"Синьо единство" с контра срещу Славов и Димитров

Настояват в писмо, че двамата представляват само себе си
18 дек 2013 19:37,
18
"Синьо единство" с контра срещу Славов и Димитров
Снимка: "Синьо единство"

Членовете на Управителния съвет на Национален съюз "Единство" - Александър Маджиров, Димитър Иванов, Емил Йорданов, Маргарита Бойчева и Христо Панчугов изпратиха отворено писмо до лидера на ДСБ Радан Кънев.

В него те заявяват, че тъмносиният лидер е бил подведен от Петър Славов и Мартин Димитров, подписали днес от името на Национален съюз "Единство" съглашателство за сътрудничество в Реформаторския блок.

Още по темата

Обяснението и на Савов, и на бившия син лидер за решението им е опасността партия "Синьо единство" да не подпише коалиционното споразумение на Реформаторите.

"Петър Славов и Мартин Димитров представляват единствено себе си и личните си амбиции, защото в Управителния съвет на Национален съюз "Единство", не е обсъждано споразумение с ДСБ и не е взимано решение за подписването му. Дори не е свиквано заседание на Управителния съвет по този повод. Това е в противоречие с Устава на Национален съюз "Единство" и по никакъв начин не ангажира членовете на сдружението с този акт.

Надяваме се, че ще вземете под внимание настоящото писмо и ще се разграничите от подписаното споразумение, защото то представлява акт на подмяна, който цели да употреби членовете на Национален съюз "Единство", се казва сега в отвореното писмо на петимата от формацията на Надежда Нейнски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
1
 
! Отговори
Казасов преди 10 години
Пожелавам успех на всичкото дясно-бяхме 2 500 000 избиратели,направиха ги 250 000 заради борба за кокъла,мечтая за времето,когато станат 25 000.Е,има време и за зала Армеец да поеме всички избиратели десни,а защо не финалът да е в зала 1 на НДК.Събират се 20-30 лидери и цялата калимера е кой да бъде депутат-сега евро,после и наш си.Да,ама индианците отидоха другаде.
16
2
 
3
 
! Отговори
Не-вярващ на сините преди 10 години
До АнонименТо пък една покупка-Мартин Димитров никога , а особено сега не е бил читав!Казват бил божи-служител - сигурно е редовен посетитал на Троянския манастир
15
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това *** ли са, дето такова таковата на БЪЛГАРИЯ ?
14
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мутрата успя да си купи и Мартин Димитров.Обзавежда се с патерици.
13
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СМЯХ В ЗАЛАТА- ТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ ОЩЕ СЕГА КОЙ КОГО ПРЕДСТВАЛЯВА И КОЙ ЩЕ КАРА ВЛАКА, НИЕ ТРЯБВА ДА ИМ ВЯРВАМЕ. ЩОМ ИВАН КОСТОВ СЕ ОТКАЗА ОТ АКТИВНАТА ПОЛИТИКА, ЗНАЧИ И ТОЙ Е УСЕТИЛ ,ЧЕ ВСИЧКИ СА ***. МЪРТВОРОДЕН ФРАНКЕНЩАЙН, ЗАЧЕНАТ В ГРЯХ И ПРЕДАТЕЛСТВО В ИМЕТО НА КОКАЛА- ДА ДОЙДАТ ГРОБАРИТЕ !
12
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Седерастки истории, омръзнаха вече на всички!
11
7
 
5
 
! Отговори
До Нели преди 10 години
Докато ти твоето семейство и твоите роднини чакате друг да ви оправи, ще сте такива - оправ. оп лапсус исках да кажа чакащи.Повече самочувствие в собствените сили и гражданско решително отношение към избраните да ни служат/ т.е. слугуват/ ще е много по правилната позиция.Като начало искайте да нямат никаквипривилегии повече от нас, служ.коли, шофьор , камо ли пар.субсидии/?!?!?/ - откъде накъде
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, душо, тези не могат да се разберат помежду си още сега, а как ли ще управляват държавата заедно, ако налапат кокала. Както се казва в приказката, орел рак и щука каруца не дърпат. Аз разбирам, че си платено форумче, но недей така наивно да лееш простотии. Намери малко по-умен начин за пропаганда, че тези и така са живи-умрели.
9
5
 
5
 
! Отговори
lari преди 10 години
nov bardak sas stari k.... ne se pravi
8
5
 
3
 
! Отговори
lari преди 10 години
До Нелиima6 predvid mejdunaroni kradli li
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Синьо единство" си е 100% "Червено единство".Само можете да си мечтаете за парламент, предатели!!!
6
22
 
14
 
! Отговори
Нели преди 10 години
Аз и моето семейство и всички мои роднини и приятели твърдо ще гласуваме за реформаторския блок. Само те могат да извършат истинските реформи за България защото имат потенциал и кадри с международен и европейски опит така необоходими за една политическа сила която се стреми да изведе България от кризата в която я вкараха предишните управници.
5
13
 
15
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
До глас 4И аз имам резерви към Кунева, но и ми е ясно, че ДСБ рефома сами не могат да направят, трябва им доста по-широка подкрепа, а реформа е нужна, защото държавата върви по нанадолнището, а комунистите я бутат да върви по-бързо.Затова ще гласувам за Реформаторския Блок.
4
8
 
17
 
! Отговори
глас преди 10 години
ДСБ ми падна в очите с този съюз сключен с Миглена Кунева. Винаги съм гласувала за тях но сега съм разочарована .
3
3
 
17
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
" ... така разчитаме на участие чрез гражданската квота на реформаторите", обясни мотивите си Петър Савов. "Това си е съвсем ясно казано - участват от свое лично име, не като организация, "Синьо единство" ако щат да се мотат още, но определено си плюят на името, а явно не са и огранизация, защото им липсва всякаква организация.
2
14
 
12
 
! Отговори
az- преди 10 години
Ех този Мартинчо. И нот. акт за продажба на баба си ще подпише само и само да намърда дебелото си гъзле на депутатско място. Колко некадърен и *** трябва да си, че да можеш да оцеляваш единствено на държавната хранилка?
1
22
 
25
 
! Отговори
Путев преди 10 години
Какви нещастници са всички тия - сини, светло сини, тъмно сини, седесари, косовари, нейски, мейски.. Една кръгла НУЛА са..