Борисов съсредоточи сили в Twitter

Лидерът на ГЕРБ е особено активен в социалната мрежа
Обновена: 2 сеп 2013 20:50 | 2 сеп 2013 20:46,
70
Борисов съсредоточи сили в Twitter
Борисов е доста активен в Twitter. Снимка: архив Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов преустанови дейността си във Facebook, но е особено активен в Twitter. Както самият Борисов се изрази миналата седмица, след като „сайтчето” му във Facebook беше хакнато, той реши да се премести в друга социална мрежа. Особено активен в диалога си е бившият премиер с бившия външен министър Соломон Паси. Двамата обсъждат кризата в Сирия.

Използването на химическо оръжие трябва да бъде наказано. Но без категорични доказателства, не трябва да има военна намеса. 

Според него - на този етап трябва да се търси изход без военна операция.

Лидерът на ГЕРБ използва социалната мрежа и за традиционните си критики към управляващите. Той е категоричен, че протестиращите с искане за оставка на кабинета се ползват с пълната подкрепа на партията му.

Борисов отново протяга ръка и към Реформаторския блок. Надявам се и Реформаторите да разберат, че само заедно можем да съборим това управление, пише Борисов и допълва, че всичко е по-добре от сегашната тройна коалиция.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Е, ако трябва да сме обективни след като го изгонониха от ФЕЙСА, по най- пожарникарския начин се върна на ,,върха на славата,,.Не отдавам значение на една бивша мутра,бандит и брадясала куха лейка при избора си на соц. мрежи.Ако някой го види как работи с клавиатурата/ с колко пръсти/ или инфо му предоставям 5 литра перлова ракия и 15 литра Мускат О' Тонел реколта 2011г.
45
0
 
1
 
! Отговори
Bozadjiev преди 10 години
bg medii sa mafia s bg partii i bg energiini monopolisti ...
44
2
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
В Туитър е пълно с фалшиви Буди, някой може ли да ме светне как да открия истинския, преди да са го "хакнали" и там?
43
1
 
7
 
! Отговори
Васо преди 10 години
Па нали тая коалиция дойде точно по такъв повод. Всичко да е, ама само да не са повече ББ, ЦЦ и Фидосова. Или той е забравил вече и се бута в тези "реформатори", та да ги довърши окончателно. Всичките тия не разбраха ли, че никой свестен човек ги не ще. А управляващите до м. Май на следващата година, пък ще теглим калема.
42
1
 
9
 
! Отговори
Plamen преди 10 години
Преди 2 часа ,едно нещо е написало два поста с главни букви.Лесно ще го видите.В тези два поста са допуснати 39 правописни грешки като не броим ,че за да засили изхождането си,пише с главни букви.Този *** е толкова неграмотен,че на места не може да му се схване мисълта/доколкото въобще я има/.Изпитвам срам ,че в 21 век в България има подобни същества,но най-страшното е ,че такова нещо има право на глас.
41
3
 
4
 
! Отговори
viktor.stoichev преди 10 години
До OFF!точно така ако ще и турско да стане!
40
4
 
21
 
! Отговори
боцко преди 10 години
Що ни занимавате с тоя ***, спрете да го показвате и коментирате, и той ще отлети в небитието, жалко че ще отлети с награбеното.
39
3
 
