ДПС не е зависима от „Атака“, отсече Костадинов

В ГЕРБ има стойностни хора, които няма да издържат да ги правят на шутове
Обновена: 28 сеп 2013 16:48 | 28 сеп 2013 16:32,
34
ДПС не е зависима от „Атака“, отсече Костадинов
Снимка: БТА

В парламентарната група на ГЕРБ има много стойностни хора, които няма да издържат дълго време да бъдат дърпани за носа и правени на шутове. Това заяви пред Дарик заместник-председателят на парламентарната група на ДПС Камен Костадинов.

Според него в кулоарите на парламента въпросните депутати редовно изразяват негодувание и недоволство от факта, че са правени на палячовци, но към този момент продължават да бъдат монолитни от политическа лоялност.

Костадинов определи като нелепо изказването на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че ДПС зависи от Атака, тъй като това нямало как да се случи.

„ДПС няма как да зависи от Атака и всякакви опити да бъде свързана ДПС с Атака са опити, за да се вкара в погрешна посока това, което се случва. Кворум може да бъде осигуряван и от депутатите от ГЕРБ. Тук избуява един комплекс, който наблюдаваме от първия ден от появата на Борисов на политическа сцена - преди нас не е имало нищо, ние сме първите и когато нас ни няма, не ни интересува какво ще се случи. По един нелеп начин беше амортизиран, беше обезценен един много сериозен политически инструмент, какъвто е вотът на недоверие", подчерта Костадинов.

Запитан какъв отговор дават на възраженията на ГЕРБ, че Ахмед Дохам и Делян Пеевски също не са ходили на работа в парламента, депутатът от ДПС заяви:

„Да, но не е имало нито един случай, когато Ахмед Доган е физически в залата, да се прави, че го няма. Това е капан, в който паднаха самите депутати от ГЕРБ. Ако на Бойко Борисов, който няма голяма парламентарна практика, да не кажа, че няма никаква, му е простено да направи подобна грешка, аз не виждам как хора, които имат претенции - Цецка Цачева, която ръководи предишното Народно събрание, може да се допусне подобен гаф да се случи. За мен това е голям политически гаф на юристите в парламентарната група на ГЕРБ".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
2
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
Не схващам идеята за това от кого зависи Атака.Волен Сидеров ще продължи да извива ръцете на ДПС и БСП.Ще продължат да му угаждат и от ГЕРБ,защото нямат избор срещу тях има железни компромати.Колкото да не ни харесва на всички Атака ще забогатее зверски и то без много зор.А дали ще влезе в следващ парламент,това е сигурно 200 процента,защото другите са още по маскари.Какви ли циркове остава да видим.ГЕРБ ще се саморазтури до зимата.
27
3
 
7
 
! Отговори
БГ преди 10 години
ТЕЗИ КОИТО МИ СЛАГАТЕ МИНУСИ,ПИТАМ:1. КЪДЕ БЕШЕ АТАКА ПРИ *** УБИЙСТВО В КАТУНИЦА,ТАМ ИМАШЕ САМО ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ,РОКЕРИ И ВМРО2. КЪДЕ Е АТАКА ПРИ ШИРЕЩАТА СЕ *** БИТОВА ПРЕСТЪПНОСТ,НО ИСКАТ ЗАЩИТА И ДОБРОВОЛНИ ОТРЯДНИЦИ ПРОТИВ МИРНО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ3. КЪДЕ Е АТАКА ПРИ ГРАНИЦАТА НИ С ТУРЦИЯ,ЕЖЕДНЕВНО ПРЕМИНАВАНА ОТ СИРИЙЦИ И ТЕРОРИСТИ ПОД НОСА НА ТУРСКИТЕ ГРАНИЧНИ ПОСТОВЕ,А ТЕ В БРЮКСЕЛ4.КЪДЕ СА НИ ЗАПЛАТИТЕ ОТ ПО 1000 ЛВ.
26
5
 
10
 
! Отговори
БГ преди 10 години
АТАКА Е СЪЗДАДЕНА С ПАРИ ОТ ДОГАН С ЦЕЛ ДА ОБЕРАТ НЕДОВОЛСТВОТО НАСОЧЕНО КЪМ ДПС,ЕДНА ПСЕВДОНАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ КОЯТО ДОСЕГА НЕ ПОКАЗА ПАТРИОТИЧНИ ДЕЙСТВИЯ
25
3
 
