Не кой издигна Пеевски, а кой му попречи за ДАНС, питат от ДПС

Камен Костадинов застана зад "мъжкото" му писмо до медиите
9 окт 2013 10:38,
72
Не кой издигна Пеевски, а кой му попречи за ДАНС, питат от ДПС
Депутатът от ДПС Камен Костадинов. Снимка: архив, Булфото

Депутатът от ДПС Камен Костадинов, който нарече мъжка постъпка оттеглянето на Делян Пеевски от парламента до произнасянето на Конституционния съд, днес също защити съпартиеца си и неговото "мъжко" писмо до медиите.

Снощи, след решението на КС, Пеевски обяви, че благодари "мъжки" на хилядите избиратели, които го удостояват с доверие вече два последователни мандата.

"Точно заради доверието им и в тяхно име ще изпълнявам отговорностите си на народен представител", написа той в позиция, изпратена до "Фокус".

Още по темата
В нея Пеевски обяснява "отговорно и с доблест", че според него името му е подложено необосновано на публичен линч, а личността му се сатанизира по сценарий на заемащи позиции във високите равнища на властта в държавата.

Днес Костадинов отказа да коментира решението на съдиите от КС с мотива, че много от тях са му преподавали и са го научили, че съдийските решения не се коментират, а се изпълняват.

"Крайно време е да започнем да уважаванме институциите и разделението на властите", каза народният представител пред bTV.

Той припомни, че КС е съставен от 3 квоти и в редиците му влизат както кандидатури на ГЕРБ, така и такива на президента и други, излъчени от съдебната власт.

Според Камен Костадинов колегата му Делян Пеевски не е оспорвал обективността на КС, а само е питал дали може докладчик по делото му да е Румен Ненков, който е баща на депутат от ГЕРБ.

По думите на Костадинов важните въпроси на деня са не "Кой предложи Делян Пеевски?", а "Кой се опита да попречи на Делян Пеевски да оглави ДАНС и защо?", както и "Кои моменти от неговото минало направиха така, че той да бъде сатанизиран?".

Зам.-председателят на парламентарната група на ДПС е категоричен, че Пеевски има нравствените качества да оглави ДАНС.

"Познавам го като член на правната комисия и следовател", уточни Костадинов, но не можа да назове по колко дела е работил Пеевски с мотива, че не е статистик.

"Решението на КС не е залог за оцеляването на правителството. Има стабилно разделение на властите", уверено заключи Камен Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Levskiole преди 10 години
БЪЛГАРИ, помнете! Сред нас винаги има ПОП КРЪСТЬО! Днес той се казва КАМЕН, Утре ще се казва по друго му! Но винаги ще ги има, хора без морал, жадни за пари и власт! И когато не могат да просперират в живота те стават предателите на БЪЛГАРЩИНАТА. Няма да коментирам думите на "курволясалите" се предатели. Анатемосайте ги и така за себе си и така ще ги убиете. Те не заслужават нищо повече от смърт!
58
0
 
1
 
! Отговори
Levskiole преди 10 години
БЪЛГАРИ, помнете! Сред нас винаги има ПОП КРЪСТЬО! Днес той се казва КАМЕН, Утре ще се казыва по друго му! Но винаги ще ги има, хора без морал, жадни за пари и власт! И когато не могат да просперират в живота не стават предателите на БЪЛГАРЩИНАТА. Няма да коментирам думите на "курволясалите" се предатели. Анатемосайте ги и така за себе си ще ги убиете.
57
0
 
2
 
! Отговори
не дпс преди 10 години
КАКВО дпс, какъв Костадинов - *** мръсен. Вие сте позор за България, обида за морала на българина.
56
3
 
2
 
! Отговори
FBI преди 10 години
С нищо не е нарушил Закона Пеевски , тва си е атака на ГЕРБ , освен това Румъния почва да съди хора на Секуритате преди 1989 това означава че България също може да отвори Папката с Възродителен Процес да се види , как точно е преминал целият Процес , местото му е в Страсбург а не в архива където го крият
55
2
 
4
 
! Отговори
маки преди 10 години
Ей Пеювски тиккво голема мачкай тиквата сине македонски
54
0
 
