Само евроизбори през 2014 г. въпреки желанието на мнозина

Политологът Арман Бабикян очаква властта "да идва на себе си"
Обновена: 28 дек 2013 15:11 | 28 дек 2013 14:50, Веселина Йорданова
45
Само евроизбори през 2014 г. въпреки желанието на мнозина
Снимка: архив, БулФото

През 2014 г. ще има европейски избори и няма да има други избори – въпреки желанието на мнозина. Това прогнозира експертът по политически пиар Арман Бабикян в предаването „Факторът Кошлуков” по TV7.

Той очаква властта да започне да идва на себе си и да въведе ред и стабилност в управленските системи – нещо, което не е успяла да направи през отиващата си година.

Според Бабикян правителството на Пламен Орешарски е трябвало да получи възможността да направи собствен бюджет, защото до този момент „те караха с бюджета на Дянков”.

Експертът смята, че кабинетът е загубил много време с това да се занимава със себе си, след като е допуснал грешката още „на четвъртия ден да напълни улиците”. „Това е нормален политически шок за всеки на власт, но не мога да оценя негативно направеното за седми блок на АЕЦ „Козлодуй”, каза Бабикян.

Освен протестите, той открои и създаването на Реформаторския блок като едно от събитията на 2013 г.

„Тези партии се втурнаха един към друг на чисто аритметичен принцип. Някой ги излъга, че кабинетът няма да издържи и те се втурнаха бегом – дайте да се съберем за предстоящите избори. Избори обаче не се случиха, те се огледаха и видяха, че нямат обща политическа мая”, анализира политологът.

Той отбеляза, че извън Реформаторския блок са останали десетина десни партии, с които реформаторите не разговарят. „Те се самохаресаха и се самозатвориха”, констатира Арман Бабикян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: арман бабикян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
9
 
15
 
! Отговори
Пацо Пуцов преди 10 години
Арманеееее, политоложеееееееее, на какво си седнал ? Това последния арменски виц за деня ли е, или е поредната "Опорна точка " ??????... :)))))))))))
19
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
господин Бабикян недей да говориш глупости , нима не виждаш че този начин на управление е ужасен или са ви платили да ни промиваш мозъците ОСТАВКА
18
8
 
17
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Със спонтанни протести не става, трябва и Тръст за гражданско общество за Централна и Източна Европа (ЦРУ), плати на демагозите:- Училище за политика - С. Безуханова - 300 000 $- Асен Генов Ф-я "14 януари" - 120 000 $- Ф-я "Риск Монитор" с близкия до Мадам Йес адвокат Йонко Грозев - 350 000 $- Институтът за развитие на публичната среда на А. Цонева - 200 000 $- Центърът за либерални стратегии на И. Кръстев - 137 000 $- Българският "Прозрачност без граници" с О. Минчев - над 200 000 $И за по 30 сребърника Талибите са разбесняха, но-о-оооо ТРЯБВА И АКЪЛ
17
6
 
12
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
КОЙ?- Костов ИЗЛЪГА, че прави демокрация- Сакс-горски ИЗЛЪГА, че ще забогатеем- Станишев ИЗЛЪЖЕ, че е социалист- А.Доганов ЛЪЖЕ че е турчин- Сидеров ЛЪЖЕ, че е националист- Цветанов ЛЪЖЕ, че нищо не знае- Борисов ЛЪЖЕ, че може да управлява- Плевнелиев ЛЪЖЕ, че НЕ ЛЪЖЕ!НО ЧИЕ ЛЪЖОВНО ПУСТОСЛОВИЕ ДА ИЗБЕРА?- Сините ЛЪЖАТ с дясно пустославие- ГЕРБ и ДПС ЛЪЖАТ с либерално пустославие- БСП ЛЪЖАТ с ляво пустословие- Политическите *** ЛЪЖАТ за всичко Всички в хор ЛЪЖАТ, ЧЕ СА ПОЛИТИЦИ, ЧЕ ЗАЩО ДА ИМ РАБОТЯ!!!.
16
5
 