3
 
! Отговори
северозападнал преди 10 години
ей,продажник по-добре мълчи и не оронвай думичка.лис ***
24
3
 
4
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Миков, понеже е винаги пиян за малко да обърка хватката. Янаки Стоилов му е диригентът. Той му подсказва какво да прави. жалко е, че депутатите се надхитрят, когато 70% от българите желаят нови избори. И да напомня на комунистите от БСП, ДПС, АТАКА и ГЕРБ, в Парламента няма дясна партия. Вие не сте желани от демократите в ЕВРОПА!
23
2
 
8
 
! Отговори
каква е тая снимка? преди 10 години
Голямо напрежение и объркване лъха от тази снимка.Особенно на Майчето Манолова.Под снимката да се изпише за коментар ,,КО ТАНА???,,
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смърт за тази незаконна партия ДПС. Тази партия трябва да се саботира.
21
2
 
5
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Ама Местан и Доган ни признават и обичат! Това е важно за нас!
20
5
 
10
 
! Отговори
НФСБ преди 10 години
Атака са предатели! Затова евронационалистите не искат да ги виждат и чуват! Това потвърдиха всички водачи на партии в Европа: Тимо Сойни, Габор Вона, Герд Вилдерс, Ян Слота, Вадим Тудор, Леппер, Фарадж, Петра Еделманова, Хайнц Кристиян Щрахе, Ник Грифин, Барт де Вебер...С Атака е свършено!
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** Турска и Еничерска !!!дойде и вaшият край *** червени !Парите няма да ви спасят от Божият огън !
18
4
 
22
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Откакто БСП-ДС са на власт има ли показни убийства по улицата-има, има ли рушвети от КАТ-има, има ли назначени престъпници в правителството-има, има ли областни управители престъпници-има и навсякаде почват назначения на криминалинки с една цел ограбване на народа. Балъците обаче мислят, че намалението от 1-2 лв. на МЕСЕЦ от сметката за тока е социална политика. Ами тогава търпете си робството.
17
4
 
27
 
! Отговори
иии преди 10 години
Кучета оглозгахте този народ и тази държава смърт за вас *** червена
16
5
 
21
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Костадинов като говори първо да мисли и да не забравя,че не го казва в компания от подпийнали приятели а го говори пред няколко милиона! Пределно му я ясно,че и ДПС и БСП зависят от АТАКА.Няма да ни прави на ***!
15
17
 
10
 
! Отговори
ПРОСТОТИЯ преди 10 години
В СИДЕРОВ ПРЕДАЛ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ...БИЛ ПОДКУПЕН ?? *** КОИТО ПИШЕТЕ ТУК НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ПОЛИТИКАТА Е СЛОЖНА ИГРА И ОТ ТОВА КОЙ КАК Я ИГРАЕ ЗАВИСИ ВЛИЯНИЕТО МУ ВЪРХУ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА. В СИДЕРОВ НЕ Е КОЙ ЗНАЕ КАКВО НО Е СПОСОБЕН ДА ОБЪРКА СМЕТКИТЕ НА ДОСТА ХОРА..
14
1
 
5
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
Този документ е фалшив и това се доказа в съда. Не спряхте с глупостите.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
смях :D :D :D
12
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДПС не зависи от АТАКА, но АТАКА зависи от ДПС и е финансирана от ДПС ! ако не вярвате прочетете например това offnews.bg/index.php/154028/dogan-dal-1-6-mln-lv-na-ataka-za-predizborna-kampaniya
11
4
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 10 години
Той вече му се моли!:)))
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дааа... тък както не е зависима и от БСП... смях
9
4
 
31
 
! Отговори
Оффф.... преди 10 години
Ей,ама ПИСНА МИ разни подобни мазници да ми обясняват че черното е бяло и че целия народ е в грешка.На Костадинов мястото в парламента беше купено от ДПС и за това във Врачанският му избирателен район без никога да е имало турци ДПС спечели повече гласове от райони в които има и живеят турци.Но това е друга тема.Наглостта на всички от ДПС и БСП отдавна мина всяка граница която можеше да се изтърпи и всячески се опитват да внушават,че Атака не ги крепи,но и за слепите е видна плитката им лъжа.