ГЕРБ ще се "рои" още, прогнозира Станишев

"Досега ги държаха със страх и ги потискаха"
90
ГЕРБ ще се "рои" още, прогнозира Станишев
Снимка: Булфото, архив

Виждаме, че започна процес на "роене" в ГЕРБ и той е неизбежен, защото досега ги държаха със страх и ги потискаха. Няма да се изненадам този процес да продължи. Това заяви в Брюксел председателят на Партията на европейските социалисти (ПЕС) и на БСП Сергей Станишев, цитиран от БТА.

Той направи този коментар в отговор на въпрос, свързан с напускането на парламентарната група на ГЕРБ от двама народни представители. Попитан дали това решава въпроса с подкрепата на правителството от "Атака", Станишев отбеляза, че кабинетът е подкрепен от БСП и ДПС, а "Атака" не е дала своята подкрепа.

Още по темата
По неговите думи това е голямата разлика между периода 2009-2011 г. и сега. Има много спекулации на тази тема, но малко факти, добави той.

В отговор на въпрос дали е необходимо България да се присъедини към банковия съюз Станишев заяви, че според него нашата страна няма нужда да бърза.

Финансовата и банковата система у нас са едни от най-стабилните в целия ЕС. Отговаряме на по-високи критерии от повечето национални регулации и това се дължи на негативния опит, който имахме през 1996 г., затова в България не настъпи финансова криза в смисъла, в който го изпитаха повечето други страни в Европа, поясни Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
диалектика преди 10 години
ГЕРБ ще се рои,а на Гея му е време вече,да роди.От известно време се проявяват някакви родилни напъни и май трябва от партийното знаме да му ушият дамски превръзки.Време е.Пак ще се роди някаква перверзия,я партия,я коалиция,я някои торни бръмбари,пардон,политици,ще се "престуктурират по идейни обезображения.ЮРУШ,ОВЦЕ,НА СЛЕДВАЩОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ПОЖИЗНЕНИТЕ ***,В КУРНИТЕ НА ЕЛЕКТОРАЛНИТЕ ИЗПОВЕДАЛНИ!!
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
серГЕЙ се прави на врачка , те сега крадат от държавата т.е. всички нас и ще отделят пари за купуване , ама кой им е виновен на ГЕРБ , че не въведоха задължително гласуване , та да нямат значение гласовете на *** , турци и друга такава ***
76
1
 
3
 
! Отговори
pppppp75 преди 10 години
Станишев, само за теб и твоите червени *** 87+33=121. На следващите избори ще гледаш като ***.
75
2
 
6
 
! Отговори
П етя преди 10 години
В момента ни управляват тези, които имат най-много милионери и сътрудници на ДС. Затова така са се вкопчили във властта и не я пускат. Командват с манипулации.
74
0
 
5
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
До Див аграр/62Искам да кажа, че преминахме кризата с много по-малко загуби от други страни, които бяха икономически много по-силни от нашата.
73
1
 
4
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
"Финансовата и банковата система у нас са едни от най-стабилните в целия ЕС".Това обаче в никой случай не се дължи на тройната коалиция !
72
9
 
2
 
! Отговори
nikolaberti преди 10 години
Браво Станишка
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Petko 78,преди 4 г все още имаше какво да се харчи след голямата разпродажба-приватизацията.Тези ужасни хора от БСП "вярват",че емигрантите ще работят в България,"вярват" ,че могат да съживят икономиката,"вярват ",че като вземат заеми днес след 5-10г тези заеми ще се връщат на половин цена.БСП живеят в някаква блажена илюзия ,че могат да управляват държавата.Мога,обаче ,да се обзаложа ,че във вилите си в Бояна имат бомбоубежища.
70
8
 
4
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Колкото и да плюете и да хейтърствате преди 4 години по времето на Станишев живеехме много, много по добре. Работа имаше, цените бяха ниски, заплатите вървяха нагоре, мин. заплата беше повишена с цели 80$.----------------------------А сега как живееш? С 5000 лв заплата сигурно?
69
2
 
11
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Преди два месеца Станишев купува на жена си Моника диамантена огърлица за 50 000 евро директно от Париж.Народът български в същото време мре!
68
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво казал този престъпник?
67
5
 
14
 
! Отговори
пижо преди 10 години
Има една приказка. Когато врага те хвали ,това означава , че работите за теб не вървят добре .Но в случая щом стамишко постоянно повтаря ,че Герб ще се роят това означава,че работите за стамишко не са никак добре
66
4
 
6
 
! Отговори
Недоразумението преди 10 години
СерГЕЙ, Рязко ТРИКАТА да го лашка на задна !!!!
65
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1Жената на министъра на културата е министър на здравеопазването.2.Любовника на Мая Манолова е министър.3 Жената на Местанминистър.4.Министърът на околната среда е жена на осъден за източване на държавния резерв.6. Министърът на културата има извънбрачно дете от министърката на здравеопазването.7. Министърката на здравеопазването е приятелка на половинката на Станишев Моника 8.Министър на външните работи половинката на серГЕЙ Вигенин.9.Министър на труда е турчин с фалшива диплома. 10. Министърката на спорта литератoрка, която иска да се изучава турски в училищата в България.
64
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съветския гражданин серГЕЙ, който трябва да заклеймява и най-нищожната проява на фашизъм, екстремизъм, дискриминация и расизъм, работи в унисон с фашистко-комунистически политически *** (Волен), за да стои на власт! С типична сталинска злоба демонстрира презрение, ако не и ненавистта си към българското студентство и към цяла София!Зад неговата неспособност да управлява, или поне да води диалог, стои още по-мрачната фигура на комунистически агент на име Гоце Първанов, който посяга отново към властта, за да продължи безсрочно обвързването на България с Русия. Смяната (отново смяна!), ще е
63
7
 
10
 
! Отговори
До №65 преди 10 години
Срам и позор за такива лъжливи мишки като теб!
62
7
 
2
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Морал ли? - "Да бе, да..., ама едва ли...- Нима мислите, че между Партията на партийните секретари (БСП и креатури) и партията на милиционерите (ГЕРБ и креатури) и командващите ги мафиоти-милиардери (генералите от ДС) има голяма разлика...- И едните и другите са се клели..., първите да обясняват, вторите да пазят КОМУНИЗЪМА..., под мъдрия Контрол на генералите от ДС = Олигархията...!- СЕГА и едните и другите ПАЗЯТ И УМНОЖАВАТ ПАРИТЕ на ДС = Мафията!Проблема ни е Кои са по-малко алчни, а Сидеров явно пречи!!!.
61
5
 
19
 
! Отговори
@@@ преди 10 години
Срам и позор за България е този съветски обратен индивид и полусъщество да бъде народен представител! Какво говори това за нас като народ?!
60
5
 
7
 
! Отговори
ТРУ преди 10 години
НЕ ИСКАМ ДА СЛУШАМ ПОВЕЧЕ ЗА СТАНИШЕВ И БОРИСОВ.... ИСКАМ ИСТИНСКИ НОВИНИ!!!
59
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще се рои я, та нали ти купуваш депутатите.