Седем нови партии чакат гласове

Започна подготовката за началото на политическия сезон
Обновена: 23 авг 2013 09:19 | 23 авг 2013 07:12, Петя Славова
241
Седем нови партии чакат гласове
Николай Бареков. Снимка: Булфото

Поне седем нови партии и обединения от партии ще чакат доверието на гражданите и техните гласове на старта на есенния политически сезон. Десните се обединяват в Реформаторския блок, пише "Труд".

Левите, които не са в БСП, също зоват за обединение в Нова европейска левица. На дневен ред е и движението “Д 21” на Татяна Дончева.

Националисти готвят Патриотичен блок. Неговите основи положи вливането на ГОРД на евродепутата Слави Бинев в Националния фронт за спасение на България на Валери Симеонов. 

Никнат и нови партии. Като ромската “Обединение, прогрес и справедливост” (ОПС). Бившият земеделски министър Мирослав Найденов също прави партия заедно с бивши депутати от ГЕРБ.

Изпълнителният директор на ТВ7 Николай Бареков обяви, че се впуска в политиката. В интернет шества и друга партия - “Република”. Така че задължително нещо се мъти в началото на политическия сезон.

Целта е прозрачна - да се вземат гласове на изборите, когато и да са те.

Още по темата
Както Dnes.bg писа, от 1 септември Николай Бареков слиза от поста изпълнителен директор на TV7 и на групата канали около медията - "Нюз 7" и "Супер 7", за да се занимава активно с политика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
0
 
! Отговори
бо преди 10 години
за жалост, мн хора смятат, че политиката е за хора без качества и се възползват от това на наш гръб
180
0
 
6
 
! Отговори
местан паша преди 10 години
До кога този предател приятел на Пеевски ще ми го показвате?Защо умишлено дразните хората?
179
4
 
1
 
! Отговори
без име преди 10 години
какво сте се заяли с името на партията. Бареков е доста известен и само това е достатъчно за да пробие в политиката. Или ви се иска пак да останат старите номенклатури и апаши--хората вече няма да го допуснат това.Всичко старо е с изтекъл срок на годност
178
2
 
11
 
! Отговори
XOXO преди 10 години
Партията на Бареков ще се казва - Партия на Единните Дупедавци и Антипатични Лигльовци ...
177
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Партията на Бареков ще се казва-партия ДУДУК
176
1
 
5
 
! Отговори
lud преди 10 години
Най-новият виц-Николай Бареков,който вечеря с Цветан Василев щял да оправя България!Хубаво нова партия,но какво предлагат те ,какъв план ,какви идеи,то партии мноого само идна има хубав план и знаете коя е!
175
1
 
8
 
! Отговори
3goro преди 10 години
А, тоя кой е ? Некой виден мислител ще да е.....бъдещ политикВиждал съм го някъде , ама къде ?Сетих се, в Хасковския съд ...осъдиха го за клевета !
174
2
 
4
 
! Отговори
атомника преди 10 години
идва времето на найНОВАТА партия НАРОДА. Всички честни и трюдолобиви хора да се обединим и изметем тази алчна властолюбива престъпна и гносна ***. Нова конституция корена тотална струкора на управление свобода и сигорна защита наличноста непрекосновена частна собственос какта беше преди 1944 год. ПИЗДЕНТСКА РЕПУБЛИКА всички партии без собсиди. Да живее българия
173
2
 
2
 
! Отговори
без име преди 10 години
всичко старо е обречено на загуба. Да дадем шанс на новите идеи и политици-това е и искането на хората който стачкуват .
172
2
 
5
 
! Отговори
boza преди 10 години
May e vreme Egipetskata armia da vzeme blasta v Bulgaria .
171
0
 
3
 
! Отговори
Поръчител преди 10 години
7 нови килър групи чакат поръчители.....афинитет към политици.....с 6 цифрени суми......хихихихих........таквъз обява във весник ако видя и ще сме се оправили мисла аз.......не , че няма желаещи но няма плащащи.
170
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Забрана за ГЕРБ, ДПС и БСП. АТАКА на власт!
169
10
 
6
 
! Отговори
Джото преди 10 години
Митьо Очите е по-достоен от Бойко БорисовТака мисля.
168
8
 
5
 
! Отговори
Джимба преди 10 години
РаЗмажи ги Бюреков!Ние сме с тебе!
167
4
 
0
 
! Отговори
Мор преди 10 години
Много сте загубени всичките дето ми плюете тука и клипчета ми пускате и глупави анализи ми правите... по един ръб да си намерите и да си разбиете празните глави!
166
2
 
9
 
! Отговори
доги преди 10 години
Маниера и излъчването му вече е като на другаря му ПЕЕВСКИ!
165
2
 
8
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Бареков е и ще си остане подмазвач на властимащите,но както вече сте забелязали тук се появи платен "служител"на същия.Казва се тупа-лупа.
164
3
 
9
 
! Отговори
Nasko преди 10 години
youtube/watch?v=cRyBWs2ulJgБареков отново ʼʼОбръща палачинкатаʼʼ , преди 4 месеца нямаше никакво намерение да влиза в политиката ето, че всичко се промени. Ще каже човек, че той е инструмента за свалянето на Борисов и довършването на Реформаторския Блок?Не се изисква много повече , от няколко часово преглеждане на Видео и статии за да се види противоречието в съответното интервю. Бареков бе изгонен от бТВ за корупция. Какво повече да се каже?
163
3
 
9
 
! Отговори
Миа преди 10 години
Голям избор има на политическия пазар.
162
4
 
17
 
! Отговори
Нено преди 10 години
Най-страшно е,че всеки иска да е в партия и да е на власт,по-точно това е идея на комунистите - разделяй и владей!!! Защо нашият жалък народ се поддава на разни измами от страна на бандитите-комунисти???Трябват ни само две партии на тази малка страна и 10 пъти по-малко парламент,за да влязат известни и умни, да управляват,а не разни ***, с лопата да ги ринеш!