6
 
! Отговори
стефанова преди 10 години
Който го издигна той и му попоречи! Божеее какви са тези тапигьози и до кога ще се *** с народа си?Пеевски е една карикатура на прехода с фалшиво самочувсвие напомпано от кукловодите от ДС, които държат ограбените от народа ни пари и държат банките- КТБ, *** и т н, а оставиха нормалните хора да се запалват, да бягат от БГ и да се срамуват ,че са българи! Но ще има възмездие скоро!
53
1
 
7
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Маминото синче е от дупесе. Значи Айллах го е предложил.
52
0
 
7
 
! Отговори
222 преди 10 години
Ял е кюфтета,наливал се е с бирка,облажвал се е с банички,подслаждал си е с десертчета
51
0
 
17
 
! Отговори
Stealth преди 10 години
Пеевски не е регистрирал нито едно обществено полезно постижение на нито един от постовете, които е заемал. В парламента не е внасял закони, в следствието не е ръководил разследвания, в Държавния резерв не е внесъл ред, в Пристанище Варна досега не е известно да е допринесъл за нещо. Не е давал нито телевизионни, нито радиоинтервюта на живо. За него се нарушават административни правила, променят се закони, необяснимо се интерпретира Конституцията. Има ли дума, която да обобщава такава картина?
50
0
 
31
 
! Отговори
Кой? преди 10 години
Аз пък питам - ЗАЩО е толкова важно Пеевски да влезе в ДАНС?
49
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ах колко жалко е да си Българин :( Е*ън, гаргари и всякакви експерименти!
48
0
 
19
 
! Отговори
истината преди 10 години
Никой не е предложил ПеевскиТой е спуснат свише
47
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цяла Европа гърми от въпроси по тоя скандал, пък тоя *** Костадинов тръгнал да пикa срещу вятъра. Може ли такъв дехбил?
46
1
 
16
 
! Отговори
митко преди 10 години
Благодарноста на Пеевски към избирателите че го припознават ,като човек който ще реши проблемите им и ще работи за България, щеше да е смешна ,ако не беше тъжна.Спомняте ли си историята на Рим - Калигула направил сенатор любимия си кон!Колкото до успял на 33............. , дали някога службите ще изкарат на бял свят кой ,как е успял в тези мътни години.
45
3
 
17
 
! Отговори
Край преди 10 години
Пеевски и Бойко Борисов не са алтернативи както и доган и станишев това са лицата на една и съща партократска олигархия която управлява България от 15-20 г.Не влизайте в схемата които не иска пеевски е за Борисов. Това е лъжа. Мажоритани избори в два тура ще изметат тези свинеподобни мутни от парламента защото никой няма да гласува за тях. този сега се кълне в избирателите си пък всъщност него го е избрал доган като го е вписал в листата.
44
3
 
27
 
! Отговори
РАД преди 10 години
Няма такава наглост и безочие наистина!Крадецът вика "Дръжте крадеца!"Значи не е важно кой е предложил Пеевски. Не е важно,че най-големият медиен магнат щеше да управлява Националната сигурност. Не е важна категоричната реакция на обществото, на най-големите държави в ЕС в лицето на техните посланици. Не е важно какво можеше да се случи с попадналата в ръцете на Пеевски власт. Важно било "кой му попречи". Наглост и нахалство!Костадинооофффф!!!! Ние му попречихме! Какво ще ми направиш а?
43
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НИКОГА ДОСЕГА НЕ Е ИМАЛО ТОЛКОВА НАГЛИ И БРУТАЛНИ ТИПОВЕ, КОИТО ДА ЗАЯВЯТ ТОЛКОВА БЕЗОЧЛИВО ....... :Не кой издигна Пеевски, а кой му попречи за ДАНС, питат от ДПС.
42
3
 
23
 
! Отговори
Сандански преди 10 години
Юда Костадинов слиза от купеният с 30-те предателски сребърника ДПС-рски автомобил.Няма милост за вас национални предатели-ти,бисеров,данчо ментата и всички гюлмета.Проклети сте до девето коляно.
41
3
 
25
 
! Отговори
х преди 10 години
Нема такава държава, нема толкова наивен и жалък народ.
40
3
 
43
 
! Отговори
Бездомник преди 10 години
Ако не се махна скоро от тук ще се наложи да претрепя някой депутат,направо ми се повръща от тях.Вчера се доказа че и съдиите са на Пеевски , за какво да живея в тази скапана държава? Ще ставам бежанец в мирно време, ужас! Скачахте срещу Бойко, нека сега ви управлява Пеевски ! Позор за цяла България!