25
 
! Отговори
OFF! преди 10 години
Всичко друго е по-добре от онова управление другарю БорисOFF!
38
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДА ДОГАН ИМА 1350 ОБРЪЧА ОТ ФИРМИ ТАКА ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ МИЛИЯРДА.ТОВА ИМ Е ГОЛЕМИЯТ ТРИК.НА МАЛКАТА ФИРМА ДАВА 500 000 И МУ КАЗВА ПОСЛЕ МИГИ ВРЪЩАШ.ДОГАН ПАК РАЗПРЕДЕЛЯ ПАРИТЕ ТОЙ Е НАЙ ХАЛ4НИЯТ ЧОВЕК НА СВЕТА.ПОЗНАВАМ ТУРЦИ ТЕ СА ИЗЯЩНИ ЗА ПАРИ.БЪЛГАРИНА Е НАУЧЕН ДА ТЪРПИ,ДОБРЕ ЧЕ БОЙКО ИМ ОТВОРИ ОЧИТЕ МАЛКО ТА ВИДЯХА ДЕМОКРАЦИЯ.ОСТАВКА ***.
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българино ставай несе чуди щени оглозгат до суущ и щени зарейят като изнасилена мома от 50 човека ставай после те щеси кажат а сега вземете си я държавата ко ревете.Ако сме на место за един ден трябва да ги изловим всичките и на ...... Със 15 процента избиратели и вижте какво ни вър6ят.
36
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАЙ ГОЛЕМИЯТ ТРИК НА СВЕТА Е НА КОМОНИСТИТЕ,1 ИЗЛИЗАТ СЪС НОМЕРА ЧЕСА КОМОНИСТИ,КОИТО В БГ НЯМА ТАКИВА[ВСИЧКИ СА НАБЕДЕНИ КОМОНИСТИ] ИЛИ ПОСТАВЕНИ ОТ СВОИ ХОРА . 2 СЪС ТОЗИ НОМЕР ОТМЪЩАВАТ НА БГ ЧЕ НЕСА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ И ПО ТОЗИ НАЧИН КРАДНАТ ЗАМЕНЯТ УБИВАТ РАЗПРОДАВАТ ИЗСЕЛВАХА РАЗКАТАВАХА НАРОДА ДО ДУПКА.ТЕ СИСА ЧИСТО И ПРОСТО ЕДНИ РАЗБОЙНИЦИ КОИТО СИ ОПРАВАТ ЗАКОНИ ПРОКОРОРИ СЪДИИ ДА НЕМОГАТ ДА БЪДАТ ДОКОСНАТИ,СЕГА ТОЧНО ТОВА ПРАВАТ,УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКО ДОБРО,И ЩЕ СЕ ОДБРАНЯВАТ ДЕТО САСЕ БАРИКАДИРАЛИ В ПАРЛАМЕНТА .
35
5
 
34
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 10 години
***, с кви очи Бойко излиза и говори...!!??!! Ако човек се уважава никога не би гласувал за неграмотна мутра...!
34
5
 
31
 
! Отговори
смех! преди 10 години
Да влиза в интензивното на психиатрията! Безнадежден случай!
33
10
 
13
 
! Отговори
освободител преди 10 години
Какво става с тези 250 000 нови работни места сега и веднага ? Няма ли кой да ми каже ?Да не би да ги отварят утре и аз пак да не съм разбрал ?Заплата 1000лв ли ще е ?
32
5
 
13
 
! Отговори
Drundera преди 10 години
Има едно нещо обаче Бойко, което той не отчита, на протестиращите не им пука за подкрепата на Бойко. Тая подкрепа е като подкрепата му към Атака и Синята коалиция и другите му "партньори". Надявам се че реформаторския блок няма да се вържат на простотиите му, защото както искаме да махнем БСП така искаме да махнем и ГЕРБ!
31
3
 
21
 
! Отговори
майна преди 10 години
моля,снимайте го тоя човек и в профил,той умира да се показва!само че не знае на колко българи им се гади от него,затова моля-колкото може по-малко го показвайте,наистина изпитвам срам,че съм българин!ако това е лицето ни-пази боже сляпо да прогледне!!!!ТОЙ Е ЗА ЗАТВОРА!!!
30
5
 
22
 
! Отговори
идиота в действие преди 10 години
*** БОКО драпа за власта само и само да спаси затвора ,не му остава нищо друго освен да търси ***- ПРОСТАЦИ като него в интернета .Явно в фаисбука не е намерил такива ,та отскочи в Twitter. А дали знае що е туй интернет ,то е друга тема ,той не знае да чете и пише ,прочел е половин книга " Винетуто "сега я дочита ,освен Просташкия език други езици не владее След Twitter ще прескочи до затвора ,там със сигурност ще намери новите си дръжки.
29
12
 
23
 
! Отговори
кочо преди 10 години
НЕКАДЪРНА МУТРА,ВЖИВЯВАЙКИ СЕ В МЕСИЯ,АМАН ОТ НЕГО,ГНУСОТИЯ И ПРОСТОТИЯ В ЕДНО!!!
28
11
 
22
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
Кой организира метежа пред Парламента?- МВР имаше категорични сигнали, че на 23 юли се подготвя атака на парламента и това е била една от причините за евакуация на депутатите. Имаше съпротива от някои депутати (цялата група на ГЕРБ), които не са искали да се качат на автобуса.- Протестиращите непрекъснато получаваха информация (от НСО подчинено на Офшорналиев, протежето на Буда) за това какво се случва и какво се планира от НСО...И не е нужно да си Нострадамус, за да си отговориш КОЙ ИСКА ВЛАСТТА НА ВСЯКА ЦЕНА, ДОРИ АКО ТРАБВА ДА СЕ ЛЕЕ БЪЛГАРСКА КРЪВ!!!.
27
14
 
20
 
! Отговори
пловдив преди 10 години
На всички от ГЕПБ да Ви майката , само реформаторите, мръсни долни комунисти от бившето БКП начело с *** *** и вие като него ***.