"Атака" иска референдум за продажбата на земя

Националистите започват събирането на подписи
Обновена: 8 ное 2013 14:43 | 8 ное 2013 14:38,
77
"Атака" иска референдум за продажбата на земя
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Снимка: архив, БТА

„Атака" започва подписка за свикване на национален референдум с въпрос "Да се продава ли българска земя на чужди физически и юридически лица?". Това обяви пред журналисти лидерът на "Атака" Волен Сидеров, след като националистите внесоха в деловодството на парламента уведомление от инициативен комитет за организиране на подписката.

Стигнахме до идеята, че трябва да направим такава подписка и да предизвикаме такъв референдум, защото виждаме признаци на колебание за неизпълнение на решение на НС от страна на правителството, заяви Сидеров.

Ако българският народ каже, че не иска българска земя да се продава на чужденци, българското правителство и парламент ще трябва да се съобрази с него, заяви още Сидеров.

Още по темата
Той категорично отхвърли възможността, че можем да имаме проблеми с европейските партньори заради подобен мораториум.

Всеки договор може да се анексира. Няма договор, който не подлежи на анексиране, заяви Сидеров.

Нали това са партньори, нали те са обединени от европейската солидарност. Ако България изложи своите аргументи, коя е тази държава, която няма да се съгласи с добре обосновани аргументи на приятелска, партньорска страна, заяви още Сидеров.

Ще се постараем да съберем 500 000 подписа, времето не е много, каза още лидерът на „Атака“. По негови думи ще бъдат разкрити пунктове в различни населени места, а в кампанията няма да се включат само активисти на „Атака“, но и други хора, които одобряват решението да не се продава българска земя на чужденци.

Сидеров обясни, че партията готви законови промени за продажбата на земя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
3
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
банкеръ, ако падне забраната ще купиш ли от мен земя на цена умножена по 8 (пък ти я продай на цена умножена по 10), щом толкова знаеш?Много "специалисти" сте се събрали тук да пишете глупости...
66
3
 
3
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
Моите уважения,но в референдума ще участват граждани дето не са собственици на земя.И откъде накъде ще се обаждат за нещо,което не е тяхно.Вие също едва ли сте собственик на земеделска земя или гора,че да давате акъл.Просто и на децата е ясно,че ако отпаднат ограниченията цената на нивите ще се умножи по 10 земите в България не са,като в Турция или Саудитска Арабия.За вас е по удобно собственици да няма а само роби отчасти за 25 години имате известен успех.Изгонихте 2млн.Българи от държавата им.
65
3
 
3
 
! Отговори
SOVa преди 10 години
ZASHTO BE BOLENCHO NE GOVORISH NISHTO ZA BISEROV I ISIE ?????? TA NALI DPS I PRAVNATA KOMISIQ VOGLAVE S BISEROV KOVE ZAKONITE ZA PRODAJBA NA BG. ZEMQ???MRASNIK SI BOLENCH , MRASNIK I FALSHIV RADETEL ZA BG. ZEMQ. DA SI CHUVAL NESHTO ZA RUSKITE VLADENIQ NA KAMCHIQ????
64
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За бога,българи ,не продавайте!Знаете ли,че в Швейцария държавата субсидира 70% земеделието?Знаете ли,че Швейцария дори не е член на ЕС?Толкова ли не можете да живеете като свободни хора,че непременно трябва да сте аргати?
63
1
 
5
 
! Отговори
Zoro S преди 10 години
в нашето село е продадена всичката до последния метър май късничко се сетихте сега келфайда
62
1
 
9
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Може ли хора дето нямат земя да не пишат глупости?Защото, ако някой чужденец иска да вземе земя под наем (аренда) няма никакви пречки! Само, че такива нещо не се забелязват да прииждат...
61
6
 
2
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Давай все така, Волене...Има оше няколко баби ,дето скоро ще им извия израстъците и ше им взема земите за по 200 лева/декъра..Задръж положението да плащам аренда по 20 лева за декър....Тази земя е напоена с потта и кръвта на Хан Аспарух ,Хан Тервел ,Цар Самуил,Цар Калоян и така нататък....Тогава когато Европейците са пасели ТРЕВА ,дядо ти е Писал АЗБУКАТА ни...А твоята Баба е била съпруга на Дядо ми...Еееех славни времена бяха....
60
3
 