8
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Евро изборите са напълно достатъчни!!!!!НЕКА ВИДИМ УМНИЯ НАРОД НА ПРЕКРАСНАТА НИ РОДИНА ЗА КОЙ ЗВЯР ЩЕ ГЛАСУВА ПЪЩ МЕ МУ МИСЛИМ ПОСЛЕ!!!
15
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Властта няма как да дойде на себе си. Тя никога не е била извън себе си, че да идва. Тия Бабикян ги говори за хората на село, които вярват на ТВ7 и вестниците на Пеевски. Досега властта овладяваше всички институции и структури, за да е лесно да краде и естествено, за да възнагради тези, които й свършиха услуги докато беше в опозиция. Ако това правителство не падне веднага ще има възможността да си въстанови финансовите загуби от толкова години глад по упралението на ГЕРБ, които им спряха крана.
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КО? НЕ! СЪПАРТИЙЦИТЕ на Бесеров и тия от БСП-то няма как да са по-различни от негоЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СА!НЯМА КАК ВЛАСТА ДА ДОЙДЕ НА СЕБЕ СИ твърде късно е тези да се променятБЪЛГАРИЯ трябва по -някъкъв начин да се почисти от Бисеровците -та те са по-зле и от калинките
13
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Атака е бичът божий, който държи магаретата Бесепарко и Депесарко в правия път.
12
14
 
15
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Иска им се на чугунените глави, ама няма да стане. Оставката е единствения изход за България и за да я има.
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гладна кокошка-реформатор избори и държавно просо сънува. Искат да си играят на реформи със съдбата на народа, да оцапат държавата като паметник.
10
5
 
11
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
Е че как очаквате да има предсрочни парламентарни избори? Нищо ново не е казано . И нищо грешно.
9
16
 
8
 
! Отговори
савов преди 10 години
Да мисля точна прогноза и анализ на Бабикян. Не само че ще се стабилизират управляващите но ще бъдат приети и много законопроекти под натиска на Атака които ще са в полза както за народа такка и за оправляващите.В това отношение имаме вече приети няколко законопроекта на Атака от управляващите като пример закона за земята за зелената енергия ,за по високи пенсии и заплати за снижаванеи цената на тока и мн други.Това ще доведе съответно и до по високи резултати на евро изборите за Атака и за БСП
8
4
 
17
 
! Отговори
Jangle leg преди 10 години
Абе какво го слушате тоя *** бе. Не виждате ли, че го е казал по ТВ7 - телевизията в която свинята Дебелян казва какво да се говори и плаща за това. Нима очаквате депутата от кликата дпс Дебелян да пусне някой в СОБСТВЕНАТА си телевизия, дето да каже, че ще има предсрочни избори ли?
7
6
 
14
 
! Отговори
професор ПАРПАРЯН преди 10 години
до АРМЯН БАБИПОПИКАН ЗАЩОТО ЛЪЖЕТЕ СЕГА ООН РАЗПОРЕДИ ;АРМЕНСКОТО ЗНАМЕ ЩЕ Е ДЪЛГО 22 МЕТРА И ШИРОКО 2 САНТИМЕТРА.АМА ГОЛЯМА ЛЪЖЛИВА И МИРИЗЛИВА У С Т А.
6
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бабикян е сляп и ***.През 2014 ще има предсрочни парламентарни избори - НЕИЗБЕЖНО е. Нищо не може да задържи Орешарски на власт. Нищо няма да спаси коалицията БСП-ДПС-Атака от разпадане.
5
4
 
30
 
! Отговори
Hacho преди 10 години
И това доживях: арменец-комунист!
4
5
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 10 години
Ако бе6е казал ,4е изборите 6те са 2 в 1 името няма6е да ти се струва никак странно .А то има право на мнение вапреки ,4е то не ти харесва.
3
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нагли и безсрамни, както винаги...Дошли на власт на 9.Х.44 г. с помощта на щиковете на една чужда армия, най-некадърната и лумпенизирана част на българското общество, избили цвета на нацията в лагерите Белене, Скравена, Ловеч, както и хиляди без съд и присъда... Такива като Първанов агент Гоце, Станишевич гей, БКП/БСП и мутантите им, ДС, след 45 год. комунизъм + 20 год посткомунизъм, с вродения си инстинкт на крадци и пладнешки разбойници ограбили държавата след т.нар. промяна,
2
7
 
16
 
! Отговори
UK преди 10 години
Дано нее така !!!
1
4
 
30
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Казват това ,за което получават пари.Истината всеки я знае,и крадците и ограбените.