Замразиха членството на Бисеров в ДПС

Ако обвиненията се докажат, той е аут от партията
Обновена: 16 ное 2013 17:40 | 16 ное 2013 17:34,
55
Замразиха членството на Бисеров в ДПС
Лютви Местан. Снимка: Bulgaria On Air

Централният съвет на ДПС прие оставката на Христо Бисеров и го освободи от всички ръководни постове в партията и като зам.-председател на ДПС. Бисеров е освободен и като член на ДПС до приключване на съдебните дела, заведени срещу него, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан. Днес партията имаше заседание на Централния си съвет.

Местан обясни, че идната седмица ще бъдат предприети необходимите действия по заличаването на Бисеров от регистрите на Софийския градски съд като член на ръководните тела на ДПС.

Ако решенията на съда са осъдителни, г-н Христо Бисеров отпада като член на ДПС, заяви Местан. Лидерът на партията обясни, че темата за нов зам.-председател на партията не е разисквана, но предстои да бъде.
Той коментира и днешния митинг на БСП и ДПС в центъра на София.

Възхитен съм от участниците в митинга, от тяхната политическа култура и зрялост, каза Местан.
На митинга дойдоха много автобуси. Аз ви казвам, че тези автобуси се плащат от ДПС. Те струват 1.80 лв. на километър, каза Местан. Той посочи, че за извозването с влакове разходите са 51 хиляди лева и са платени предния ден, по всички правила.

„Ние, за разлика от бившите управляващи, няма да се крием от вас и няма да искаме тези автобуси да бъдат заплатени скришом, каза още лидерът на ДПС.

Местан не си спести и острите критики към ГЕРБ и лидера им Бойко Борисов.
Според председателят на ДПС Борисов е доведен до агония. Местан се запита дали ГЕРБ ще дадат справка колко струва извозването на техните симпатизанти, както са направили другите партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
КОГА ЦАЦАРОВ НАЙ --ПОСЛЕ ЩЕ ПРОГЛЕДНЕ И ДА ЗАБРАНИ ТАЗИ ТЕРОРИСТИЧНА ПАРТИЯ ОБРАЗУВАНА НА МЯСТОТО НА БИВШЕТА ДС И СЬЗДАДЕНА НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ПОДКРЕПЯНА ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ В БЬЛГАРИЯ
41
0
 
5
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Вижте снимката!!!! Ето така изглежда ДС-агент!!!
40
0
 
1
 
! Отговори
бх преди 10 години
защо се харчат пари които са нужни на здравната система, на докторите които не са взимали заплати, Как има бюджет за митинги а за по-важните неща няма. Изглежда сме богата държава, разбираме го едва когато има митинг или и това е заем от ДСК? май съм глупав за да го разбера...единия иска да уволнява ако друг отиде на митинг, същия говори от трибуната, не било работно време ами добре къде е уточнено това, всяка събота и неделя митинг????
39
0
 
4
 
! Отговори
bh преди 10 години
ако Цветанов е виновен нека го осъдят, но ако не е? Медийте разнасяха какви ли не слухове по вестници и Тв, интернет. Напълниха ни главата с какво ли не, зомбирахме се с всяакаква информация. Вчера на митинга БСП и ДПС, (чудно защо не и атака), питат митингуващ кой е премиера, той не знаеше защо е в София. Горките хора са се качили заради един сандвич по Бусовете. Тъжна картинка ДПС се бие в гърдите, че са дали стотици хиляди левове за транспорт, това не е нормално. Безиходицата на парламента.
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БХ за членството-Органите са надявам веднъж да свършат както тряаа работата. Щото с оня Цветанов кат глеам как са са втурнали да го съдят......До сега само пушилка!
37
0
 
1
 
! Отговори
FR преди 10 години
До STARBUCKS-USAБих казал-100% плява. Че кой нормален ще отиде на такова нещо??? Трябва или да си ***, или безвъзвратно зомбиран...
36
1
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
Tozi turchinzashto se pravi na oshtipan !Toi triabva da vleze v zatvora zaedno s Biserov I Dogan.
35
19
 