8
 
! Отговори
yoda преди 10 години
До Анонимен"В момента руснаци масово, чрез фирми изкупуват качествена земя на невиждано ниски цени.Как ще оставим тази далавера да секне като влязат западни купувачи и цените скочат с 600-700 процента.Кой ще ти остави толкова пари в некви баби и селски ***?"- Ами като е толкова масово, защо цените не се вдигат? И след като чрез фирми и сега се купува, защо цените не се вдигат? Много просто - защото ние сме *** и никой колониалист няма да даде истинската цена. Не се надявайте.
59
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Луд оругондур с потур....***!
58
5
 
11
 
! Отговори
Петното преди 10 години
Аз искам референдум за бъдещото на ПП Атака!
57
9
 
9
 
! Отговори
Андрейчо преди 10 години
Абе "умнико" ти ли ще ни доказваш стара истина и това,което НАРОДЪТ знае по-добре от вас, продажните народни изедници -ЗЕМЯ НА ЧУЖДЕНЦИ НЕ СЕ ПРОДАВА!Пак се мислиш,че си от крил топлата вода?!Само вдигаш пушилка от трибуната на НС и ... толкова! Не разбра ли най-сетне,че с постъпките си само настройваш същия този народ от когото очакваш подкрепа и,че не си нужен на никого,освен на шайката си ?!Каквото и предложение да отправиш хората НЕ ТЕ ВЪЗПРИЕМАТ СЕРИОЗНО - ръкопляскай си сам,***!
56
5
 
6
 
! Отговори
ot USA преди 10 години
Zashto ne mu napravite na tozi kaput ataka?
55
2
 
5
 
! Отговори
Slivovitzkov преди 10 години
pravilno. bg referendum na bg narod - iska ili ne iska. glas naroden - glas boji.pak taka i za bg majoritarni izbori i krai na partiinite izbori v BG ili za povtorenie na partiinite mafiotski pomii - s referendum na bg narod - i samo s prastov otpechatak pri glasuvaneto - konkretno i prozrachno koi kakva pozitzia i merak ima.
54
8
 
14
 
! Отговори
Атака - Победа преди 10 години
Да изгоним всички небългарски неславянски елементи от нашите земи. Никакви връзки с англосаксонските маймуни.България е част от Славянската Империя и мястото й е до Русия. Само русия може да допринесе запросперитета иа благоденствието на българския народ. Вън ЕС, НАТО и САЩ от България
53
7
 
9
 
! Отговори
Bravo! преди 10 години
За сведение почвата в БГ има само един аналог в света - долината Бекаар в Ливан - от тези 2 места се произвеждат зеленчуци и плодове с най-високото хранително качество в света! Това което се прави с Б-я не е случайно!За продажниците които са готови да ликвидират Б-я по бързата процедура, само и само да работят за чужд бей, защото щял да им плаща повече от българския: Мога да ги посъветвам само да проверят колко плащат арабите на българките продавачки. А дори да е малко повече - що за човек си?
52
2
 
7
 
! Отговори
The king преди 10 години
А не виждам и защо е толкова важно това, при положение, че и сега всеки чужденец за 2 дена може да си открие фирма и да си купи земя?
51
1
 
5
 
! Отговори
The king преди 10 години
Което го прави трудно постижимо!
50
1
 
8
 
! Отговори
The king преди 10 години
Всеки договор може да се анексира. Няма договор, който не подлежи на анексиране- Да, обаче трябва всичките останали 27 члена на ЕС да гласуват в парламентите си анекса!
49
7
 
14
 
! Отговори
Истински българин преди 10 години
Не само за продажбата на земята ни на чужденци, но и за членството на България в ЕСтрябва да се проведе референдум.Поне 70% от българският народ ще гласуват да напуснем ЕС.Тогава ще можем да задълбочим връзките с новите световни сили - Русия и Китай и повече дане сме роби на англосаксонските ***.Атака - Победа, Волен - Премиер на България
48
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЛУД УМОРА нЕма ....САМО СЕ ПОТИ!