Два лагера пред БНТ чакаха Борисов преди "Панорама"

Полицията загради всички входове на телевизията
Обновена: 13 дек 2013 22:48 | 13 дек 2013 20:55,
60
Два лагера пред БНТ чакаха Борисов преди "Панорама"
Лагерът на Бареков Снимка: "България без цензура"

Протестиращи от два различни лагера сe събраха тази вечер пред сградата на Българската национална телевизия. Поводът е участието на лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов в предаването "Панорама", което започва в 21 часа.

Единият протест е организиран от "България без цензура". Привържениците на формацията на Николай Бареков настояват от политиката да излязат всички лидери на партии, които са участвали в управлението на държавата.

Другата група е в подкрепа на ГЕРБ и лидера Бойко Борисов. 

Още преди 18 часа полицията беше завардила всички входове на БНТ.  Улиците „Тулово“, „Шейново“ и „Сан Стефано“ бяха преградени с метални ограждения. 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов влезе в сградата на телевизията около 20.45 часа. Той беше освиркан от симпатизантите на Бареков, а неговите поддръжници го посрещнаха с аплодисменти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
4
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Демагози сте вие бг,80% от вас сте крадливи и мошеници по природа ама се плюете помежду си хехехехе смешна държава пълна със мошеници.
45
3
 
3
 
! Отговори
до единиците преди 10 години
добър е в краденето,но в лъгането-не.Вече няма кого да излъже!Може би само Лилито Павлова,ама тя бездруго има мозък ,колкото него...
44
1
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
До 34 БОЖО . БРАВО едно реално изказване- точно в стила на инструктажа за прехода. Защо и другите не проумеят мамка му..................
43
4
 
11
 
! Отговори
111111111111 преди 10 години
Бойко е добър,за това ви е страх от него
42
4
 
8
 
! Отговори
Той е преди 10 години
Кръгът се затваря за пореден път, и все по един и същи начин!Бойко или Станишев,това се вменява и втълпява непрекъснато на хората, дори и тук, в нета!Винаги се представят по начин, за взаимна алтернатива,те, и никой друг!Извън полезрението остават хората и партиите, които наистина искат и биха направили нещо за България и българите!Е,как няма да са все те на власт,като непрекъснато ни облъчват с тях,сякаш никои други не съществуват,а и, да си признаем честно,народа много изпростя напоследък!
41
12
 
17
 
! Отговори
тиквуниада преди 10 години
Ръпона подобре да си смени името на партията, защото е много лъжливо! Телевизията на която доскоро уж и беше шеф е найцензурираната, такава цензура каквато има там, не е имало и преди 1989г. БНТ сорос рупор
40
8
 
32
 
! Отговори
555 преди 10 години
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!
39
10
 
52
 
! Отговори
Булгария без Дудука преди 10 години
*** подобре да си смени името на партията, защото е много лъжливо! Телевизията на която доскоро уж и беше шеф е найцензурираната, такава цензура каквато има там, не е имало и преди 1989г.
38
37
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тиквата нещо не е добре с главата само преди няколко месеца от трибуната на парламента каза че Доган го е поръчал а сега бил най добрия политик в държавата,
37
26
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега вече всички разбраха че бареков е патерица на дуган и дпс
36
55
 
40
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Да ама ако не беше Бареков нямаше да гледаме как Боко влиза през задни входове и се излага, а и рейтинга му пада.
35
49
 
40
 
! Отговори
pepi gotinoto преди 10 години
Аууу господ Боко тиквата бил освиркан!!! Ама как така? Този банкянски тъпчо народния водач на Цецо ухото,дебелата монтанка Фидосова, Красимир Велчев клюна и други незнаини до вчера увяхнали вече гербери. Е как може да го свиркат,трябва да го свитнат. Дали е дал задните си части на Ердоган? Как мислите ,а!!!
34
29
 
35
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Бойко предложи по едно бонбонче на всички:на ДПС - че Ахмед Доган е най-големия политик в Българияна БСП - че електората им страдал в смесените районина Реформаторския блок - че трябва обязателно да се коалират с ГЕРБ- на избирателите: че нещо много страшно ще стане през 1015г. ако това правителство остане на власт.и накрая - дори и на Атака - че били много отговорни в началото на управлението на ГЕРБ (т.е. добре са му слугували)Дали ще му се върже някой на приказките?
33
38
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Ахмед Доган си остава най добрия политик,така каза в Панорама,а вие гербери заблудени продължавайте да му вярвате,защото в следващия парламент може да се прегърнат с ДПС,просто от сега си подготвя почвата,а при тази изолация е способен да го направи за да бъде отново министър и отново да управлява.Нима ще го допуснем?Дори и да има протести няма да си подаде оставка,както прави това правителство.
32
11
 
49
 
! Отговори
1 преди 10 години
И Бареков какво точно очакваше да стане,та си изпрати гамените.Да се сбият двете групички и да гледаме сеира после.Какъв е тоя *** народ дето им се води по акъла на тия политици.
31
19
 
72
 
! Отговори
БОЦ преди 10 години
Това недоразумение БАРЕКОВ, сложи в джоба си и Слави Трифонов и Сидеров и много други, по слугинаж, лъжи и инсуниации!Той е "досотйния" отговор на Пеевски, за изявеното отношение на хората към него. Подло същество!
30
18
 
49
 
! Отговори
Божо преди 10 години
Комунистите са гнусни манипулатори ! Понеже са отвратителни, цапат всичко около себе си, за да изглеждат приемливо ! Създадоха дпс, което ще им изяде главите, за съжаление и нашите !!! Създадоха симеон мадридски, който им свърши мръсната работа по съсипването на нормална дясна алтернатива ! Създадоха Борисов , който е десен колкото и станишев, но *** казват - "ето вижте ги десните - те са ченгета"! Създадоха дребното гномче , национален предател ! Сега Бюреков ! ГНУСНИ СТЕ , ДРУГАРИ !
29
14
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България без цензура е формирование на Цветан Василев,чиято КТБ банка е създадена с пари на султана на Оман и Катар.БСП си харесват Цветан Василев,защото очакват арабите да финансират Белене.Борисов,ако разчита на инстинкта си за оцеляване,да започва да "вади кирливите ризи" на предшествениците си.
28
32
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Без изненади ;Отнова Станишев и Доган са виновни ... Въобще управлението на тиквата ще се запомни с това , че Станишев е виновен ...
27
11
 
40
 
! Отговори
Куба искам преди 10 години
А, ама това Ангел Чегевара на снимката! На Станишев острието за стачки и митинги. Но къде са онези другите трактористи Янко Петров и Дончо Дудев. Много народ подведоха лицемерните продажници февруари месец. Признавам че и аз се подведох .. докато не им лъснаха червените ***.