 
! Отговори
nerez преди 10 години
За кви партии говорите? Не парти ,а ГЛУТНИЦИ
171
1
 
46
 
! Отговори
az преди 10 години
Е те тоя те *** дето е на снимката е за затвора, а той партия ще ми прави. Рецидивист!
170
7
 
32
 
! Отговори
Жорж! преди 10 години
Буде, хитър си Андрешко .... Щом не те щат опозиционерите, ти ша си направиш орталъшка опозиция да ти е патерица ....
169
16
 
24
 
! Отговори
Будето, хитър е преди 10 години
Миро Найденов прави ново ГЕРП....Ясноооо, Буда си прави патерица ГЕРП-2, за да оберат и тия избиратели дет мразат ЦЦ и ИФ, а може би и ББ .... и после хоп патерица... на ГЕРП-1..... Да сте чули лоша дума против Борисов от тия "организатори"..... . . . . . А ГЕРП е БОЙКО и БОЙКО е ГЕРП . . . . некой да не го знае! Не подценявайте Будето, хитър е кат жълто теле. . . . .
168
15
 
18
 
! Отговори
И как така преди 10 години
господата журналисти днес не са пуснали снимка на любимеца си Борисов. Не ни е интересно без него, няма с кого да се заяждаме, не че ни е приятен, но някак е скучно без нашия ***. А този на снимката - ами... хили се добре,не че има какво да каже.
167
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко ли платиха на МИРО МЪРШАТА да разцепи ГЕРБ .Това лакамията няма граници.
166
0
 
32
 
! Отговори
код червено преди 10 години
НОВАТА ПАРТИЯ ЩЕ СЕ КАЗВА "МОДЕРНА СТАРА ПЛАНИНА''. ***!
165
0
 
31
 
! Отговори
Е, иииииииииииии ?? преди 10 години
Като пишете по форумите, че политиците са мошеници, крадци и т.н. ще се оправят ли нещата?Кучетата си лаят, а кервана си върви.Според мен решението е: Удри, бий и пак бий, докато от страх никой не ще да се цани за политик. С други думи чичко Линч, но в България.Но нали всеки е СИЛЕН и КОРАВ пред компютъра, особено като в графата ИМЕ пише Анонимен, пие си биричката и псува ИЗЕДНИЦИТЕ.И докато сме така "силни" мошениците ще стават политици, а ние ще ги псуваме.
164
0
 
29
 
! Отговори
до баста преди 10 години
Баста,ти сериозно ли мислиш,че тия роящите се като грабнат властта не се ояждат ,не натрупват толкова пари,че ни е бедна фантазията за врътките,които ни спретват за да крадат Я,погледни Миро Мършата и новата му любовница що материални натрупвания изпедепцаха,що наглост демонстрираха.В същото време има пари и за семейството си да го "изкара"зад граница да живеят,а хората нямат хляб.Тези чудовищно нагли крадци трябва да влезат в затвор,а не да правя партийки
163
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ммммм тези *** няма кой да гласува за тях а и се видя , че са гнусни партийни функционерчета, не стават за никакъв к*р! Но виж за поддръжниците на ГЕРБ, липсата им ще е положителна.