2
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Спомням си, че едни други студентчета пред 97ма го дакараха зорлем на власт него барабар с мавъра Костов. Сега мрънкат, че бил такъв ил онакъв. Ми вие си го докарахте .... революциите водят до такви неща защото властта се дава служебно, така да се каже.Затова сега никакви такива. Тиквата, Цвъко и другите мутри да си стоят там където им е мястото. Иначе протестирайте си мирно и кротко, взимайте им паричките и хич да ни ви пука. Но не и да идват на власт. Айде и умната!
34
2
 
22
 
! Отговори
бай уй преди 10 години
Местанчо, смениха ти името през 84та, колко плати за да си го върнеш? не се прави на луд! Всички са плащали за да си върнат името. Ако те чукат, как ще платиш за да го върнеш? *** бавно загряващ и говорещ, не си толкова добър за колкото си мислиш, аз съм турчин, но никога няма да си дам *** за пари. По скоро ще умра от глад ао съм некадърен, отколкото това което правиш ти!
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
AMA NEDEI TAKA BE MESTAN4O TOQ TIE LIKA PRILIKA ICKATA BISEROV DE NEEEEEEE DEI TAKA I DVAMATA STE BOKLUCI OT SVETOVNA VELI4INAAAAAAAAA
32
1
 
17
 
! Отговори
бай уй преди 10 години
какво стана с изчезналите документи от Станишев???
31
1
 
7
 
! Отговори
baj ui преди 10 години
ave mestanaga има много доказателства, че и ти си завлякал държавата, ако искаш обади ми се ще ти изесня някои подробности, но преди това здай се. Пиши ми тук моля! Ние не крием нищо нали така? Нека сме за народа.
30
2
 
15
 
! Отговори
хигиенист преди 10 години
и с доместос да почистите - пак не можете да отмиете мръсотията
29
3
 
23
 
! Отговори
Fack преди 10 години
Този брадатия като го видя и ми пада пердето моментално. Какво търсят тия на територията на България бе
28
2
 
25
 
! Отговори
СЕРГЕЙ МЕСТАНОВ преди 10 години
ЕХ ,ХАЙДЕ ХАИРЛИЯ ДА Е ! ДНЕС БИСЕРОВ ,УТРЕ ДАНЧО МЕНТАТА , А В ДРУГИ ДЕН И ЦЯЛАТА МАФИОТСКА *** ДПС ! АМИН !
27
2
 
17
 
! Отговори
ямх преди 10 години
Предстои да замрязят членството на данчо ментата, след него и на почетния председател на дпс в лицето на ***, а безгласните букви като местан, делян, *** и сие от харема ....няма кой да чете....
26
2
 
35
 
! Отговори
РАД преди 10 години
Познайте сега какво ще се случи:След като Бисеров беше предупреден от ДАНС, е имал достатъчно време да се организира в защита.Сега прокуратурата "кадърно" ще стикова информацията от още "по-кадърното" следствие, след което ще се окаже,че Бисеров е чист като сълза.Г-н Местан гордо ще обяви,че това е доказателство за действащо правосъдие. Хем веднага са били повдигнати обвинения, хем след процеса човекът е оправдан,което означава,че живеем в правова държава :)
25
3
 
49
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 10 години
Гледах днес митинга на БСП и коалиция.Брей, казах си. Като море от жито, но като отсееш, 90 % -ПЛЯВА.Това е електората на днешните управленци.
24
0
 
37
 
! Отговори
_anonimen_ преди 10 години
Не знам чии ... митинг е бил "най-голям" ... и не ме интересува, носпоред мен е тъжно и грозно да видиш колко много хора са се превърнали в ПАРТИЙНА СОБСТВЕНОСТ ...Преди 20 години скачахме по площадите, защото мразехме комунистите. Сега по площадите са КУПЕНИ същества, които са там срещу *** хляб.
23
0
 
18
 
! Отговори
турчин преди 10 години
Много е лесно отстранен от всички постове с замразено членство и ще чакаме да се произнесе съда. Поредното петно върху ДПС. Крайно време е партията да ги елиминира от партията корумпираните. В партията нямат работа осъдени и следствени.