Не се плаша от Сидеров, отсече Караянчева

Сидеров: Реагирах на вулгарното изказване, че „Атака“ и ДПС са едно
18 окт 2013 12:42,
62
Не се плаша от Сидеров, отсече Караянчева
Снимка: архив, БТА

Скандалът от пленарна зала се пренесе и в кулоарите на парламента, като основни действащи лица станаха Цвета Караянчева от ГЕРБ и Волен Сидеров от „Атака“.

Ние от „Атака“ ще бъдем безкомпромисни към ГЕРБ, категоричен бе лидерът на националистите Волен Сидеров след спор, почти стигнал до бой в пленарна зала.

В наше лице те ще имат един непримирим противник, защото не заслужават толерантно отношение, възмути се Сидеров. ГЕРБ е една престъпна групировка, която трябва да бъде заличена, разбира се, с вота на избирателите, довърши Сидеров.

Той обясни и повода за днешната му бурна реакция в пленарна зала и острата му реакция към Цвета Караянчева.
В днешния ден ние реагираме на вулгарното изказване на Цвета Караянчева, която заяви, че „Атака“ и ДПС са едно. Ние няма да позволим да се спекулира с нашата кауза, заяви Сидеров.

Още по темата
Според него най-голямата ПГ провокира нарочно и търси скандали. Това е една криминална групировка, която търси разруха и пред нищо не се спира, възмути се Сидеров.

Той показа снимка на Караянчева и зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов на партиен конгрес на Реджеп Ердоган. Те гледат с овче умиление как Ердоган показва как ще възстанови османската империя по икономически път, възмути се Сидеров и ги нарече национални предатели.

Тези хора да ни говорят за разрушени църкви и борбата срещу ислямизация е преминаване на всякакви граници, каза още Сидеров.

Цвета Караянчева също направи изявление в кулоарите.

Винаги от сърце говоря. Думите ми са послание и се опитвам да стигна до всеки един, за да разкажа истината, заяви тя. По нейни думи трябва да се спре с манипулациите и да се каже истината. В крайна сметка, аз нищо лошо не съм казала, заяви депутатът от ГЕРБ. Тя определи случилото се в пленарна зала като недопустимо.

Мислите ли, че от господин Сидеров ще се уплаша, попита риторично депутатката. Тя обясни, че нейният район – Кърджали, е един от най-трудните и от години води борба с ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
георгиев преди 10 години
България ще се оправи ако се премахнат партиините субсидии
51
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Народа се събужда че само АТАКА мисли за народа и България.Вижте какви мухли като тая лапат хиляди лева а ние бачкаме за 300лв.Герб е на път за бунището - необратимо
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За 48: Политически покровител на Бойко Борисов в Анкара е премиерът Реджеб Ердоган. С посещението на Караянчева и Цветанов на конгреса на ислямистката партия на Ердоган, лидерът на ГЕРБ направи дълбок политически поклон на своя покровител. При това положение Ердоган съвсем предвидимо декларира подкрепа не към ДПС, а към ГЕРБ и лично към Борисов. В знак на това, Ердоган пожела в Деня за размисъл успех на на Борисов на проведените на следващия ден (12-ти май 2013 г.) избори за български парламент.
49
0
 
3
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
4E ISTINA GO BOLI BOLNIA LIDEROV , TO E IASNO I NA DECATA V DETSKATA GRADINA 4E DPS I ATAKA A EDNO , TO SE VIJDA PO DELATA KOLKTO I DA SE PRIKAZVA NIAMA SMISAL KOGATO FAKTITE GOVORIAT I BOGOVETE MYLCHAT
48
3
 
3
 
! Отговори
кк преди 10 години
"В наше лице те ще имат един непримирим противник, защото не заслужават толерантно отношение. ГЕРБ е една престъпна групировка, която трябва да бъде заличена, разбира се, с вота на избирателите" - думи на Волен Сидеров. Някой да вижда недемократизъм в тях. Не призовава улицата, не казва, че мрази някого, че ще блокира парламента. Да сте чували нещо такова от великия демократ ББ? А тази Караянчева не притежава ли същите качества, в които обвинявате Волен?
47
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега,давате ли си сметка,че същият тоя отговорен лил.путник направи ТОВА правителство НЕСВАЛЯЕМО по парламентарен път.. Анадън-му.
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Попитали радио Ереван: Абе, къде са феновете подкрепили Атака? Отговора бил: В болнични! Днес ги обрязали!
45
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сайдеров е ***, от най-долно качество! На него предателството, русофилството и лакомията са му в кръвта...
44
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Trapanacia za prezidentatrapanacia za Cwetan Fashisttrapanacia za Buda pedelasttrapanacia za seke kratuna, kolkoto i da miza da tikva zastoto e pipon
43
6
 
10
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
Тоя беловласия трябваше отдавна да е подведен под отговорност за блъскане, бутане и неуважително отношение към орган на реда, а не да си развява белия перчем из банките в народното събрание.
42
8
 
13
 
! Отговори
2 преди 10 години
абе *** какво значение има че някой он Н-та партия отишъл на някой конгрес....***..погледни тази гнида Сидеров как танцува кючек със Местан ..това е важно *** нещастен.
41
7
 
9
 
! Отговори
Не преди 10 години
връзвайте кусур на женицата,бе,те насила са я закарали при Ердоган на вечеря....мъка,мъка...
40
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
значи истина е, че ДПС и АТАКА са от една кошара, аз отдавна го предполагах, но сега след истерията на сидероглу няма съмнение
39
3
 
9
 
! Отговори
Mihail преди 10 години
До RumenЯвно ДПС са загубили благоволението на Ердогант и монопола на представител на нтурските държавни интереси се държи от ГЕРБ, то нре бяха срещи то не беше чудо и такава подкрепа, която получи ГЕРБ на изборите от Ердоган и неговата партия никой никога не е получавал
38
10
 
10
 
! Отговори
До 33 Румен преди 10 години
Ей,ама наистина гербаджиите мислите ,че хората хрупат трева.Цвета Караянчева стана депутат след като Вежди Рашидов го направиха министър на културата.А той стана депутат благодарение на много автобуси дошли баш на изборите да разгледат" Перперикон" и да гласуват в Кърджали.
37
2
 
8
 
! Отговори
2014 :( преди 10 години
До val 789Много "интелигентно" изказване, ага!Колко ли време ти е отнело да го научиш? `Айде със здраве, поне физическо! :D
36
9
 
5
 
! Отговори
ivan.hristov.779205 преди 10 години
Много безтрашни ще дойдат хората на ГЕРБ сигурно, защото знаят, че по страшни и лоши от тях няма и затова не се притесняват от другите
35
12
 
5
 
! Отговори
ivan.hristov.779205 преди 10 години
ГЕРБ направиха така, че да има метални заграждения, а сега се оплакват и се опитват да прехвърлят вината на друг.
34
7
 
1
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
До 38 2014 :(АГА е този,който го е набил на *** преди години,че резултатът да има възможност сега да коментира!!!!
33
6
 
11
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
val 789,сидеров-фотографът политик? Айде малко срам имайте в батака