Найденовата БАСТА ще бори апатията, иска в ЕНП

Не било важно откъде формацията тръгва, а какво ще направи
31 авг 2013 09:45,
33
Найденовата БАСТА ще бори апатията, иска в ЕНП
Снимка: БАСТА

Хората, излезли на улицата, са смели хора. Хората на улицата не вярват на никого и имат основание да не вярват, каза пред Нова тв бившият земеделски министър Мирослав Найденов, един от основателите на бъдещата партия БАСТА.

"Не искаме да виждаме децата си по улиците. Политиците сами си го направиха. Трудно ще спечелим доверието на хората", призна обаче той.

Още по темата
"Самите ние в проекта БАСТА сме правили грешки и се надявам да сме се поучили. Има много голяма апатия в обществото – повече от половината българи не гласуват. Опитваме се да създадем алтернатива на апатията", допълни той.

По думите му новата формация ще предложи млади хора да я ръководят, които по нов начин да вземат решенията.

"Обикновено решенията се взимат отгоре. Искаме да направим интернет платформа, в която да се гласува в реално време", обясни Найденов.

По думите му, такива платформи са правени и преди, но БАСТА ще направи платформата, за да се вземе крайното решение като позиция на партията. Според него не е най-важно откъде тръгва партията, а какво ще направи.

"С проекта БАСТА искаме да кажем "стига". В абривиатурата сме обяснили какво означава. Ще търсим членство в Европейската народна партия. Учредяването на партията ще бъде на 22 септември", завърши Мирослав Найденов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези са ударили гредата още с некадърното лого, в което "движението" е назад, а не напред и тия остри ъгли на А-то правят асоциации с петолъчката на комунистите, да не говорим за семплия и "умрял" цвят...
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
найденов,видяхме те какво направи.Даде европейски пари на любовницата си,за което отиде на съд,но там явно сключи някакво споразумение и сега се вихриш.Искали в ЕНП,без проблем ще ви приемат в ПЕС.
24
0
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Новата партия от калинки ще се казва Джаста, праста!А Борисов и Павлова ще оноват партия каято ще се казва Ръца,пръца!
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Graciq sinior Basta Pasta...ha..ha.
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никой не вярва на този мазник и останалите отцепници от ГЕРБ. Хората харесващи Бойко се радват, че тези *** няма да са вече там, но има и други които трябва да напуснат ГЕРБ. Борисов ги знае, да им посочи вратата.
21
0
 
9
 
! Отговори
до сега преди 10 години
ХОРАТА СА НЕДОВОЛНИ,КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВА ТОЗИ ОХРАНЕН ШЕПАР-*** НАЙДЕНОВ ЩЕ ЯХВА ХОРАТА ОТ НЕДОВОЛСТВОТО,ПАВЕЛ ДИМИТРОВ,ЕМИЛ И ДР,НЕ ВИЖДАТ,ЧЕ ХОРАТА ИМ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ТАКИВА ИСКАТ ПРИ ЗА НАСЪЩНИЯ,А НЕ ВСЕКИ ДА СЕ КЪЛНЕ ВЪВ СЕВТЛО БЪДЕЩЕ,ВЕЧЕ ИМ СЕ ВТРЪСНА 23 Г.ПРЕХОД ГАДНИ, КРЪВОЖАДНИ КРЪВОПИЙЦИ.
20
0
 
9
 
! Отговори
баста преди 10 години
Джаста, праста дърта краста драпа пак за паста
19
0
 
7
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Поредния разредител на политическото пространство.У нас и дума не може да става за идеи и кауза,само интереси и пари има в политиката.Мислех си че алчността има някакви граници но явно българските политици/всички/ винаги поднасят изненади дори и на господарите си.
18
0
 
4
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Константин Тренчев веднага в Затвора за излъчения Док. филм на германскта телевизия Das Erste - - Exclusiv im Ersten: Deutschlands neue Slums Das Geschaft mit den Armutseinwanderern ; тука став въпрос за ТРАФИК на ефтина работна ръка от България чрез така наречените ZEITARBEIT фирми посредници в Германия
17
2
 
12
 
! Отговори
ист преди 10 години
Миро и ти излезе обикновен селски тарикат на кагото му се услади власта,Всички знаем от каде тръгваш, Знаем също че до никаде няма да стигнеш,
16
2
 
5
 
! Отговори
varban преди 10 години
abe tozi nebeheli klient na cacarov a pravi nova partia
15
2
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Емо Фаса и Миро Мазното ще борят олигархията? Ами то трябва първо да се застрелят като доказателство за добрите си намерения или доброволно да влязат в затвора по 20 години.
14
4
 
7
 
! Отговори
гого преди 10 години
Предател!!!
13
6
 
4
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Успех!
12
1
 
6
 
! Отговори
Мен преди 10 години
Това БАСТА нещо като ЮРУШ, само че вдясно ли ще да е ? Напоследък глупавите и измислени абревиатури за имена на партии са хит - ОТОМАН, ГОРД, ГЕРБ и какво ли не още. А и като знам кой иска да е начело на тази "партия".... Предателите никъде не ги обичат, но когато властта(парите) са самоцел - съвест няма, нито скрупули.
11
2
 
16
 
! Отговори
Пича преди 10 години
Тоя не трябваше ли да е в затвора?
10
1
 
17
 
! Отговори
don преди 10 години
когато лапаше от контрабадния внос на зеленчуци от Турция добре му беше.сега казва че е грешка и бил се поучил от нея.това се казва наглост. До оня ден лижеше *** на Бойко .сега ще става лидер.всички тези от тази формация са доказани мошенци и клиенти на просуратурата. Но власта ги пази.За поредн път се доказа чуе ГЕРБ са ***.
9
0
 
15
 
! Отговори
Пепо секса до#1 преди 10 години
Ще те префразирам пич-когато се прави нов бардак,се сменят к.рвите,не креватите
8
2
 
17
 
! Отговори
Нике1класик преди 10 години
Абе,Миро?Погледнисе в огледалото че на външен вид си ***!Къде си тръгнал да ставаш политик!Върни си се в ГЕРБ като придворен *** на мутрата Борисов!Нищо друго не става от тебе!Човек трябва да има правилна преценка за това как изглежда за да знае за какво става
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама защо въобще го коментираме този селянин??!! Това е кьор фишек. Да съберат 20000 гласа, не повече. Демек под половин процент. тоя нещо си е повярвал :)